تیتر امروز

فائزه هاشمی: به رابطه با آمریکا رای می‌دهم/ پدرم مدافع ۱۰ ساله شدن مدت رهبری بود/ به جمهوری رای می‌دهم به حکومت دینی نه
در سی‌وچهارمین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

فائزه هاشمی: به رابطه با آمریکا رای می‌دهم/ پدرم مدافع ۱۰ ساله شدن مدت رهبری بود/ به جمهوری رای می‌دهم به حکومت دینی نه

در سی‌ و چهارمین برنامه دیدار اندیشه با فائزه هاشمی استاد سابق دانشگاه و فعال سیاسی با موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" گفت‌و‌گو کردیم.
دلفی: وزارت خارجه باید درصدد راهی برای دخیل کردن اروپا در مذاکرات باشد/ شروع مذاکرات کارشناسی، گام مهمی در پیشبرد گفت‌و‌گو‌ها خواهد بود/ تلاش مذبوحانه تندرو‌ها برای اثربخشی بر مذاکرات در حال کاهش است
سفیر پیشین ایران در فرانسه در گفت‌و‌گو با دیدارنیوز مطرح کرد

دلفی: وزارت خارجه باید درصدد راهی برای دخیل کردن اروپا در مذاکرات باشد/ شروع مذاکرات کارشناسی، گام مهمی در پیشبرد گفت‌و‌گو‌ها خواهد بود/ تلاش مذبوحانه تندرو‌ها برای اثربخشی بر مذاکرات در حال کاهش است

برقراری ارتباط در خصوص روند مذاکرات تهران و واشنگتن با اروپا، بخصوص سه کشور اروپایی که در برجام سهیم بودند، امر مهمی بوده و همچنین تماس با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی-که پیش‌تر و در جریان...
پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
محمدحسن آصفری می‌گوید ناراحتی ایران از بدعهدی طرف مقابل است

مذاکره در ایران یا آمریکا به یک شرط

محمدحسن آصفری، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی درباره مذاکرات ایران و آمریکا گفت: علت اینکه مذاکرات با آمریکا به شکل مستقیم شروع نشد، گلایه و ناراحتی ایران از رفتار آمریکایی‌ها و بدعهدی‌های آنان بود. اگر آمریکایی‌ها بدعهدی‌های خود را کنار بگذارند و به تعهدات خود عمل کنند، ایران ترسی از مذاکره با آمریکا در خود تهران یا آمریکا نیز ندارد.

کد خبر: ۱۸۳۱۰۱
۱۱:۵۸ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۴

مذاکره در ایران یا آمریکا به یک شرط

دیدارنیوز: نایب رئیس سابق کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها در مجلس، تاکید کرد: امیدوار هستیم که آمریکایی‌ها طوری روند مذاکرات را دنبال کنند که مابتوانیم مراحل بعدی مذاکرات را در خود ایران یا آمریکا به شکل رو در رو برگزار کنیم به شرطی که آمریکایی‌ها بتوانند اعتماد ایران را جلب کنند.

محمدحسن آصفری در گفت‌و‌گو با ایسنا، با اشاره به چشم انداز مذاکرات ایران و آمریکا، بیان کرد: آمریکایی‌ها به خوبی می‌دانند که ایران چند مرحله با آنان وارد مذاکره شده است. اما ایران همواره شاهد دبه کردن طرف مقابل در مذاکرات بوده است. آمریکایی‌ها همواره روند مذاکرات را به سمت و سویی برده‌اند که ادامه مذاکره موثر نبوده است. جمهوری اسلامی مشکلی در خصوص مذاکره با آمریکایی‌ها ندارد. زمانی که عده‌ای نزد حضرت امام (ره) رفتند و درخواست داشتند که سفارت آمریکا را در اختیار یک وزارتخانه بگذارد، ایشان فرمودند که قرار نیست که تا آخر دنیا با آمریکایی‌ها قطع رابطه داشته باشیم.

جریانی در آمریکا از قطع رابطه با ایران سود می‌برند

وی در ادامه اظهار کرد: ایران تنها رژیم صهیونیستی را یک دولت نامشروع می‌داند. جمهوری اسلامی ترسی از مذاکره با آمریکایی‌ها ندارد. ایران علاقه‌مند است که با همه دنیا رابطه داشته باشد. در آمریکا نیز افراد خوب و بد پیدا می‌شود. جریانی در داخل آمریکا حضور دارند که حامی رژیم صهیونیستی بوده و علاقه ندارند که رابطه ایران با آمریکا شکل بگیرد. در داخل ایران نیز افرادی هستند که مایل به برقراری ارتباط بین ایران و آمریکا نیستند. گروهی منافع شخصی دارند و گروهی نیز به خاطر بی اعتمادی به آمریکا این نگاه را دارند.

ایران واهمه‌ای از ارتباط با آمریکایی‌ها ندارد

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: ایران ترس و واهمه‌ای از ارتباط با آمریکایی‌ها ندارد و حتی از مذاکرات استقبال نیز می‌کند. به شرطی که مذاکره باشد، نه تهدید. آمریکا به خوبی باید فهمیده باشد که ایران حاضر نیست از سر تهدید دست از خواسته‌های خود بردارد. ایران انرژی هسته‌ای را برای تامین سوخت نیروگاه می‌خواهد. ایران به دنبال استفاده از انرژی هسته‌ای در حوزه‌های کشاورزی و دارویی است. غیر از این قرار نیست استفاده‌ای از انرژی هسته‌ای داشته باشیم.

جمهوری اسلامی هیچ گاه به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نمی‌رود

وی در ادامه تاکید کرد: حتی اگر این مذاکرات به نتیجه نیز نرسد، جمهوری اسلامی هیچ گاه به دنبال ساخت بمب اتم نخواهد رفت. توانایی نیرو‌های مسلح ایران به قدری بالا است که پاسخگوی هرگونه تهدیدی است. امیدوار هستیم که آمریکایی‌ها طوری روند مذاکرات را دنبال کنند که مابتوانیم مراحل بعدی مذاکرات را در خود ایران یا آمریکا به شکل رو در رو برگزار کنیم. زمانی که آنان اعتماد ما را جلب کنند ما این آمادگی را داریم که با آمریکایی‌ها به شکل رو در رو گفت‌و‌گو کنیم. به شرطی که این دیوار بی اعتماد شکسته شود.

ایران آماده مذاکره رو در رو در خاک آمریکا است به شرطی که...

وی افزود: علت اینکه مذاکرات با آمریکا به شکل مستقیم شروع نشد، گلایه و ناراحتی ایران از رفتار آمریکایی‌ها و بدعهدی‌های آنان بود. اگر آمریکایی‌ها بدعهدی‌های خود را کنار بگذارند و به تعهدات خود عمل کنند، ایران ترسی از مذاکره با آمریکا در خود تهران یا آمریکا نیز ندارد. امروز کسانی در آمریکا از قطع رابطه ایران با آمریکا سوءاستفاده می‌کنند همچنین کسانی در ایران و کشور‌های منطقه از این قطع رابطه ایران با آمریکا سو استفاده می‌کنند. امروز بازار اقتصادی که در ایران وجود دارد بسیار ارزشمند است. به نفع آمریکایی‌ها است که این مذاکره و رابطه صورت بگیرد. امیدوار هستیم که آمریکایی‌ها این دور از مذاکرات را به سمت انحراف نکشانند.

رسانه‌ها از سیاه نمایی دوری کنند

آصفری در ادامه خاطر نشان کرد: آمریکایی‌ها به جای دنبال کردن منافع اسرائیلی‌ها باید منافع خود مردم آمریکا را دنبال کنند. رسانه‌ها نیز به جای سیاه نمایی باید واقعیت‌ها را بنویسند. اینکه مردم را امیدوار کرده و یک روزنه بسیار منور و روشنی برای مردم ترسیم کنند که با مذاکره با آمریکا همه مشکلات حل می‌شود، اما بعد چنین اتفاقی رخ ندهد، این بی اعتمادی در بین مردم ایجاد می‌کند. رسانه‌ها باید واقعیت‌ها را بنویسند. آمریکا آخر دنیا نیست که اگر ما با آنها ارتباط پیدا نکردیم دلار به ۲۰۰ هزار تومان برسد.

وی با بیان اینکه رسانه پل ارتباطی بین مردم و مسئولان هستند، تصریح کرد: رسانه‌ها نباید اجازه دهند که مردم به رسانه‌ها بی اعتماد شوند. به جای مسابقه گذاشتن برای انتشار خبر اول، باید واقعیت‌ها را منتشر کنند. رسانه‌ها باید به پیشرفت روند مذاکرات کمک کنند، نه اینکه تحلیل‌هایی داشته باشند که به نوعی مانع تراشی در روند مذاکرات به شمار می‌رود. ما از رسانه‌ها خارجی توقع نداریم، اما رسانه‌های داخلی باید طوری قلم بزنند که منجر به بی اعتمادی در جامعه نشود. آمریکا یک کشور توانمند است. رابطه ما با آمریکا می‌تواند خیلی مسائل را حل کند، اما اینگونه نیست که همه مسائل اقتصادی کشور را به رابطه با آمریکا گره بزنیم.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۱ فروردين
امروز يکشنبه ۳۱ فروردين
امروز يکشنبه ۳۱ فروردين
امروز يکشنبه ۳۱ فروردين
پرطرفدارترین ها