تیتر امروز

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تا تار مو/تقیه‌ی علماء دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تا تار مو/تقیه‌ی علماء دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...
گفت‌وگوی دیدار در برنامه ایرانشهر با یک تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...

دیدارنیوز در روزی که سومین دور از مذاکرات تهران و واشنگتن در شهر مسقط برگزار شد، میزبان صادق زیباکلام استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی در برنامه ایرانشهر بود.
جنگ تعرفه‌ای و دخالت‌های ترامپ، نخست وزیر کانادا را خشمگین کرد

انتقاد تند کارنی؛ کانادا خیانت آمریکا را فراموش نمی‌کند

مارک کارنی، نخست وزیر کانادا در نطقی تند گفت که کانادا "خیانت آمریکا" را فراموش نخواهد کرد. او گفت: ما از شوک خیانت آمریکا عبور کرده‌ایم، اما این درس را نباید فراموش کنیم.

کد خبر: ۱۸۳۵۲۵
۱۹:۵۵ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴

انتقاد تند نخست وزیر کانادا؛ خیانت آمریکا را فراموش نمی‌کنیم

دیدارنیوز: نخست وزیر کانادا در نطقی تند از مردم کشورش خواست تا خود را برای ماه‌های سخت پیش رو آماده کنند. مارک کارنی به عنوان برنده انتخابات گفت که کانادا "خیانت آمریکا" را فراموش نخواهد کرد. ترامپ خواهان الحاق کانادا به آمریکاست.

به نقل از دویچه‌وله فارسی، پس از پیروزی حزب لیبرال در انتخابات کانادا، رهبر این حزب و نخست وزیر کنونی این کشور در نطقی تند خواهان همبستگی مردم کشورش در مقابل آمریکا شد و گفت "ماه‌های سختی پیش روست".

مارک کارنی در سخنرانی پیروزی‌اش در اتاوا تصریح کرد که کانادا درسی را که از "خیانت آمریکا" گرفته هرگز فراموش نخواهد کرد.

در انتخابات پارلمانی کانادا، حزب لیبرال با ۴۳.۵ درصد آرا در مقابل حزب محافظه‌کار با ۴۱.۱ درصد آرا به پیروزی رسید. این انتخابات در سایه تهدیدات دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا و جنگ تعرفه‌ای این کشور علیه کانادا و دیگر کشور‌ها برگزار شد.

ترامپ با وضع تعرفه‌های سنگین برای کالا‌های کانادایی و همچنین مطرح ساختن خواست خود برای ضمیمه کردن کانادا به آمریکا به عنوان پنجاه و یکمین ایالت آمریکا خشم کانادایی‌ها را به شدت برانگیخته است. رئیس جمهور آمریکا همچنین مدعی شده است که مرز میان کانادا و آمریکا "یک خط خیالی" است.

نخست وزیر کانادا در نطق پیروزی‌اش گفت: «ما از شوک خیانت آمریکا عبور کرده‌ایم، اما این درس را نباید فراموش کنیم.»

کارنی ادامه داد: «روابط قدیمی ما با ایالات متحده تمام شده است چرا که رئیس جمهور ترامپ سعی می‌کند ما را در هم بشکند تا ما را به تصرف درآورد.»

او ادامه داد: «آمریکا سرزمین ما را می‌خواهد، منابع ما و آب‌های ما. اینها تنها تهدید توخالی نیست، رئیس جمهور ترامپ سعی می‌کند ما را در هم بشکند تا آمریکا بتواند ما را تصرف کند، اما چنین چیزی هرگز اتفاق نخواهد افتاد.»

نخست وزیر کانادا در عین حال یادآور شد که دنیا به طور اساسی تغییر کرده است و گفت: «روابط قدیمی ما با آمریکا که روابطی مبتنی بر وابستگی متقابل روزافزون بود، به پایان رسیده است.»

ملاقات با ترامپ

نخست وزیر کانادا، اما تصریح کرد که با ترامپ ملاقات کرده و درباره روابط اقتصادی و سیاست امنیتی آینده "میان دو کشور مستقل" با رئیس جمهور آمریکا گفت‌و‌گو خواهد کرد. او تاکید کرد که این گفت‌و‌گو‌ها "در کمال هوشیاری نسبت به این واقعیت انجام خواهد شد که ما بسیار بسیار گزینه‌های دیگری غیر از آمریکا داریم".

کارنی گفت کانادا روابطش را با "شرکای قابل اعتماد" در اروپا، آسیا و سایر بخش‌های دنیا تقویت خواهد کرد.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت