تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
هشتمین پرواز آزمایشی استارشیپ به انفجار ختم شد

شکست دوباره اسپیس ایکس +ویدیو

فضاپیمای استارشیپ شرکت اسپیس‌ایکس در هشتمین پرواز آزمایشی خود و برای دومین بار متوالی در فضا منفجر و انفجار آن باعث ایجاد اختلال در ترافیک هوایی در ایالت فلوریدای آمریکا شد.

کد خبر: ۱۸۱۳۱۴
۱۰:۵۲ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۳

شکست دوباره اسپیس ایکس +ویدیو

دیدارنیوز: اسپیس ایکس در هشتمین پرواز آزمایشی استارشیپ توانست برای سومین بار بوستر سوپرهوی را پس از پرتاب مهار کند؛ اما دوباره مرحله فوقانی را از دست داد.

بروزرسانی (۱۷ اسفند ساعت ۰۳:۳۰): موشک استارشیپ در هشتمین پرواز آزمایشی خود برای دومین‌بار متوالی برفراز زمین منفجر شد. در واپسین تصاویر پخش‌شده در پخش زنده اینترنتی پرتاب، استارشیپ با از دست‌دادن کنترل ارتفاع، شروع به چرخیدن به دور خود کرد و درنهایت ارتباط آن با زمین قطع شد.

به‌روزرسانی (۱۵ اسفند ساعت ۲۱:۴۵): اسپیس ایکس اکنون قصد دارد پرواز آزمایشی هشتم موشک استارشیپ را در پنجره‌ی پرتابی که جمعه ساعت ۰۳:۰۰ بامداد به وقت ایران گشوده می‌شود، انجام دهد.

به‌روزرسانی (۱۴ اسفند ساعت ۳:۳۰): پس از آنکه شمارش معکوس پرتاب برای چندین دقیقه روی ثانیه‌ی ۴۰ نگه داشته شد، اسپیس ایکس اعلام کرد که به دلیل وجود مشکل در هر دو مرحله‌ی موشک، از انجام پرتاب صرف‌نظر می‌کند. هنوز تاریخ تلاش بعدی برای پرتاب استارشیپ اعلام نشده است.

خبر اصلی (۱۳ اسفند ساعت ۲۱:۵۰): اسپیس ایکس قصد دارد هشتمین پرواز آزمایشی موشک عظیم استارشیپ خود را بامداد سه‌شنبه به وقت ایران انجام دهد.

به نقل از زومیت، موشک نسل بعدی اسپیس ایکس قرار است در پنجره‌ی پرتابی که بعدازظهر دوشنبه در ساعت ۰۶:۳۰ به وقت محلی (سه‌شنبه ۰۳:۰۰ بامداد به وقت ایران) گشوده می‌شود، از سایت استاربیس در تگزاس از روی زمین برخیزد. شما مخاطبان زومیت می‌توانید درحوالی ساعت ۰۲:۳۰ این رویداد را در همین صفحه تماشا کنید.

اگر در پرتاب پیش‌رو همه‌چیز به خوبی پیش برود، بوستر سوپرهوی به استاربیس بازخواهد گشت و تقریباً ۷ دقیقه پس از برخاست، به‌وسیله‌ی چاپستیک‌ها یا بازو‌های مکانیکی برج پرتاب (مکازیلا) مهار خواهد شد.

درهمین‌حال، استارشیپ به‌عنوان مرحله‌ی فوقانی، چهار دستگاه شبیه‌ساز ماهواره‌های نسل سوم استارلینک را در یک مسیر زیرمداری رها خواهد کرد. اگر این مرحله از پرواز با موفقیت انجام شود، نخستین‌بار خواهد بود که استارشیپ محموله‌ای را در فضا قرار می‌دهد. مرحله‌ی فوقانی سپس درحدود ۶۶ دقیقه بعد از پرتاب، در نزدیکی ساحل استرالیای غربی در اقیانوس هند فرود خواهد آمد.

آنچه انتظار می‌رود استارشیپ تا ساعاتی دیگر انجام دهد، همان اهداف اصلی پرواز آزمایشی هفتم هستند که ۱۶ ژانویه انجام شد. اسپیس ایکس در آن روز موفق شد سوپرهوی را با چاپستیک‌ها بازیابی کند؛ اما عملکرد مرحله‌ی فوقانی به این خوبی نبود: استارشیپ دچار نشت سوخت شد و پیش از آنکه بتواند محموله‌ی خود را در فضا مستقر کند، برفراز اقیانوس اطلس منفجر شد. در آن پرواز از ۱۰ دستگاه شبیه‌ساز استارلینک استفاده شده بود.

اسپیس ایکس قصد دارد با ساخت استارشیپ به سفر انسان به ماه، مریخ و سایر مقاصد دوردست فضا کمک کند. یکی از مهم‌ترین وظایف این موشک غول‌پیکر این است که به‌عنوان ماه‌نشین، فضانوردان ماموریت آرتمیس ۳ ناسا را به سطح قمری برساند. آرتمیس ۳ که اولین بازگشت انسان به ماه در بیش از نیم‌قرن گذشته را رقم خواهد زد، احتمالاً تا انتهای دهه‌ی جاری انجام خواهد شد.

نسخه‌ی کنونی استارشیپ با ارتفاع ۱۲۳ متر، بزرگ‌ترین موشک دنیا محسوب می‌شود؛ اما به‌گفته‌ی ایلان ماسک، بنیان‌گذار و مدیرعامل اسپیس ایکس، نسخه‌های آینده به مراتب بزرگ‌تر خواهند شد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی