تیتر امروز

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
پنج نهاد و یک شخص به بهانه حمایت از برنامه هسته‌ای ایران تحریم شدند

تحریم‌های جدید آمریکا قبل از مذاکرات عمان

در آستانه مذاکرات ایران و آمریکا در کشور عمان، آمریکا پنج نهاد و یک شخص را به بهانه حمایت از برنامه هسته‌ای ایران، تحت تحریم قرار داده است.

کد خبر: ۱۸۲۶۲۰
۱۸:۳۱ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۴

تحریم‌های جدید آمریکا قبل از مذاکرات عمان

دیدارنیوز: تنها چند روز پیش از مذاکرات ایران و آمریکا، وزارت خرانه‌داری آمریکا پنج نهاد و یک شخص را به بهانه حمایت از برنامه هسته‌ای ایران، تحت تحریم قرار داد.

تنها چند روز پیش از مذاکرات غیرمستقیم بین ایران و آمریکا و ۲ روز پس از اظهارات «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا درباره نیاز طرفین برای موفقیت در این مذاکرات، وزارت خزانه‌داری آمریکا عصر چهارشنبه از اعمال تحریم‌های تازه علیه ایران خبر داد.

بر اساس بیانیه منتشر شده در تارنمای این وزارتخانه، آمریکا پنج نهاد و یک شخص را به بهانه حمایت از برنامه هسته‌ای ایران، تحت تحریم قرار داده است.

وزارت خزانه داری آمریکا هدف از این اقدام را «جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای» معرفی کرده است.

بر اساس بیانیه منتشر شده، شرکت‌ها و فرد تحریم شده به‌علت حمایت از سازمان انرژی اتمی ایران و شرکت فناوری سانتریفیوژ ایران (TESA) تحریم شده‌اند.

«اسکای بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا نیز ادعا کرد: «تلاش بی‌پروایانه ایران برای دستیابی به تسلیحات هسته‌ای همچنان تهدیدی جدی علیه ایالات متحده، ثبات منطقه و امنیت جهانی است. خزانه‌داری به استفاده از ابزار‌های خود برای برهم زدن هرگونه تلاش ایران برای پیشبرد برنامه هسته‌ای و برنامه بی ثبات کننده گسترده‌تر خود ادامه خواهد داد.»

ادعای بسنت علیه ایران درحالی است که علاوه‌بر شروع شدن مذاکرات غیرمستقیم بین ایران و آمریکا در عمان در روز شنبه، «مسعود پزشکیان» رئیس جمهور ایران ساعاتی پیش تأکید کرد: «ما به دنبال بمب اتم نیستیم. چه کسی بالاتر از رهبری می‌توانند در این مملکت حکم صادر کند؟!. ایشان رسما فتوا دادند که ساخت بمب اتم حرام است. این‌ها مدام می‌خواهند تبلیغ کنند که ایران به دنبال بمب اتم است.»

با این وجود، وزیر خزانه‌داری آمریکا در راستای سیاست‌های ضدایرانی این کشور، دستور اجرایی رؤسای جمهور آمریکا از جمله «دونالد ترامپ» را عامل اعمال تحریم‌های تازه علیه تهران معرفی کرده است.

طبق بیانیه منتشر شده در تارنمای این وزارتخانه، شرکت «فنی و مهندسی آتبین ایستا»، «مجید مسلط» مدیرعامل این شرکت، شرکت «پگاه آلومینیوم اراک»، به اتهام تأمین تجهیزات و آلومینیوم مورد نیاز شرکت فناوری سانتریفیوژ ایران تحریم شده‌اند.

شرکت‌های «انرژی توریوم» (Thorium Power Company)، «ساترا پارس» و «صنایع آذرآب» نیز جزو اهداف تحریمی تازه آمریکا هستند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد