تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
روز دوشنبه در روسیه چه گذشت؟

از امضای قانون معاهده راهبردی با ایران تا مذاکره مستقیم با اوکراین

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه روز دوشنبه قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد و از آمادگی مسکو برای مذاکره مستقیم با اوکراین خبر داد.

کد خبر: ۱۸۳۲۱۴
۱۳:۳۲ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴

از امضای قانون معاهده راهبردی با ایران تا مذاکره مستقیم با اوکراین

دیدارنیوز: ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه روز دوشنبه قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضاء کرد.

این معاهده پیش از این در جریان سفر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری ایران به مسکو به امضای دو طرف رسیده بود. قانون این معاهده پیش از آن به تصویب دومای روسیه و شورای فدراسیون این کشور رسیده بود.

سند این قانون اکنون در وبسایت رسمی دولت روسیه منتشر شده است.

معاهده جامع راهبردی بین ایران و روسیه یک توافق ۲۰ ساله با قابلیت تمدید است. ولادیمیر پوتین پس از امضای این معاهده گفته بود که این توافق «راهنمایی برای تعمیق درازمدت همکاری‌های دو جانبه» از جمله در بخش «تجارت» و «سرمایه‌گذاری» است.

او افزوده بود که این معاهده شرایط لازم برای توسعه باثبات و پایدار دو کشور و منطقه اوراسیا را فراهم می‌کند.

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران گفته است که مجلس طی روز‌های آینده قانون معاهده جامع راهبردی بین ایران و روسیه را تصویب خواهد کرد. وزیر امور خارجه ایران گفت: «معاهده جامع راهبردی به بقیه دنیا هم این پیام را هم می‌دهد که ایران و روسیه به دنبال همکاری‌های درازمدت هستند و مسائل مقطعی نمی‌تواند این رابطه را دچار خدشه کند.»

پوتین از آمادگی برای مذاکره مستقیم با اوکراین خبر داد

رئیس‌جمهوری روسیه همچنین روز دوشنبه در تلویزیون دولتی این کشور گفت که برای مذاکره مستقیم با ولودیمیر زلنسکی، همتای اوکراینی خود آمادگی دارد. این اولین بار است که ولادیمیر پوتین از زمان آغاز تهاجم نظامی روسیه به اوکراین از گفتگوی مستقیم با اوکراین سخن می‌گوید.

ولادیمیر پوتین گفت: «روسیه همواره به هرگونه ابتکاری در راستای صلح با دید مثبت نگاه می‌کند. ما امیدواریم که نمایندگان رژیم کی‌یف هم چنین احساسی داشته باشند.»

دمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در همین مورد اظهار داشت که سخنان ولادیمیر پوتین نشانه تمایل برای ورود به مذاکرات مستقیم با اوکراین در مورد عدم هدف‌گیری غیرنظامیان است.

ولودیمیر زلنسکی تاکنون به این سخنان رئیس‌جمهوری روسیه به طور مستقیم واکنش نشان نداد، اما تاکید کرد که کی‌یف «آماده هرگونه مکالمه» است تا امنیت غیرنظامیان تضمین شود.

مسکو و کی‌یف از زمان تهاجم نظامی روسیه به اوکراین در ماه فوریه سال ۲۰۲۲ تاکنون گفتگوی مستقیم انجام نداده‌اند.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها