تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
فرناز امینی، کارگردان اعلام کرد

فیلمنامه؛ ضعف اساسی سینمای ایران

فرناز امینی، کارگردان سینما و تلویزیون معتقد است که عمده ضعف سینمای ایران در ساخت آثار سینمایی، در فیلمنامه است و می‌گوید: فیلمنامه‌های خوب کم داریم. کتاب خوب داریم، اما شاید فیلمنامه خوب از آن اقتباس نمی‌شود و ضعف اصلی ما در فیلمنامه است.

کد خبر: ۱۸۵۱۶۵
۱۰:۵۲ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۴

فیلمنامه؛ ضعف اساسی سینمای ایران

دیدارنیوز: فرناز امینی، کارگردان سینما و تلویزیون عمده ضعف سینمای ایران را در ساخت آثار سینمایی در فیلمنامه دانست و گفت: فیلمنامه‌های خوب زیادی نداریم.

فرناز امینی که این روز‌ها در جایگاه تهیه‌کنندگی، «سنبل پلاک ۶» را در سالن سه پردیس شهرزاد به کارگردانی سروش جمشیدی روی صحنه برده است، در گفت‌و‌گو با ایرنا درباره اقتباس از کتاب برای ساخت کار اظهار داشت: بیشتر آثار برگرفته از یک کتاب و ایرانی شده در تئاتر است.

او در مورد آثار سینمایی اقتباسی نیز تصریح کرد: فیلمنامه‌های خوب کم داریم. کتاب خوب داریم، اما شاید فیلمنامه خوب از آن اقتباس نمی‌شود و ضعف اصلی ما در فیلمنامه است.

امینی می‌گوید: من برای هر کاری که می‌خواهم شروع کنم، تعداد زیادی متن و شاید ۱۰ متن از ۱۰ فیلمنامه نویس خوب خوانده‌ام. شاید بخشی سلیقه من نبوده است، اما بخشی دیگر این است که به عنوان مخاطب قصه را روی کاغذ نگه نمی‌دارم. قصه خوب کم داریم و ضعف فیلمنامه یکی از ضعف‌های اصلی ماست.

همیشه دوست داشتم سرمربی تیم فوتبال باشم

او خاطرنشان کرد: کارم را در تصویر در ابتدا با ژانر ورزشی شروع کردم. سال‌ها برنامه‌ریزی و دستیاری می‌کردم. از سال ۸۶ پشت صحنه کار می‌کردم که تا سال ۹۲ این کار ادامه داشت، از همان سال ساخت اولین کارم را آغاز کردم.

وی افزود: هرگز بازی نکرده‌ام، حتی در کار‌های خودم. چون بازیگری را دوست نداشتم. همیشه دوست داشتم سرمربی تیم فوتبال باشم.

امینی ادامه داد: از سال ۸۶ تا ۹۲ فقط دستیار کارگردانی و برنامه‌ریزی کردم و در گروه کارگردانی بودم. البته در کنار این، نویسندگی می‌کردم و کار‌های کوتاه می‌ساختم. از سال ۹۲ اولین کار بلندم را ساختم و بعد از آن کار‌های بلند دیگری را تهیه کردم. چند کار بلند ساختم که همگی در ژانر ورزشی بود و مدت کوتاهی است که در ژانر وحشت کارم را شروع کرده‌ام و در ژانر ورزشی دیگر کار نکردم.

او اظهار داشت: رویکردم، رویکرد فیلم‌های اجتماعی بود. چند فیلم اجتماعی ساختم که در جشنواره‌های داخلی و خارجی موفق بودم. دو سریال کار کردم یکی به نام «علقمه سرخ» که به صورت سریال نمایش در تلویزیون پخش شد. سریال دیگرم هم با عنوان «دمکش» کار کمدی بود که این کار، شروع مسیر من برای ساخت کار‌های کمدی بود.

امینی گفت: اکنون روی فیلمنامه دیگری کار می‌کنم که کمدی و یک کار سینمایی است. شاید دغدغه ساخت کار کمدی را خودم ندارم، اما احساس کردم به عنوان یک فیلمساز باید به سلیقه مخاطب احترام گذاشت، کار کمدی و در کنارش فیلم‌هایی ساخت که دغدغه فرد است و نگاه هنرمندانه خودش را دارد.

وی بدون اشاره به نام این سینمایی کمدی گفت: هم اینک در مرحله نگارش فیلمنامه هستیم.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها