تیتر امروز

عباس شیری: اگر توقفِ آسیب، جبران، التیام و ترمیم را به عنوان یک اصل بپذیری، با هر کسی می توانی صلح کنی، حتی با ابوسفیان!
رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران مطرح کرد

عباس شیری: اگر توقفِ آسیب، جبران، التیام و ترمیم را به عنوان یک اصل بپذیری، با هر کسی می توانی صلح کنی، حتی با ابوسفیان!

نگاهی به آئین اختتامیه ششمین همایش بین المللی صلح و حل منازعه، همراه با رونمایی کتاب «عدالت، به مثابه دوستی»، نوشته؛ سیو هان تان، ترجمه محمد هادی طلعتی که در محل دانشکده مطالعات جهانِ دانشگاه...
اعتصاب چرخ‌های جاده؛ صدای کامیون‌داران شنیده می‌شود؟/ پشت پرده قاچاق سوخت در ایران/ میوه‌خوردن هم تبدیل به یک چالش شد 
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

اعتصاب چرخ‌های جاده؛ صدای کامیون‌داران شنیده می‌شود؟/ پشت پرده قاچاق سوخت در ایران/ میوه‌خوردن هم تبدیل به یک چالش شد 

این شانزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
کوسه‌ماهی‌ها و سفره‌ماهی‌ها با تهدیداتی مانند صید بی‌رویه، آلودگی‌های زیست‌محیطی و تخریب زیستگاه‌ها مواجه هستند

طبخ غذا با کوسه‌ماهی و سفره‌ماهی ممنوع!

شهرام فداکار، مدیرکل دفتر حفاظت از زیست‌بوم‌های دریایی و سواحل دریایی از ممنوعیت پخت، عرضه و سرو هرگونه غذای تهیه‌شده از کوسه‌ماهی و سفره‌ماهی در سراسر کشور خبر داد.

کد خبر: ۱۸۳۹۱۳
۱۷:۳۷ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴

طبخ غذا با کوسه‌ماهی و سفره‌ماهی ممنوع!

دیدارنیوز: طبخ و عرضه غذا‌های با منشاء کوسه‌ماهی و سفره‌ماهی در سراسر کشور ممنوع شد.

مدیرکل دفتر حفاظت از زیست‌بوم‌های دریایی و سواحل دریایی از ممنوعیت پخت، عرضه و سرو هرگونه غذای تهیه‌شده از کوسه‌ماهی و سفره‌ماهی در سراسر کشور خبر داد.

شهرام فداکار با اعلام این خبر گفت: کوسه‌ماهی‌ها و سفره‌ماهی‌ها از شکارچیان رأس زنجیره غذایی هستند که نقشی کلیدی در تعادل و سلامت اکوسیستم‌های دریایی ایفا می‌کنند. این گونه‌ها با کنترل جمعیت ماهیان و بی‌مهرگان، از تخریب زیستگاه‌های دریایی جلوگیری و پایداری زیستی دریا‌ها را تضمین می‌کنند.

به گفته وی، علاوه بر ارزش اکولوژیک، این گونه‌ها از نظر اقتصادی نیز دارای اهمیت هستند. در بسیاری از مناطق، مشاهده کوسه‌ها در قالب گردشگری دریایی، منبع درآمدی پایدار برای جوامع محلی محسوب می‌شود.

وی افزود: متأسفانه کوسه‌ماهی‌ها و سفره‌ماهی‌ها با تهدیداتی مانند صید بی‌رویه، آلودگی‌های زیست‌محیطی و تخریب زیستگاه‌ها مواجه هستند که موجب کاهش شدید جمعیت آنها در سطح جهانی شده است.

فداکار ادامه داد: بر همین اساس، در جهت اجرای برنامه اقدام ملی حفاظت از کوسه‌ماهی‌ها و سفره‌ماهی‌ها و پس از برگزاری جلسات مشورتی با دستگاه‌های ذی‌ربط، اتاق اصناف ایران با صدور ابلاغیه‌ای، طبخ، عرضه و سرو هرگونه غذای دارای منشأ این گونه‌ها را در تمامی رستوران‌ها، مراکز تهیه غذا، فست‌فود‌ها و سایر مراکز مرتبط، ممنوع اعلام کرده است. این ابلاغیه جهت اطلاع‌رسانی و اجرای دقیق، به کلیه اتاق‌های اصناف سراسر کشور ارسال شده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، مدیرکل دفتر حفاظت از زیست بوم‌های دریایی و سواحل دریایی از همکاری عموم مردم، فعالان حوزه غذا و اصناف کشور در اجرای این طرح مهم زیست‌محیطی قدردانی و بر لزوم عزم همگانی برای حفظ ذخایر ارزشمند دریایی تأکید کرد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۱ خرداد
امروز يکشنبه ۱۱ خرداد
امروز يکشنبه ۱۱ خرداد
امروز يکشنبه ۱۱ خرداد
پرطرفدارترین ها