تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
۵ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی دیون در نظر گرفته شده که این به معنای گرانی مرغ و بازار است

آزادی‌خواه: بازنشستگان از شرایط موجود گلایه دارند

احد آزادی‌خواه، نماینده ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به موضوع همسان سازی حقوق بازنشستگان گفت: در این راستا اعتبارات لازم در بودجه در نظر گرفته شده، اما بازنشستگان از شرایط موجود گلایه‌مند هستند از این رو از وزیر رفاه خواستاریم در راستای حفظ حقوق، شأن و جایگاه آنها اقدامات لازم انجام شود.

کد خبر: ۱۹۰۹۸۳
۱۳:۴۶ - ۱۳ مهر ۱۴۰۴

آزادی‌خواه: بازنشستگان از شرایط موجود گلایه دارند

دیدارنیوز: نماینده ملایر در مجلس با اشاره به موضوع همسان سازی حقوق بازنشستگان نیز ادامه داد: در این راستا اعتبارات لازم در بودجه در نظر گرفته شده، اما بازنشستگان از شرایط موجود گلایه‌مند هستند از این رو از وزیر رفاه خواستاریم در راستای حفظ حقوق، شأن و جایگاه آنها اقدامات لازم انجام شود.

احد آزادی‌خواه در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۱۳ مهرماه) مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی در تذکر شفاهی خود خطاب به وزیر کشور گفت: همکاران نیروی انتظامی با اعمال شاقه و در بدترین شرایط به بهترین شیوه انجام وظیفه می‌کنند و علیرغم مأموریت‌ها، فراخوان و عملیات متفاوت، اما از نظر خودرو، لجستیک و حقوق انتظامی نیازمند مساعدت هستند که در این راستا مجلس آمادگی دارد بنابراین با همکاری‌های لازم برای یاری رسانی به آنها اقدام شود.

نماینده مردم ملایر در مجلس با اشاره به موضوع همسان سازی حقوق بازنشستگان نیز ادامه داد: در این راستا اعتبارات لازم در بودجه در نظر گرفته شده، اما بازنشستگان از شرایط موجود گلایه‌مند هستند از این رو از وزیر رفاه خواستاریم در راستای حفظ حقوق، شأن و جایگاه آنها اقدامات لازم انجام شود.

وی در زمینه نرخ گندم نیز اضافه کرد: قیمت کود، سم، نهاده، بذر و نرخ گندم باید به نحوی باشد که برای گندمکار ایجاد انگیزه کند از این رو از شورای قیمت گذاری محصولات کشاورزی تقاضامندم نسبت به نرخ گندم بازنگری انجام دهد.

آزادی خواه ضمن گلایه از صف‌های طولانی پرداخت وام‌های ضروری و ازدواج بیان کرد: علیرغم وجود محدودیت ها، اما انتظار می‌رود تسهیلات ازدواج برابر با قانون در نازل‌ترین شرایط از سوی بانک‌ها در خصوص تضامین بانکی پرداخت شود بنابراین از وزیر اقتصاد خواستاریم در این راستا تدبیری انجام دهند.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم با بیان اینکه تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی یکی از آرزو‌های مجلس گذشته و مجلس فعلی است، گفت: دولت باید در این زمینه تدبیر کند تا تبدیل وضعیت این نیرو‌ها انجام شود و تا اطمینان خاطر از سوی آنها حاصل شود و

وی در پایان گفت: ۵ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی دیون در نظر گرفته شده است که این به معنای گرانی مرغ و بازار است لذا رئیس سازمان برنامه و بودجه در این راستا تدبیر کند.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
حسن رودی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۵
0
0
آقای نماینده ،تازه فهمیدید که بازنشسته ها ازاین وضعیت گله دارند سالهاست وضعیت همین‌گونه است ایاتاکنون نماینده ای یاوزیری برای همراهی بامردم ازشعل خود استعفا داده.
آخرین اخبار بیشتر
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی