تیتر امروز

هفته حماسه و رشادت ملی
افاضات اضافه

هفته حماسه و رشادت ملی

عوام الملک در هفته‌ای که دو اتفاق تلخ و تاسف‌آور داشت، از آن به عنوان «هفته حماسه و رشادت ملی» یاد کرده و جهنم فومن هم از نگاه تیزبین او پنهان نمانده است.
پاسخ منفی رهبر ایران به پیشنهاد ترامپ/ توقف در مذاکرات علنی به معنی توقف در مذاکرات غیرعلنی نیست/ آسیب جدی قطعی برق به صنایع و تولید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پاسخ منفی رهبر ایران به پیشنهاد ترامپ/ توقف در مذاکرات علنی به معنی توقف در مذاکرات غیرعلنی نیست/ آسیب جدی قطعی برق به صنایع و تولید

این صدمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سقوط حکومت‌ها بخاطر عملکرد خودشان است نه حرف منتقدان/ انسداد بیشتر رژیم‌ها، عامل فروپاشی است/ امام به رای مردم در بقای نظام اعتقاد داشت
در سی‌وششمین برنامه دیدار اندیشه با غلامعلی رجایی مطرح شد:

سقوط حکومت‌ها بخاطر عملکرد خودشان است نه حرف منتقدان/ انسداد بیشتر رژیم‌ها، عامل فروپاشی است/ امام به رای مردم در بقای نظام اعتقاد داشت

دیدار اندیشه در سی‌وششمین برنامه گفت‌و‌گو میزبان غلامعلی رجایی استاد دانشگاه و مشاور آیت‌ا... هاشمی در مجمع تشخیص مصلحت نظام و از مبارزین قبل از انقلاب بود.
نشست سران کشورهای عضو «ناتو» قرار است تا کمتر از سه هفته دیگر در لاهه برگزار شود

زلنسکی دعوت‌نامه حضور در نشست «ناتو» را دریافت کرد

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین می‌گوید که کشورش دعوت‌نامه‌ای برای حضور در نشست آتی سران «ناتو» در لاهه دریافت کرده است.

کد خبر: ۱۸۵۲۳۷
۱۱:۴۸ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۴

زلنسکی دعوت‌نامه حضور در نشست «ناتو» را دریافت کرد

دیدارنیوز: ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین، شامگاه دوشنبه ۱۲ خرداد اعلام کرد که کشورش دعوت‌نامه‌ای برای حضور در نشست آتی سران «ناتو» در لاهه دریافت کرده است.

به نقل از العربیه، زلنسکی در جمع خبرنگاران گفت: «دعوت‌نامه‌ای برای حضور در نشست ناتو دریافت کردیم و فکر می‌کنم این موضوعی مهم است.» این دعوت‌نامه در جریان دیدار زلنسکی با مارک روته، نخست‌وزیر هلند و دبیرکل «ناتو»، در شهر ویلنیوس، پایتخت لیتوانی، به او ارائه شد.

زلنسکی افزود که آندری سیبیها، وزیر خارجه اوکراین، مسئول آماده‌سازی این نشست شده، اما مشخص نکرد که آیا خودش شخصاً به هلند سفر خواهد کرد یا نه.
نشست سران کشور‌های عضو «ناتو» قرار است تا کمتر از سه هفته دیگر در لاهه برگزار شود.

یکی از دلایل اصلی حمله روسیه به اوکراین، مخالفت مسکو با عضویت این کشور در «ناتو» است که در قانون اساسی اوکراین نیز بر آن تصریح شده است.

مذاکرات استانبول

نمایندگان روسیه و اوکراین، دوشنبه و در پی دور جدیدی از گفت‌و‌گو‌ها در استانبول، توافق کردند همه اسرای جنگی زیر ۲۵ سال یا دارای جراحات شدید را، به همراه هزاران جسد سربازان کشته‌شده، مبادله کنند؛ این در حالی است که دو طرف نتوانستند به توافقی برای آتش‌بس دست یابند.

این مذاکرات با میانجی‌گری ترکیه در کاخ چراغان استانبول، تنها یک ساعت به‌طول انجامید.

رستم عمروف، وزیر دفاع و رئیس هیئت مذاکره‌کننده اوکراین، پیشنهاد داد که نشست بعدی میان دو طرف بین ۲۰ تا ۳۰ ژوئن برگزار شود.

پیشنهاد دیدار سه‌جانبه ترامپ، پوتین، زلنسکی

از سوی دیگر، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه، شامگاه دوشنبه بار دیگر پیشنهاد داد که نشستی سه‌جانبه میان ولادیمیر پوتین، ولودیمیر زلنسکی و دونالد ترامپ در استانبول یا آنکارا برگزار شود.

از سویی کارولاین لیویت، سخنگوی رئیس‌جمهوری آمریکا، دوشنبه اعلام کرد که دونالد ترامپ نسبت به سفر به ترکیه «دیدگاه مثبتی» داشته و برای انجام آن آمادگی دارد.

دور دوم گفت‌و‌گو‌های مستقیم میان کی‌یف و مسکو، پس از حمله بی‌سابقه پهپاد‌های اوکراینی به فرودگاه‌های نظامی روسیه و همچنین انفجار دو پل در خاک روسیه که به خروج دو قطار از ریل انجامید و در یکی از این حوادث هفت نفر کشته شدند، برگزار شد.

عمروف، اعلام کرد که دو طرف در پایان این دور از مذاکرات توافق کردند تمامی اسرای جنگی که دچار جراحت یا بیماری خطرناک هستند و همچنین سربازان جوان بین ۱۸ تا ۲۵ سال را مبادله کنند.

مبادله اجساد

عمروف همچنین افزود که مسکو و کی‌یف توافق کرده‌اند ۶ هزار جسد سربازان کشته‌شده را در قالب مبادله‌ای برابر، مبادله کنند. این موضوع را ولادیمیر مدینسکی، مذاکره‌کننده ارشد روسیه، نیز تأیید کرد، هرچند گفت که از تعداد اجسادی که در اختیار اوکراین است، اطلاعی ندارد.

رد آتش‌بس از سوی روسیه

در همین حال، کی‌یف اعلام کرد که مسکو بار دیگر پیشنهاد آتش‌بس بی‌قید و شرط را رد کرده است.

از سوی دیگر، مسکو معتقد است چنین پیشنهادی می‌تواند به اوکراین فرصت دهد تا از طریق دریافت تسلیحات غربی، تجدید قوا کرده و نتیجتا درگیری‌ها تشدید خواهد شد.

با این حال، مدینسکی اظهار داشت که پیشنهاد آتش‌بس جزئی «برای دو یا سه روز» در برخی مناطق معین از جبهه را به اوکراین ارائه کرده است.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۶ خرداد
امروز جمعه ۱۶ خرداد
امروز جمعه ۱۶ خرداد
امروز جمعه ۱۶ خرداد
پرطرفدارترین ها