تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
مرد نزدیک ترامپ، حالا از تمرکز روی شرکت‌هایش می‌گوید

ایلان ماسک از سیاست دور شد!

ایلان ماسک، مدیرعامل اسپیس‌ایکس و تسلا که با جنجال‌هایش در دنیای فناوری و سیاست معروف است، می‌خواهد برای مدتی هم که شده از سیاست دور شود و به شرکت‌هایش بپردازد.

کد خبر: ۱۸۴۹۵۷
۱۴:۴۹ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۴

ایلان ماسک از سیاست دور شد!

دیدارنیوز: «ایلان ماسک»، مدیرعامل اسپیس‌ایکس و تسلا، چند ساعت قبل از نهمین پرتاب استارشیپ در مصاحبه‌ای گفت اخیراً بیش از حد زمانش را صرف سیاست کرده است. ثروتمندترین فرد جهان پیشتر نیز در ایکس گفته بود دوباره روی ایکس، تسلا و سایر شرکت‌هایش تمرکز خواهد کرد.

به نقل از دیجیاتو، ماه‌های گذشته، ایلان ماسک عمدتاً در کاخ سفید و کنار «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا، دیده می‌شد یا رسانه‌ها آن را بیشتر بازتاب می‌دادند. امروز او در اتاق کنترل اسپیس‌ایکس در استاربیس تگزاس بود تا از نزدیک نهمین پرتاب استارشیپ را مشاهده کند. در این فرصت نیز «اریک برگر» (Eric Berger)، خبرنگار بخش فضایی Ars Technica که ۲ کتاب درباره اسپیس‌ایکس نوشته است، با او مصاحبه کوتاهی کرد. در این مصاحبه که بیشتر درباره برنامه‌های اسپیس‌ایکس و جزئیات فنی ۲ انفجار اخیر استارشیپ بود، برگر از ماسک درباره کار‌های سیاسی‌اش پرسید.

نظرات ایلان ماسک درباره کار‌های خود در سیاست

در این مصاحبه اریک برگر از ایلان ماسک پرسید: «سال گذشته [میلادی]را بیشتر روی سیاست متمرکز بوده‌اید؟ می‌خواهم بدانم احساس می‌کنید این مسئله سرعت اسپیس‌ایکس را کم کرده یا به آن آسیب رسانده است؟» ایلان ماسک نیز پاسخ داد: «فکر می‌کنم احتمالاً کمی بیش‌ازحد وقتم را صرف سیاست کرده‌ام.»

او در ادامه توضیح داد: «البته [میزان زمان صرف‌شده‌ام در دولت]کمتر از آن چیزی است که مردم فکر می‌کنند؛ رسانه‌ها هر موضوع سیاسی را بزرگ می‌کنند. این‌طور نیست که شرکت‌هایم را رها کرده باشم. احتمالاً زمان صرف‌شده‌ام در دولت نسبتاً کمی بیش‌ازحد بوده و من آن را در هفته‌های اخیر به اندازه زیادی کاهش داده‌ام.»

ایلان ماسک آوریل امسال به سرمایه‌گذاران تسلا گفت از اداره بهره‌وری دولت (DOGE) کاخ سفید کناره‌گیری خواهد کرد. اوایل این ماه میلادی نیز در انجمن اقتصادی قطر گفت از این به بعد «خیلی کمتر» زمان صرف سیاست خواهد کرد. ماسک اوایل ۲۰۲۵ با انتقاد سرمایه‌گذاران تسلا روبه‌رو شد که تعهد او به شرکت را زیر سؤال بردند.

سه‌ماهه اخیر، سهام تسلا نیز سقوط کرد و در مقطعی به ۳۵ درصد پایین‌تر از قیمت خود در آوریل رسید، اما از زمانی که ماسک اعلام کرد از دخالت‌های سیاسی خود دست خواهد کشید، سهام این شرکت در ماه مه آرام بهبود یافته است.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
0
1
چند وقتی هست که از ایلان خبرهای سیاسی،منتشر نمیشه ومن در تغییرات در شدکت های ایلان می بینم واین نشون میده که ایلان بیشتر تمرکزش روی شرکت هاش هست وبسیار کمتر در سیاست حضور داره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۸
0
0
ایلان با شک وتردید به این سوال جواب داده وگفته فکر می کنم احتمالا ،کمی بیش از حد زمانم رو صرف سیاست کردم ،اگر ایلان ساعات حضور در کاخ سفید رو حساب کنه ،وزمان های که صرف فکر کردن به سیاست رو حساب کنه نتیجه بدست میاد ،برای من عجیبه چرا ایلان با شک وتردید جواب میده ،
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر