تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
قیمت خودرو امروز ۱۹ خرداد ۱۴۰۴

پژو ۲۰۷، ۴۹ میلیون گران شد/ ریزش ۳۰ میلیونی لاماری هیبرید +جدول

در بازار خودرو، قیمت‌ها صعودی و ریزشی است؛ پژو ۲۰۷ اتوماتیک پانوراما با رشد ۴۹ میلیون تومانی، خود را به کانال یک میلیارد و ۱۳۵ میلیون تومان رساند و لاماری هیبرید مدل ۱۴۰۴ از ابتدای روند معاملات روز جاری با ریزش ۳۰ میلیون تومانی به ارزش دو میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

کد خبر: ۱۸۵۵۱۳
۰۹:۴۰ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۴

پژو ۲۰۷، ۴۹ میلیون گران شد/ ریزش ۳۰ میلیونی لاماری هیبرید +جدول

دیدارنیوز: قیمت خودرو امروز ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد. بازار خودرو در روز‌های اخیر بار دیگر در مسیر نوسانی قرار گرفته است. همزمان با کاهش نرخ دلار، برخی خودرو‌ها همسو با ارز کاهش قیمت را تجربه کردند، اما در نقطه مقابل، برخی دیگر از خودرو‌ها با افزایش تا سقف ۹۰ میلیون تومان مواجه شدند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند که برخی خودرو‌های داخلی و مونتاژی مانند پژو ۲۰۷ اتوماتیک و شاهین اتوماتیک پلاس و هاوال افزایش ۲۰ میلیون تا ۹۰ میلیون تومانی داشته‌اند. اما در مقابل، خودرو‌هایی نظیر سورن پلاس دوگانه‌سوز، لاماری هیبرید، اکستریم و برخی مدل‌های مونتاژی، کاهش قیمتی تا مرز ۵۰ میلیون تومان را تجربه کرده‌اند.

به نظر می‌رسد این روند متناقض را در چند عامل می‌توان جست‌و‌جو کرد. عدم اطمینان نسبت به تثبیت نرخ ارز، کاهش عرضه برخی مدل‌ها، و تصمیمات گاه‌و‌بی‌گاه در حوزه واردات خودرو از جمله عوامل موثر بر تداوم نوسانات عنوان شده‌اند.

در شرایطی که چشم‌انداز روشنی از سیاست‌های ارزی و خودرویی وجود نداشته باشد، به‌نظر می‌رسد بازار خودرو در کوتاه‌مدت همچنان گرفتار نوسان و بی‌ثباتی خواهد بود؛ وضعیتی که خریداران و فروشندگان را با چالش تصمیم‌گیری روبه‌رو کرده است.

قیمت خودرو در بازار داخلی

سهند G از محصولات جدید سایپا امروز با رشد حدود ۱۳ میلیون تومانی نسبت به روز گذشته در محدوده ۶۹۵ میلیون تومان رقم خورده است.

پژو ۲۰۷ اتوماتیک پانوراما یکی از محصولات میلیاردی ایران خودرو که امروز نیز با رشد ۴۹ میلیون تومانی، خود را به کانال یک میلیارد و ۱۳۵ میلیون تومان رسانده است.

شاهین اتوماتیک پلاس همسو با سایر محصولات شرکت سایپا با رشد ۲۰ میلیون تومای به قیمت یک میلیارد و ۲۸۰ میلیون تومان رسیده است.

سورن پلاس دوگانه‌سوز (کپسول کوچک) مدل ۱۴۰۴ امروز ۱۱ میلیون تومان ارزان شده و به قیمت ۸۶۷ میلیون تومان بازگشته است.

ساینا GX دوگانه امروز با رشد ۱۱ میلیون تومانی مرز ۶۰۰ میلیون تومانی را رد کرده و به مبلغ ۶۱۰ میلیون تومان رسیده است.

پژو ۲۰۷، ۴۹ میلیون گران شد/ ریزش ۳۰ میلیونی لاماری هیبرید +جدول

قیمت خودرو‌های مونتاژی

تیگو ۷ پرمیوم یک کراس‌اوور اقتصادی و نیمه‌لوکس کامپکت است و با خودرو‌هایی مانند فیدلیتی پرایم، دیگنیتی پرایم، و چری تیگو ۸ پرو رقابت دارد. خودرو مذکور امروز با ریزش ۲۵ میلیون تومانی به قیمت دو میلیارد و ۴۲۵ میلیون تومان به بازار عرضه می‎‌شود.

فیدلیتی (۵ نفره) که اخیراً از سوی کارخانه به بازار عرضه نمی‌شود با افت ۱۰ میلیون تومانی حدود دو میلیارد و ۱۸۰ میلیون تومان ارزش‌گذاری شده است.

لاماری هیبرید مدل ۱۴۰۴ از ابتدای روند معاملات روز جاری با ریزش ۳۰ میلیون تومانی به ارزش دو میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

اکستریم VX از محصولات مدرن شرکت مدیران خودرو محسوب می‌شود که صبح امروز با ریزش ۵۰ میلیون تومانی در بین محصولات به قیمت پنج میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان رسیده است.

پژو ۲۰۷، ۴۹ میلیون گران شد/ ریزش ۳۰ میلیونی لاماری هیبرید +جدول

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر