تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

تراکتور و جشن قهرمانی احتمالی بدون حضور پرشورها

تیم تراکتور تبریز با توجه به محرومیت تماشاگرانش از دیدار با نساجی و همچنین برنامه مسابقات لیگ برتر، احتمالا باید جشن قهرمانی خود را بدون حضور پرشور‌ها و تماشاگرانش برگزار کند.

کد خبر: ۱۸۲۵۹۶
۱۱:۴۹ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۴

تراکتور و جشن قهرمانی احتمالی بدون حضور پرشورها

دیدارنیوز: تراکتور با توجه به محرومیت تماشاگرانش از دیدار با نساجی و همچنین برنامه مسابقات لیگ برتر، احتمالاً باید جشن قهرمانی خود را بدون حضور پرشور‌ها برگزار کند.

به نقل از تسنیم، اتفاقات و حاشیه‌های دیدار رفت دو تیم نساجی و تراکتور در لیگ برتر باعث شد کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال حکم به برگزاری دو دیدار رودرروی آینده این تیم‌ها بدون حضور تماشاگران آقا بدهد. حکمی که با اعتراض باشگاه تراکتور در کمیته استیناف همراه شد، اما فایده‌ای نداشت و کمیته استیناف با تشدید مجازات هر دو باشگاه اعلام کرد «اگر تیمی به دلیل تخلف تماشاگران مستوجب مجازات محرومیت شود این محرومیت برای کلیه تماشاگران اعم از آقا و خانم اعمال می‌شود و هر دو تیم تراکتور و نساجی از حضور تماشاگران در دو دیدار رودرروی آتی محروم هستند».

این اتفاق در حالی رقم خورده که تراکتور در پایان هفته بیست‌و‌پنجم لیگ برتر مدعی اصلی قهرمانی به حساب می‌آید و در سه هفته پایانی این مسابقات نیز تنها دیدار خانگی این تیم در هفته بیست‌و‌نهم مقابل نساجی مازندران است. این اتفاق به این معناست که اگر تراکتور قهرمانی‌اش در لیگ برتر را پیش از هفته پایانی قطعی کند، باز هم نمی‌تواند در ورزشگاه خانگی خود با حضور هوادارانش جشن قهرمانی بگیرد. اگر جام در هفته پایانی به تراکتور داده شود تنها عده کمی از هواداران می‌توانند در اهواز شاهد جشن قهرمانی تیمشان باشند.

هرچند مدیران باشگاه تراکتور معتقدند هنوز رأی کمیته استیناف به این باشگاه ابلاغ نشده، اما پیگیری‌ها از سازمان لیگ نشان می‌دهد محرومیت تماشاگران تراکتور در دیدار هفته بیست‌و‌نهم مقابل نساجی قطعی است.

سازمان لیگ هنوز زمان قطعی برای مراسم اهدای جام در صورت قهرمانی زودهنگام تراکتور را تعیین نکرده و احتمالاً پس از هفته بیست‌وهفتم در این خصوص تصمیم‌گیری خواهد شد.

برنامه دیدار‌های تراکتور در سه هفته پایانی لیگ برتر به شرح زیر است:

شمس‌آذر قزوین - تراکتور تبریز
تراکتور تبریز - نساجی مازندران
استقلال خوزستان - تراکتور تبریز

به گزارش دیدارنیوز، مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال به تازگی در نامه‌ای به بهاروند، رئیس سازمان لیگ گفته بود که تا حد امکان بازی‌ها بدون تماشاگر نباشد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر