تیتر امروز

بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند
در گفتگوی دیدار با یک تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل مطرح شد

بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند

اگر ظرف چند روز آینده، نشستی اینچنینی صورت نگیرد، نمی‌توان اظهار نظر قطعی کرد که آیا ملاقات پوتین و ترامپ، موفقیت‌آمیز بوده یا خیر و اگر بوده تا چه میزان موفقیت به همراه داشته است.
در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در این مناسکِ ظاهری هویت به دست می‌آید، اما حقیقت، نه/ ارزش هر انسان به قدر اندیشه، شفقت و مهربانی او نسبت به مردم است
در سی‌وهشتمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

در این مناسکِ ظاهری هویت به دست می‌آید، اما حقیقت، نه/ ارزش هر انسان به قدر اندیشه، شفقت و مهربانی او نسبت به مردم است

در سی‌وهشتمین برنامه دیدار اندیشه که مقارن با اربعین حسینی منتشر می‌شود با ناصر مهدوی، روشنفکر دینی و استاد دانشگاه با موضوع "اربعین در عصر حاضر" گفت‌و‌گو کردیم.
اسرائیلی‌ها از توافق آمریکا با یمن غافلگیر شدند

ترامپ روی زخم اسرائیل نمک پاشید

معاریو در گزارشی نوشت: پس از آنکه ترامپ با اعلام آتش‌بس با یمن اسرائیل را غافلگیر کرد، او همچنان به پاشیدن نمک بر زخم‌های اسرائیل ادامه می‌دهد.

کد خبر: ۱۸۳۹۴۵
۱۲:۰۸ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴

ترامپ روی زخم اسرائیل نمک پاشید

دیدارنیوز: پس از اعلام خبر ناگهانی توافق آمریکا و یمن، صهیونیست‌ها از این مسئله به شدت غافلگیر شده و سخنان ترامپ در تمجید از تاب آوری و استقامت یمنی‌ها را مایه تاسف خواندند.

وب سایت معاریو درباره رد رابطه با اظهارات اخیر ترامپ درباره انصارالله یمن نوشت: پس از آنکه ترامپ با اعلام آتش‌بس با یمنی اسرائیل را غافلگیر کرد، او همچنان به پاشیدن نمک بر زخم‌های اسرائیل ادامه می‌دهد.

رئیس جمهور ایالات متحده، پس از اعلام آتش‌بس با یمن، دیشب (پنجشنبه) بیانیه‌ای غیرقابل تصور صادر کرد و از انصارالله که بیش از یک سال است تجارت جهانی را مختل کرده و به اسرائیل به صورت مداوم حمله موشکی و پهپادی می‌کند، تمجید کرد.

معاریو در ادامه به سخنان ترامپ اشاره می‌کند: رئیس جمهور آمریکا در سخنان خود در رابه با یمنی‌ها گفت: «با یمنی‌ها به نتایج خوبی دست یافته‌ایم. ما به وعده یمنی‌ها درباره خودداری از حمله به کشتی‌ها احترام می‌گذاریم. منی‌ها تعهد داده‌اند که حمله‌ای به کشتی‌ها نداشته باشند و ما به این تعهد احترام می‌گذاریم.»

«ضربات سنگینی به یمنی‌ها وارد کردیم، اما آنها توان تحمل مجازات ما را داشتند. یمنی‌ها شجاعت زیادی از خود نشان دادند. شگفت‌انگیزه که اونا تونستن چی رو تحمل کنن»

ما از قبل از تصمیم ترامپ برای توقف حملات به حوثی‌ها خبر نداشتیم. در همین رابطه یک مقام ارشد اسرائیلی اعلام کرد که «ترامپ ما را غافلگیر کرد.»

معاریو در پایان نوشت: رئیس جمهد ترامپ درحالی این اظهارات و تمجید از یمنی‌ها را بیان می‌کند که انصارالله صراحتا به تهدیدات خود علیه اسرائیل ادامه و همچنان به سمت اسرائیل موشک شلیک می‌کند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا سه شنبه شب در خبری ناگهانی اعلام کرد که آمریکا و انصارالله یمن به توافق دست یافته‌اند و یمنی‌ها اعلام کرده‌اند که دیگر به کشتی‌های در حال عبور از دریای سرخ حمله نخواهند کرد. منابعی یمنی نیز ضمن تائید خبر اعلام کرد که این آتش بس شامل حال کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی نخواهد شد

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ مرداد
امروز يکشنبه ۲۶ مرداد
امروز يکشنبه ۲۶ مرداد
امروز يکشنبه ۲۶ مرداد