تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
افاضات اضافه

به خاطر تشکر از عباس یکی دو خواص‌الدوله را استیضاح کنید

در کشورمان خواص خیلی خوبی داریم؛ مثلا عباس قول داده در این وضعیت اقتصادی عالی و پر از رفاه برای عوام، فقط روزی ۲ ساعت برق قطع شود! حالا چرا دو ساعت؟ با این سطح زندگی بالایی که داریم و بیگانگان خیلی خیلی در حسرت آن هستند باید بیشتر از دو ساعت قطع کنند تا اسراف نشود.

کد خبر: ۱۸۳۹۸۰
۱۱:۱۵ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴

به خاطر تشکر از عباس یکی دو خواص‌الدوله را استیضاح کنید

دیدارنیوز ـ عوام الملک:

 

رییس محترم خواص‌المله‌ها،
جناب آقای محمدباقر،

سلام علیکم.

خوشبختانه خواص‌المله‌های تحت ریاست حضرتعالی در این سال‌ها نشان داده‌اند که فقط به فکر عوامند و در این راستا از هیچ استیضاحی و تصویب هیچ قانونی برای اینکه عوام حتی اگر در این دنیا خیرش را نمی‌بینند در آن دنیا از طریق گروه بازنده‌ها شانس به بهشت رفتن را داشته باشند کوتاهی نکرده‌اند. از قضا همه دیدیم که شما خواص‌المله‌ها با استیضاح عبدالناصر باعث شدید خبر مذاکره‌های غیرمستقیم منتشر شود و دلار ارزان شود. البته که همه ما از عصر ابراهیم یاد گرفته‌ایم که ارزان شدن دلار ممکن است باعث شود تورم در آمریکا کاهش یابد و فروپاشی اقتصادی آن کشور عقب بیفتد. اما عیبی هم ندارد. همین که الان عبدالناصر خواص‌الدوله امور اقتصاد و مالیه نیست باعث بهتر شدن وضع اقتصاد عوام شده است. اما غرض از این همه مقدمه‌چینی این است که در مقام عوام‌الملک بگویم شما خواص‌المله‌ها خوب است گاهی هم به جای تنبیه خواص‌الدوله‌ها به فکر تشویقشان هم باشید.

الان مثلا عباس، خواص‌الدوله امور آب و کهربا که جزو معدود خواص‌الدوله‌های باقیمانده از عصر ابراهیم است به خاطر زحمت‌های زیادی که در این یک سال و به ویژه همین چند ماه کشیده واقعا شایسته تقدیر و تشکر است. مخصوصا که گویا به خواص‌المله‌ها قول داده که برق عوام فقط روزی دو ساعت قطع شود و از طرفی باعث احیای صنعت قدیمی آفتابه و لولهنگ‌سازی و همچنین رونق صنعت دستی بادبزن‌سازی هم بشود. کدام خواص‌الدوله‌ای را می‌شناسید که در همین یک سال چنین عملکرد درخشانی داشته باشد و حتی به رونق کار بقیه خواص‌الدوله‌ها هم کمک کرده باشد. تازه قول هم بدهد که فقط روزی دو ساعت برق عوام را قطع کند. پیشنهاد می‌کنم بابت این موضوع جلسه‌ای توسط خواص‌المله‌ها برگزار شود و ضمن استیضاح یکی دو نفر دیگر از خواص‌الدوله‌ها از جمله احمد، خواص‌الدوله امور رفاهی که نداریم و محمدرضا، خواص‌الدوله امور صحه به طور ویژه از عباس تقدیر و تشکر شود. 

عوام‌الملک
طهران، پنجشنبه، هجده اردیبهشت (ثور)، سنه یکهزار و چهارصد و چهار خورشیدی

ارسال نظرات