تیتر امروز

فیروزه صابر: همه باید «نه به جنگ» را فریاد بزنند/نگاه کلان نهادهای مدنی به موضوعات در هم تنیده سیاسی اجتماعی/ جنگ در ضدیت کامل با زندگی است
گفت و گوی دیدار با یک فعال مدنی و اجتماعی

فیروزه صابر: همه باید «نه به جنگ» را فریاد بزنند/نگاه کلان نهادهای مدنی به موضوعات در هم تنیده سیاسی اجتماعی/ جنگ در ضدیت کامل با زندگی است

صدور بیانه مشترک بین تشکل‌ها و نهاد‌های مدنی اجتماعی با پرداختن به موضوع جنگ و نگاه ویژه به موضوع ضدیت جنگ با زندگی در این بیانه، بهانه گفت‌و‌گو با فیروزه صابر فعال مدنی شد.
ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سلیمی می‌گوید اگر قرار است قیمت خودرو را آزاد کنند، مسیر واردات خودرو نیز باید مسیری راحت شود

انتقاد یک نماینده از فضای انحصاری در صنعت خودرو/ ورود مجلس به بحث قیمت‌ها

علیرضا سلیمی، عضو کمیسیون صنایع مجلس از رانت عجیب و غریب خودروسازان تا سنگ‌اندازی در مسیر واردات خودرو خبر داد و گفت که مجلس به موضوع افزایش قیمت خودرو ورود می‌کند.

کد خبر: ۱۸۵۱۸۰
۱۳:۳۳ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۴

انتقاد یک نماینده از فضای انحصاری در صنعت خودرو/ ورود مجلس به بحث قیمت‌ها

دیدارنیوز: عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با انتقاد از فضای انحصاری در صنعت خودروی کشور، گفت: خودروسازان نمی‌توانند بگویند ما بخش خصوصی هستیم و هر اقدامی را دلشان خواست، انجام دهند.

علیرضا سلیمی، عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با ایلنا و در واکنش به سخنان مدیرعامل یکی از خودروسازان مبنی بر اینکه «تا زمانی که اصلاح قیمت‌گذاری خودرو انجام نشود، امکان فروش خودرو را ندارند و تنها گزینه موجود، توقف فروش است»، گفت: از آنجایی که صنعت خودروسازی در ایران انحصاری است، خودروسازان نمی‌توانند بگویند ما بخش خصوصی هستیم و هر اقدامی را انجام می‌دهیم.

رانت بزرگ خودروسازان داخلی در استفاده از فضای انحصاری

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با انتقاد از قیمت بالای خودرو در ایران، گفت: اگر فضا برای واردات خودرو آن هم نه با این تعرفه گران، باز شود، آن موقع است که خودروسازان می‌توانند مدعی آزادسازی قیمت خودرو شوند.

حجت‌الاسلام سلیمی افزود: خودروسازان در حال حاضر از رانت استفاده می‌کنند. بزرگ‎ترین رانت آنها هم استفاده از فضای انحصاری است. انرژی، برق، گاز، کارگر و فولادِ ارزان می‌گیرند و از رانت عجیب و غریبی استفاده می‌کنند و با وجود همه این رانت‌ها، نوع و کیفیت خودروهایشان با این کلاس نسبت به خودرو‌های خارجی هم ارزان نیست.

ورود مجلس به بحث قیمت خودرو ناگزیر است

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، وزارت صنعت، معدن و تجارت و مجلس به موضوع قیمت‌گذاری خودرو ورود پیدا کنند، گفت: مجلس به این موضوع حتما ورود خواهد کرد.

حجت‌الاسلام سلیمی خاطرنشان کرد: اگر قرار است قیمت خودرو را آزاد کنند، مسیر واردات خودرو نیز باید مسیری سهل و راحت شود بدون دست‌انداز‌های عجیب و غریبی که امروز وجود دارد. در حال حاضر صد‌ها دست‌انداز جلوی مسیر واردات خودرو وجود دارد و اگر قرار است خودروسازان هر کاری دلشان خواست بکنند، ممکن است به تصمیمات دیگری برسیم که مردم بیش از این آسیب نبینند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير