تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
در پی تصویب پالمرو در مجمع تشخیص مصلحت نظام رخ داد

اظهارات جنجالی کوچک‌زاده در مجلس: سخنگوی مجمع تشخیص دروغ می‌گوید!

مهدی کوچک‌زاده، نماینده تندروی مجلس در تذکری با طرح انتقادات تند نسبت به مصوبه پالرمو، برای دقایقی جو مجلس را متشنج کرد و گفت: شورای نگهبان ۱۰ سال قبل این مصوبه را رد کرد و به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع و به مدت ۱۰ سال در مجمع مسکوت ماند، اما به تازگی سخنگوی مجمع تشخیص کاملا نادرست و به دروغ می‌گوید ما مصوبه مجلس را تصویب کردیم، شورای نگهبان هم موافق بود که هر دو این اظهارات دروغ است.

کد خبر: ۱۸۴۵۰۷
۱۱:۱۸ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴

اظهارات جنجالی کوچک‌زاده در مجلس: سخنگوی مجمع تشخیص دروغ می‌گوید!

دیدارنیوز: به دنبال تصویب مشروط پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام، مهدی کوچک‌زاده نماینده تهران در تذکری با طرح انتقادات تندی نسبت به این مصوبه، برای دقایقی جو مجلس را متشنج کرد.

مهدی کوچک‌زاده در جلسه علنی امروز در تذکری گفت: ۱۰ سال قبل یعنی در دو دوره قبل مجلس که نه قالیباف رئیس بود و نه من و بسیاری از نماینده‌ها، نماینده بودیم، مجلس یک چیزی را تصویب کرد؛ نمی‌خواهم اسمش را بیاورم و بگویم پالرمو تا حساسیت ایجاد شود.

وی افزود: شورای نگهبان ۱۰ سال قبل این مصوبه را رد کرد و به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع و به مدت ۱۰ سال در مجمع مسکوت ماند، اما به تازگی سخنگوی مجمع تشخیص کاملا نادرست و به دروغ می‌گوید ما مصوبه مجلس را تصویب کردیم، شورای نگهبان هم موافق بود که هر دو این اظهارات دروغ است.

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: مجلسی که الان ما در آن هستیم، با مجلس ۱۰ سال پیش زمین تا آسمان متفاوت است. آن موقع رئیس مجلس لاریجانی بود، امروز رئیس مجلس قالیباف است. می‌گویند احکام خدا هم باید تطابق با زمان و مکان در آن در نظر گرفته شود. مجلس ۱۰ سال پیش گفته که پالرمو خوب است، من تضمین می‌دهم اگر الان از مجلس دوازدهم رأی‌گیری شود، به پالرمو رأی نمی‌دهد.

وی ادامه داد: سخنگوی مجمع تشخیص حق نداشت بگوید که مجلس آن را تصویب کرده است. مردم بدانید این مجلس با پالرمو موافقت نکرده است.

در حین بیان این اظهارات، جمعی از نمایندگان با فریاد ۲- ۲ مخالفت خود را با مطرح کردند و عده‌ای نیز با حضور در مقابل جایگاه هیات رئیسه و حتی مقابل صندلی کوچک‌زاده اعتراض خود را بیان کردند.

در واکنش کوچک‌زاده خطاب به حاجی‌بابایی که ریاست جلسه را بر عهده داشت، گفت: طبق آیین‌نامه داخلی مجلس، قطع کلام ناطق و عدم مراعات سکوت ممنوع است و رئیس جلسه باید جلوی آن را بگیرد.

در این هنگام تعدادی نمایندگان مجلس از جمله احمد بیگدلی نماینده خدابنده در مجلس مقابل صندلی کوچک‌زاده رفتند و ابراز مخالفت کردند که کوچک‌زاده به این نمایندگان، گفت: آقا گوش بده! من می‌خواهم از حیثیت مجلس دفاع کنم. فقط بحث این است که ما (پالرمو را) تصویب نکردیم. چرا گفتید ما تصویب کردیم؟

وی ادامه داد: نکته بعدی این است که اصلاً هر قانونی از یک مجلس یا هر لایحه‌ای نیمه کاره بماند، طبق ماده ۱۳۷ باید دو مرتبه در مجلس مطرح شود.

کوچک‌زاده در ادامه خطاب به نمایندگانی که در مخالفت با او ۲ و ۲ می‌کردند گفت: آقا! سروصدا نکن، دارم صحبت می‌کنم. آقای رئیس! جلو اینها را بگیر و وقت من را ذخیره کنید. اگر نمی‌توانی ریاست جلسه را داشته باشی بگو.

کوچک‌زاده خطاب به یکی از نمایندگانی که با اظهارات وی مخالفت می‌کرد، گفت: آقایی که اسمت را هم نمی‌دانم، بنشین سر جایت. این اعتراضات غیرقانونی هستند. اینها حق ندارند وقت من را بگیرند. وقت من را نگه‌دار آقای حاجی‌بابایی.

بعد از اتمام وقت کوچک زاده برای بیان تذکر خود، حمیدرضا حاجی بابایی رئیس جلسه در پاسخ گفت: این مجلس نفیا و اثباتا نظری درباره پالرمو نداده است. کمیسیون امنیت ملی و دوستان دیگر هم می‌توانند در این زمینه پاسخ دهند.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان