تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نارنجی‌پوشان از عنوان خود دفاع کردند

لیگ برتر والیبال زنان؛ سومین قهرمانی سایپا

در جدال خودروسازان برای قهرمانی در لیگ برتر والیبال زنان، تیم سایپا از سد پیکان عبور کرد و سومین قهرمانی خود را در این رقابت‌ها جشن گرفت.

کد خبر: ۱۸۱۶۲۶
۲۲:۰۵ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۳

لیگ برتر والیبال زنان؛ سومین قهرمانی سایپا

دیدارنیوز: تیم والیبال سایپا تهران به مقام قهرمانی لیگ برتر زنان سال ۱۴۰۳ دست یافت تا نارنجی‌پوشان ضمن دفاع از عنوان قهرمانی خود، سومین جام را با هدایت سمیرا ایمانی به دست آورند.

به نقل از سایت فدراسیون والیبال، دیدار برگشت فینال مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های برتر زنان ایران از ساعت ۱۹ امروز (پنج شنبه ۲۳ اسفند) در سالن فدراسیون والیبال آغاز شد و تیم‌های پیکان و سایپا در هفتادونهمین مسابقه لیگ برتر زنان این فصل به میدان رفتند.

نارنجی پوشان سایپا در که دیدار رفت سه بر یک به پیروزی رسیده بودند، در این مسابقه هم سه بر یک حریف خود را شکست دادند تا به عنوان قهرمان لیگ برتر زنان معرفی شوند و سهمیه نخستین دوره لیگ قهرمانان زنان آسیا در سال ۲۰۲۵ را نیز به دست آورند.

شاگردان مریم السادات هاشمی در ست سوم ۲۷ بر ۲۵ به پیروزی رسیدند، اما در سه ست اول، دوم و چهارم با امتیاز‌های ۲۵ بر ۲۰، ۲۵ بر ۱۷ و ۲۵ بر ۱۹ مغلوب سایپا شدند تا به مقام نایب قهرمانی امسال اکتفا کنند. پیکان که دو مقام قهرمانی، یک نایب قهرمانی و یک مدال برنز در پرونده افتخارات خود دارد، امسال دومین نایب قهرمانی خود را به دست آورد تا در مجموع پنج بار در این رقابت‌ها بر روی سکو رفته باشد.

تیم‌های ملی زیر ۲۰ سال زنان و فولاد مبارکه سپاهان نیز مقام سوم مشترک لیگ برتر زنان سال ۱۴۰۳ را به دست آوردند.

تیم پیکان میزبان دومین دیدار فینال، این دیدار را با ترکیب درسا فلاح، آیتک سلامت، فاطمه امینی، فاطمه منظوری، نگار کیانی (لیبرو)، پوران زارع و زهرا کریمی آغاز کرد.

شبنم علیخانی، ندا چملانیان، سودابه باقرپور، منا دریس محمودی، زهرا بخشی (لیبرو)، مهسا صابری و مهسا کدخدا ترکیب شروع کننده تیم سایپا در این مسابقه بودند.

لیلی توکلی و فاطمه زندی ناظران فنی و داوری این دیدار بودند که به مدت ۱۴۲ دقیقه طول کشید.

قضاوت فینال دوم لیگ برتر زنان را نیز زهرا شیری، ماندانا مطیعی و نسیرین حق‌شناس به ترتیب به عنوان داور اول، داور دوم و داور ویدئوچک، برعهده داشتند.

سید میلاد تقوی رئیس فدارسیون والیبال، مریم دباغ نایب رئیس بانوان، امیرحسین منظمی دبیرکل فدراسیون، لی دو هی سرمربی تیم ملی زنان و مسئولان دو باشگاه پیکان و سایپا تهران از جمله تماشاگران ویژه این دیدار بودند.

تیم سایپا تهران در مسیر قهرمانی ۲۰ پیروزی به ثبت رساند که در مرحله مقدماتی با ۱۶ برد متوالی و ۴۸ امتیاز صدرنشین شد. این تیم در مرحله نیمه‌نهایی در سه مسابقه به مصاف فولاد مبارکه سپاهان رفت که با دو برد در بازی دوم و سوم، به دیدار فینال راه یافت.

تیم سایپا در دو بازی متوالی فینال نیز موفق به شکست پیکان تهران شد تا در نهایت با ۲۰ پیروزی از ۲۱ مسابقه قهرمان لیگ برتر زنان سال ۱۴۰۳ شود و سومین قهرمانی خود در این رقابت‌ها را جشن بگیرد. سایپا دو مقام نایب قهرمانی و سومی نیز در گنجینه افتخارات خود دارد.

سایپا در سال ۱۳۹۹ برای نخستین بار با هدایت مریم السادات هاشمی قهرمان لیگ برتر زنان شد، در سال گذشته نیز با سرمربیگری نیلوفر حجتی جام طلایی را به دست آورد و امسال هم نیز با هدایت سمیرا ایمانی سومین قهرمانی خود را جشن گرفت.

تیم ذوب‌آهن اصفهان با شش دوره قهرمانی، پرافتخارترین تیم شرکت کننده در این مسابقات است. این تیم هفت عنوان نایب قهرمانی و چهار مدال برنز نیز در پرونده کاری خود در لیگ برتر زنان دارد، اما امسال در این رقابت‌ها شرکت نکرده است.

لیگ قهرمانان زنان آسیا از ۳۱ فروردین تا هفتم اردیبهشت ماه سال آینده با حضور ۱۲ تیم به میزبانی فیلیپین برگزار خواهد شد و تیم سایپا تهران با نمایندگان چین (بایک موتور) و ویتنام (وی تی وی بین داین لونگ آن) در گروه سوم قرار دارد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی