تیتر امروز

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران
امروز ایران و آمریکا در عمان گفتگو کردند

گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران

امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴، مذاکرات غیرمستقیم میان مقامات ایران و آمریکا در کشور عمان برگزار شد و قرار است این گفتگوها هفته آینده نیز ادامه داشته باشد.. عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان و استیو...

دستیابی به توافق آتش‌بس بین ارتش سوریه و داعش در جنوب دمشق

سازمان دیده‌بان حقوق بشر سوریه (وابسته به مخالفان سوری) امروز (شنبه) اعلام کرد، نیروهای دولت این کشور و گروه تروریستی داعش بر سر آتش‌بس در جنوب دمشق توافق کردند.

کد خبر: ۱۸۵۶
۱۶:۳۹ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سازمان دیده‌بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد، نیروهای دولت این کشور و گروه تروریستی داعش بر سر آتش‌بس در جنوب دمشق توافق کردند.

دستیابی به این توافق آتش‌بس میان ارتش سوریه و نیروهای هم‌پیمان در الحجر الاسود و اردوگاه الیرموک از ساعت ۱۲ ظهر امروز تا ساعت پنج صبح فردا (یکشنبه) محقق شده، به طوریکه بعد از آن گروه‌های مسلح از حجر الاسود و اردوگاه الیرموک عقب‌نشینی را شروع می‌کنند.

همچنین پس از اینکه اعلام شد منطقه "الحوله" خالی از تروریست شده، یگان‌های نیروهای امنیت داخلی سوریه امروز وارد این منطقه شدند تا آن را برای آغاز دوباره زندگی طبیعی آماده کنند.

یگان‌هایی از نیروهای امنیت داخلی سوریه قبل از ظهر امروز وارد منطقه الحوله شده و پرچم ملی و تصویر رئیس جمهور این کشور را با مشارکت صدها تن از اهالی بر بالای ساختمان‌های دولتی برافراشتند.

کارگاه‌های وابسته به شرکت برق، نهادهای آب و خدمات فنی نیز در استان حمص وارد منطقه الحوله شدند تا مراکز و زیرساخت‌های آسیب دیده در اثر تجاوزهای تروریست‌ها را ترمیم کنند.


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی