تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود. این آتش‌بس به هیچ عنوان، پایداری نداشته و ما در میانه راه قرار داریم. رژیم صهیونیستی، قطعا تلاش خواهد کرد که ضربات دیگری به...
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.
والیبال جام ملت‌های آسیا

نیوزیلند، دومین قربانی زنان ایران

تیم ملی والیبال زنان ایران در دومین مسابقه خود در جام ملت‌های آسیا به مصاف نیوزیلند رفت و سه بر یک و با امتیازات ۲۳ بر ۲۵، ۲۵ بر ۱۶، ۲۵ بر ۱۲ و ۲۵ بر ۱۸ پیروز میدان شد.

کد خبر: ۱۸۵۴۸۰
۱۴:۳۸ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۴

نیوزیلند، دومین قربانی زنان ایران

دیدارنیوز: تیم ملی والیبال زنان ایران در دومین مسابقه خود در جام ملت‌های آسیا نیوزیلند را شکست داد.

به نقل از سایت فدراسیون والیبال، تیم ملی زنان ایران در دومین مسابقه خود از جام ملت‌های آسیا امروز (یکشنبه ۱۸ خرداد) به مصاف نیوزیلند رفت و سه بر یک و با امتیازات ۲۳ بر ۲۵، ۲۵ بر ۱۶، ۲۵ بر ۱۲ و ۲۵ بر ۱۸ پیروز میدان شد.

اولین امتیاز بازی برای ایران بود که با دفاع منظوری و کریمی به دست آمد، اما نیوزیلند با بهره‌گیری از ضعف دریافت ایران، ۸ بر ۳ جلو افتاد تا لی درخواست وقت استراحت کند. ملی‌پوشان با ورود به زمین ۴ امتیاز پیاپی گرفتند و در ادامه هم بازی را در امتیاز ۱۳ به تساوی کشاندند. غزاله بستان و الهه پورصالح دو تعویضه لی بودند که به جای نگین شیرتری و فاطمه خلیلی به میدان آمدند. ایران بار دیگر در امتیاز ۲۲ بازی را به تساوی کشاند، اما در نهایت ست را ۲۵ بر ۲۳ واگذار کرد.

ایران در شروع ست دوم ۵ امتیاز پیاپی گرفت. در این ست مریم قاضی‌راد هم به جای کیمیا کیانی در زمین بود. تاکتیک لی جواب داد و ایران در این ست از ابتدا پیش افتاد. در حالی که بازی ۱۳ بر ۹ به نفع ایران بود، نیوزیلند درخواست وقت استراحت کرد. زهرا کریمی و شقایق حسن‌خانی دیگر بازیکنانی بودند که لی در این ست به کار گرفت و این ست ۲۵ بر ۱۶ به نفع ایران پایان یافت.

ملی‌پوشان کشورمان ست سوم را طوفانی آغاز کردند و ۸ امتیاز پیاپی گرفتند. این برتری در ادامه هم با عملکرد خوب ایران ادامه پیدا کرد و ملی‌پوشان کشورمان ۲۵ بر ۱۲ پیروز شدند.

رقابت در اوایل ست چهارم پایاپای بود و دو تیم امتیاز به امتیاز پیش می‌رفتند تا اینکه نیوزیلند دو امتیاز گرفت و لی درخواست وقت استراحت داد. در ادامه بازیکنان ایران با کسب ۵ امتیاز پیاپی ۱۳ بر ۱۱ پیش افتادند. این برتری تا پایان حفظ شد و ایران ۲۵ بر ۱۶ پیروز میدان شد.

نگین شیرتری (کاپیتان)، ریحانه کریمی، فاطمه منظوری، زهرا صالحی، سپینود دست‌برجن، فاطمه خلیلی و کیمیا کیانی ترکیب ابتدایی ایران در این مسابقه بودند.

ملی‌پوشان کشورمان روز دوشنبه ۱۹ خرداد در سومین مسابقه خود مقابل فیلیپین به میدان می‌روند.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير