تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

چرا کانادایی‌ها نگران اختلافات سیاسی در «آمریکا» هستند؟

در یک نظرسنجی مشخص شد که ۷۸ درصد از شهروندان کانادایی اعلام کرده اند که نگرانند اختلافات دموکراتیک در آمریکا بر امنیت و اقتصاد کانادا تاثیر بگذارد.

کد خبر: ۱۲۱۴۹۴
۱۴:۱۶ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۰

آمریکا کانادا

دیدارنیوز: براساس نتایج یک نظرسنجی جدید، کانادایی‌ها نگرانند تنش و نزاع‌های سیاسی در آمریکا، امنیت و رشد اقتصادی در کانادا را تضعیف کند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، این نظرسنجی موسسه "انگوس رید" در حالی انجام شده است که تظاهرات‌های ضد تدابیر کرونایی در پایتخت کانادا و مناطق مرزی این کشور با آمریکا گزارش شده است.

این نگرانی کانادایی‌ها در حالی در این نظرسنجی منعکس شده است که پلیس کانادا اعلام کرده آمریکایی‌ها حجم زیادی پول و حمایت‌های سازمانی از اعتراضات در کانادا کرده اند.

در اعتراض‌های شهر اوتاوا که وارد سیزدهمین روز شده، یکسری نماد‌های تنفرآمیز که اغلب حامیان دونالد ترامپ رئیس جمهوری سابق برای خود یدک کشیده اند، دیده شده است.

حتی برخی از معترضان در اعتراض‌های کانادا اعلام کرده اند نه تنها به دنبال توقف تدابیر و دستورات ضد کرونایی بوده اند بلکه خواستار سرنگونی دولت کانادا نیز هستند.

بروس هیمن سفیر سابق آمریکا در کانادا در این زمینه گفت: موفقیت‌ها یا ناکامی‌ها در آمریکا تاثیر عمیقی در کانادا دارد. یکسری سیاست‌های چند سال اخیر در آمریکا در بخش‌هایی از کانادا تاثیر گذاشته است.

در این نظرسنجی مشخص شد که ۷۸ درصد از شهروندان کانادایی اعلام کرده اند که نگرانند اختلافات دموکراتیک در آمریکا بر امنیت و اقتصاد کانادا تاثیر بگذارد.

نتایج این نظرسنجی در حالی منتشر شده است که دوم سوم ازجمعیت ۳۸ میلیونی کانادا در مرز ۱۰۰ کیلومتری این کشور با آمریکا زندگی می‌کنند.

پس از حمله حامیان ترامپ به ساختمان کنگره در ژانویه سال گذشته، رسانه‌های کانادایی نسبت به تزلزل دمکراسی در آمریکا ابراز نگرانی کردند.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری پیشین آمریکا اخیر از اعتراض کامیونداران در کانادا حمایت و از نخست وزیر کانادا نیز انتقاد کرد.

اعتراضات به اجباری بودن واکسن و سایر محدودیت‌های ناشی از همه گیری ویروس کرونا دستکم از ۱۰ روز پیش در اتاوا آغاز شده و به بسیاری از استان‌های دیگر هم رسیده است. از روز یکشنبه نیز به دلیل شدت یافتن اعتراضات، در اتاوا وضعیت اضطراری اعلام شده است.

پلیس کانادا همچنین راه اندازی خط تلفن ویژه جرایم نفرت را در مورد خشونت‌های اعتراضی همه گیر ایجاد کرد. به نظر می‌رسد این امر به ویژه در پی نگرانی از شعار‌های افراط گرایانه‌ای باشد که از سوی گروه‌های راست افراطی سر داده شده است. گفته می‌شود علاوه بر شعار‌های افراط گرایانه، سمبل نازی‌ها نیز در این اعتراضات به نمایش درآمده است.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی