تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
رئیس‌جمهور به تلاش‌های بی‌وقفه رئیس دولت سیزدهم اشاره کرد

پیام پزشکیان به کنگره الگوی حکمرانی مرحوم رئیسی

مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری در پیامی به مناسبت اولین کنگره بین‌المللی الگوی حکمرانی مرحوم ابراهیم رئیسی نوشت: تلاش‌های بی‌وقفه و مردم‌مداری شاخصه بارز دوران مسئولیت شهید رئیسی است.

کد خبر: ۱۸۴۶۷۰
۱۰:۰۲ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۴

پیام پزشکیان به کنگره الگوی حکمرانی مرحوم رئیسی

دیدارنیوز: رئیس جمهور در پیامی به مناسبت اولین کنگره بین‌المللی الگوی حکمرانی شهید سید ابراهیم رئیسی گفت: حضور میدانی و پیگیری جدی مسائل مردم، از ویژگی‌های برجسته خدمت شهید رئیسی بوده که مقام معظم رهبری نیز آن را ستوده‌اند.

سعید اوحدی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در اولین کنگره بین‌المللی الگوی حکمرانی شهید سید ابراهیم رئیسی، پیام مسعود پزشکیان رئیس جمهور را قرائت کرد.

متن پیام رئیس جمهور به این شرح است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

اولین کنگره بین المللی حکمرانی رئیس جمهور شهید سید ابراهیم رئیسی که با هدف بررسی و تبیین مدیریت اجرایی دوران خدمت آن شهید برگزار شده است را ارج نهاده و یاد و خاطره آن خادم ملت و همراهان شهیدش را گرامی می‌دارم.

پرداختن به تجارب ادوار مختلف مدیریت اجرایی کشور فرصتی ارزشمند برای آموختن دستاورد‌ها و تأمل در چالش‌ها با هدف ترسیم افق‌های روشن در مسیر خدمت رسانی شایسته‌تر به ملت شریف ایران است. حضور میدانی، تلاش‌های بی‌وقفه و خستگی ناپذیر، روحیه مردم مداری از جناب و اهتمام جدی به پیگیری مسائل مردم از ویژگی‌های بارز دوران مسئولیت شهید رئیسی عزیز بود. در همین رابطه نیز مقام معظم رهبری فرمودند همه مدت مسئولیت این انسان بزرگ و فداکار چه در دوران کوتاه ریاست جمهوری و چه پیش از آن یکسره به تلاش بی‌وقفه در خدمت به مردم کشور و اسلام سپری شد و بی‌شک این کارنامه پرافتخار در تاریخ انقلاب ماندگار خواهد ماند.

در عرصه حکمرانی کشور امروز برای گذار از مشکلات و حرکت در مسیر پیشرفت بیش از هر زمان دیگری نیازمند همدلی، به فوق بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های کشور می‌باشیم، در این مسیر بررسی علمی و منصفانه الگو‌های حکمرانی گذشته، شناسایی نقاط قوت و همچنین درک عمیق‌تر از چالش‌ها و یافتن راهکار‌های مؤثر می‌تواند در میل به هدف مطلوب تأثیرگذار باشد.

در عصر جدید و با وجود پیچیدگی شرایط اجتماعی و سیاسی، دولت‌ها به تنهایی برای ایفای نقش مفید و مؤثر مدیریتی از عهده همه امور بر نمی‌توانند بیایند و از همین رو سامان دهی، و ارتباط ارگانیک و متقابل در هر دو بخش جامعه و دولت و گذار به توسعه و برگشت اجتماعی یک ضرورت است، اصلی‌ترین مقوله در چنین موقعیتی افزایش تعهدات جمعی و اعمال شفافیت در آن است، که افزون بر افزایش راهکار‌های اجتماعی نقش مهمی در همبستگی اجتماعی و یکپارچگی نیز ایفا خواهد کرد و ضمن کاهش تراکم قدرت زمینه ساز رشد و پیشرفت اقتصادی هم خواهد شد.

انتظار دارد این کنگره با نگاه کارشناسانه، علمی، جامعه نگر و منصفانه بتواند با مستندسازی دقیق تجارب و شیوه‌های مدیریت اجرایی در کشور و تحلیل و ارزیابی واقع گرایانه آن به ارائه پیشنهاد‌های عملی برای افزایش کارآمدی نهاد دولت در جهت بهبود کیفیت زندگی مردم عزیز ایران یاری رساند.»

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان