تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
درخشش زنان ایرانی در جام ملت‌های آسیا

والیبال زنان؛ سومین پیروزی و صعود تاریخی در رده‌بندی جهانی

تیم ملی والیبال زنان ایران در ادامه درخشش خود در جام ملت‌های آسیا، تیم سرسخت فیلیپین را ۳ بر ۲ شکست داد تا صعودی تاریخی در رده‌بندی جهانی داشته باشد.

کد خبر: ۱۸۵۵۵۱
۱۵:۴۱ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۴

والیبال زنان؛ سومین پیروزی و صعود تاریخی در رده‌بندی جهانی

دیدارنیوز: تیم ملی والیبال زنان ایران در سومین دیدار خود در جام ملت‌های آسیا مقابل تیم فیلیپین به میدان رفت و سه بر دو پیروز شد تا شاگردان لی سه پیروزی پیاپی به دست آورده و هت‌تریک کنند.

به نقل از سایت فدراسیون والیبال، تیم ملی زنان ایران در سومین روز از جام ملت‌های زنان آسیا ۲۰۲۵ به مصاف فیلیپین رفت و سه بر دو و با امتیازات ۱۶ بر ۲۵، ۲۵ بر ۲۱، ۲۴ بر ۲۶، ۲۵ بر ۲۳ و ۱۵ بر ۱۳ پیروز میدان شد.

تیم ایران در این بازی که از ساعت ۱۱ و ۳۰ دقیقه آغاز شد با ترکیب زهرا صالحی، فاطمه خلیلی، ریحانه کریمی، زهرا مغانی، سپینود دست برجن، معصومه قدمی و کیمیا کیانی کار خود را آغاز کرد.

اولین امتیاز بازی را ایران با دفاع مهاجم حریف کسب کرد. بازی پایاپای دنبال شد تا اینکه ضعف دریافت باعث شد ایران ۱۱ بر ۸ عقب بیفتد و «لی دو هی» درخواست وقت استراحت کند. در ادامه الهه پورصالح به جای سپینود دست‌برجن به زمین آمد. در حالی که بازی ۱۹ بر ۱۲ به نفع حریف بود، قدمی زمین بازی را ترک کرد و جای خود را به شقایق حسن‌خانی داد و این ست با نتیجه ۲۵ بر ۱۶ به نفع فیلیپین پایان یافت.

ست دوم هم فیلیپین عملکرد بهتری داشت و ۹ بر ۵ از ایران جلو افتاد. لی دست به تعویض زد و نگین شیرتری کاپیتان تیم ملی را به جای مغانی به زمین آورد. ملی‌پوشان به تدریج اختلاف امتیاز را کمتر کردند و قدمی با امتیاز مستقیم سرویس خود در امتیاز ۱۳ بازی را به تساوی کشاند. خلیلی سرویس خود را به بیرون زد و صالحی هم توپ را به آنتن زد تا فیلیپین بار دیگر جلو بیفتد و ۱۹ بر ۱۷ جلو باشد، اما بار دیگر ملی‌پوشان کشورمان از حریف پیش افتادند و این ست ۲۵ بر ۲۱ به نفع ایران پایان یافت.

رقابت در ست سوم پایاپای بود و دو تیم امتیاز به امتیاز پیش می‌رفتند، اما فیلیپین ۱۱ بر ۹ جلو افتاد تا لی وقت استراحت درخواست کند. در این دقایق الهه پورصالح جای خود را به سپینود دست‌برجن داد. در ادامه ایران اختلاف امتیاز را کمتر کرد و بازی در امتیاز ۲۱ بر ۱۸ به سود فیلیپین دنبال شد. شقایق حسن‌خانی دیگر بازیکنی بود که در این دقایق با نظر لی جای قدمی را گرفت. ملی‌پوشان ایران در امتیازات پایانی بازی را به تساوی کشاندند و پایاپای پیش رفتند، اما فیلیپین در نهایت ۲۶ بر ۲۴ ست را به سود خود تمام کرد.

ملی‌پوشان ایران در دقایق ابتدایی ست چهارم ۶ بر ۴ پیش افتادند. دو اشتباه پیاپی زهرا صالحی باعث شد تا بازی در امتیاز ۷ مساوی شود، اما ملی‌پوشان دوباره ۱۱ بر ۸ جلو افتادند. برتری ملی‌پوشان تا نیمه ست ادامه پیدا کرد، اما به یک باره فیلیپین به بازی برگشت و کار را در امتیازات پایانی به تساوی کشاند و کار برای ملی‌پوشان سخت شد، اما در نهایت این ست ۲۵ بر ۲۳ به نفع تیم کشورمان تمام شد.

در ست پایانی تیم ایران نخستین امتیاز را از آن خود کرد تا نشان دهد عزمی جدی برای پایان بازی به نفع خود دارد. در این ست تماشاگران شاهد رالی‌های جذابی بودند و ایران ۸ بر ۵ پیش افتاد تا با سه اختلاف امتیاز بازی را در آرامش بیشتری ادامه دهد، اما دو تیم در امتیاز ۹ مساوی شدند. در امتیاز ۱۵ بر ۱۳ در حالی که ملی‌پوشان کشورمان شادی پیروزی سردادند سرمربی فیلیپین درخواست ویدیوچک داد و با امتیاز بجای داور بازی ادامه یافت تا در نهایت این ست با امتیاز ۱۵ بر ۱۳به نفع ایران پایان یابد.

نظری همسر سفیر و فرزندان سفر به همراه جعفری کارشناس اقتصادی و کنسولی و خانواده‌اش تماشاگران ویژه تیم ملی در این مسابقه بودند.

تیم‌های شرکت‌کننده در این مسابقات فردا (سه‌شنبه ۲۰ خرداد) استراحت دارند و تیم ملی ایران روز چهارشنبه ۲۱ خرداد از ساعت ۹ صبح به مصاف قزاقستان می‌رود.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر