تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
بازنشستگان از افزایش کم حقوق‌ها در مقابل هزینه‌های سنگین رضایت ندارند ..

جزئیات حقوق بازنشستگان در ۱۴۰۴

رضا مسلمی، معاون فنی و امور بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد: افزایش حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴ در قالب ۲ بخش شامل افزایش ۲۰ درصدی نسبت به سال گذشته و افزایش ناشی از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به موجب ماده ۲۸ قانون برنامه هفتم پیشرفت انجام می‌شود.

کد خبر: ۱۸۲۹۰۱
۰۸:۳۹ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۴

جزئیات حقوق بازنشستگان در ۱۴۰۴

دیدارنیوز: معاون فنی و امور بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری گفت: افزایش حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴ در قالب ۲ بخش شامل افزایش ۲۰ درصدی نسبت به سال گذشته و افزایش ناشی از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به موجب ماده ۲۸ قانون برنامه هفتم پیشرفت انجام می‌شود.

رضا مسلمی روز چهارشنبه در گفت‌و‌گو با ایرنا با اشاره به اینکه هرساله براساس مصوبه دولت در قانون بودجه کشوری درصدی از حقوق بازنشستگان افزایش می‌یابد، افزود: امسال افزایش سالانه به استناد تبصره ۱۲ قانون بودجه سال ۱۴۰۴ که در اجرای آن حقوق بازنشستگان و وظیفه بگیران به میزان ۲۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش می‌یابد.

وی در توضیح دومین روش افزایش حقوق بازنشستگان در سال جاری، اظهار کرد: افزایش ناشی از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به موجب ماده ۲۸ قانون برنامه هفتم توسعه که اجرای آن به تدریج در سال‌های ۱۴۰۳ تا ۱۴۰۵ انجام می‌شود و مرحله نخست آن شامل افزایش ۴۰ درصدی تفاوت حقوق بازنشسته با ۹۰ درصد حقوق و فوق العاده‌های مشمول کسور شاغلان مشابه و همتراز براساس جداول ابلاغی در سال گذشته اجرایی شد و ۳۰ درصد این تفاوت هم در سال جاری انجام می‌شود.

معاون فنی و امور بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری تاکید کرد: میزان افزایش متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان برای گروه‌های مختلف بازنشستگان متفاوت خواهد بود و رقم یا درصد یکسانی برای همه افراد وجود ندارد و متناسب با حقوق شاغل مشابه و هم طراز وی اجرا خواهد شد.

متناسب سازی حقوق بازنشستگان بر اساس برنامه هفتم پیشرفت پیگیری می‌شود که در آن آمده است: به منظور عدالت در پرداخت حقوق شاغلان و بازنشستگان و نیز متناسب سازی حقوق بازنشستگان با ۹۰ درصد حقوق و فوق العاده‌های مستمر مشمول برداشت کسور شاغلان مشابه و همتراز، دولت مکلف است تا پایان سال سوم برنامه اقدام لازم را به عمل آورد؛ این افزایش از سال ۱۴۰۳ در سال اول معادل ۴۰ درصد و در سال‌های دوم و سوم هرکدام ۳۰ درصد مابه التفاوت ۹۰درصد یاد شده خواهد بود.

سال ۱۴۰۳ اولین سال اجرای متناسب سازی حقوق بازنشستگان بود که در دوره سه ماهه دی، بهمن و اسفند اجرا و یک میلیون و ۷۰۰ هزار حکم جدید (براساس قواعد متناسب سازی) برای بازنشستگان صادر شد و قرار است حقوق اردیبهشت امسال بازنشستگان صندوق بازنشستگی با مبلغ متناسب سازی پرداخت شود.

جزئیات حقوق بازنشستگان در ۱۴۰۴

همچنین افزایش حقوق پایه بازنشستگان طبق مصوبه شورای عالی کار، امسال بر اساس تصمیمات گرفته‌شده، بن معیشت بازنشستگان با ۵۰ درصد افزایش از ۴۰۰هزار تومان، به۶۰۰ هزار تومان می‌رسد و حق عائله‌مندی نیز با ۵۰ درصد افزایش از یک میلیون و ۴۰۰هزار تومان به دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومان خواهد رسید. حق اولاد نیز با ۱۰۰درصد افزایش، از ۸۶۹هزار تومان، یک میلیون و ۷۱۹ هزار تومان (به‌ازای هر فرزند) خواهد شد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها