تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
خبرگزاری دولت اعلام کرد

تداوم رکود سنگین؛ خودرو‌های خارجی هیچ خریداری ندارد!

گرانی‌های عجیب و غریب در دوران ریاست جمهوری سید ابراهیم رئیسی، به حدی رسیده که بازار خودرو دچار رکود سنگین شده و خودروهای خارجی از نگاه رسانه دولت به دلیل قیمت‌های بالا خریداری ندارد!

کد خبر: ۱۳۵۲۶۴
۱۲:۲۶ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۱

تداوم رکود سنگین؛ خودرو‌های خارجی هیچ خریداری ندارد!

دیدارنیوز: بررسی بازار خودروی پایتخت حاکی از تداوم رکود سنگین است؛ بازاری که در عین سکون، با اعلام قیمت‌های بالا از سوی فروشندگان همراه است.

مدت‌هاست بازار خودروی تهران در رکود به سر می‌برد. قیمت‌های اعلامی از سوی فروشندگان همچنان بالا و در بخش خودرو‌های خارجی به حدی بالاست که در عمل هیچ خریداری مراجعه نمی‌کند و توان خریدی وجود ندارد.

این‌ها بخشی از درد و دل نمایشگاه‌داران خودروی پایتخت است.

«اسد کرمی» نایب رییس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو تهران می‌گوید: انتظار می‌رفت تداوم ثبت‌نام‌ها کمی از این رکود بکاهد، اما بی کیفیت بودن خودرو‌های داخلی سبب شده تا تاثیری در بازار شاهد نباشیم و در قیمت‌ها همچنان روی همان پاشنه بچرخد.

وی بیان داشت: هرچند اعلام برداشته شدن محدودیت‌های وارداتی در ابتدا تحرکاتی در بازار ایجاد و مردم را به تعدیل قیمت‌ها امیدوار کرد، اما تا امروز در عمل خبری از واردات نیست و فعالان بازار دل به آن نبسته‌اند.

این مقام صنفی خاطرنشان کرد: هر از گاهی اعلام مطالبی از سوی مسوولان یا برخی اخبار، بر کاهشی شدن قیمت‌ها تاثیرگذار شده، اما دوباره شاهد سیر صعودی قیمت‌ها بودیم.

امروز در دسته خودرو‌های پرطرف‌دار و نسبتاً ارزان بازار، قیمت پراید ۱۱۱ مدل ۹۹ صفرکیلومتر در بازار بین ۱۹۵ تا ۲۰۰ میلیون تومان، هر دستگاه پژو ۲۰۶ تیپ ۲ حدود ۳۰۷ میلیون تومان و کوئیک معمولی بین ۲۱۵ تا ۲۲۰ میلیون تومان بود.

با این حال خودرویی نظیر پژو ۲۰۷ اتوماتیک در فضای مجازی و سایت‌های خودرویی تا ۶۳۰ میلیون تومان هم قیمت خورده است.

«کورش طواحن» نمایشگاه‌دار و فعال بازار خودرو‌های خارجی نیز به ایرنا گفت: بازار همچون ماه‌های گذشته در رکود کامل است و اتفاق خاصی را شاهد نبوده است.

وی اظهار داشت: این روز‌ها همه به نوعی منتظر به ثمر نشستن برجام هستند تا شاید شوکی به بازار وارد شود، اما معتقدم برجام به‌تن‌هایی نمی‌تواند کارگشا باشد.

این فعال خودرویی تصریح کرد: این روز‌ها به‌جز افرادی که نیازمند پول هستند، فروشنده‌ای در بازار وجود ندارد و به دلیل رکود بازار، خریداران قدرت چانه‌زنی خوبی دارند؛ هرچند قیمت‌ها به‌شدت غیرواقعی و بالا است.

طواحن با اشاره به طرح وزارت صمت برای واردات خودرو‌های اقتصادی و کمتر از ۱۰ هزار دلاری، تاکید کرد: خودرو‌های اندکی در جهان وجود دارد که در این بازه قیمتی تولید شوند و شاید تنها بتوان چنین خودرو‌هایی را در هند یافت.

وی ادامه داد: با این حال اگر سیاست وزارتخانه بر این باشد، واردکنندگان جست‌وجو و تلاش خود برای یافتن و واردات چنین خودرو‌هایی را انجام خواهند داد.

امروز در دسته خودرو‌های خارجی هر دستگاه سانتافه مدل ۲۰۱۸ کم کارکرد تا ۳.۲ میلیارد تومان و هر دستگاه تیگوان مدل ۲۰۱۸ صفر کیلومتر بین ۴.۳ تا ۴.۴ میلیارد تومان قیمت داشتند که تفاوتی با قیمت‌های یک ماه قبل نداشته است.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
آخرین اخبار بیشتر
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی