تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نفرت پراکنی یک روزنامه تندرو تیتر رسانه‌ها شد

انتقاد سخنگوی دولت از روزنامه کیهان؛ بهانه به‌دست دشمن می‌دهند

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت چهاردهم به انتشار مطالبی تند و نفرت‌پراکنی درباره ترور رئیس‌جمهوری آمریکا در روزنامه «کیهان» واکنش نشان داد و نوشت: برخی اظهاراتی که این روز‌ها از زبان ایران تهدید به ترور می‌کنند، نه‌تن‌ها با سیاست اصولی جمهوری اسلامی در تضادند، بلکه بهانه به‌دست دشمن می‌دهند.

کد خبر: ۱۸۲۴۷۷
۰۹:۵۷ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۴

انتقاد سخنگوی دولت از روزنامه کیهان؛ بهانه به‌دست دشمن می‌دهند

دیدارنیوز: فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت درباره مطلب جنجالی روزنامه کیهان توییتی منتشر کرد.

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت به انتشار مطالبی درباره ترور رئیس‌جمهوری آمریکا در روزنامه «کیهان» واکنش نشان داد.

فاطمه مهاجرانی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

«برخی اظهاراتی که این روز‌ها از زبان ایران تهدید به ترور می‌کنند، نه‌تن‌ها با سیاست اصولی جمهوری اسلامی در تضادند، بلکه بهانه به‌دست دشمن می‌دهند.

ترور ناجوانمردانه سردار سلیمانی از طریق مراجع صالحه و بین‌المللی دنبال می‌شود و همان‌گونه که بار‌ها گفته‌شده است، جمهوری اسلامی ایران طرفدار صلح است و برای احقاق حقوق ملت ایران از همه ابزار‌های مشروع و حقوقی در سطح داخلی و بین‌المللی استفاده خواهد کرد.

قلم باید در خدمت منافع ملی و حفظ امنیت کشور باشد، نه در مسیر التهاب‌آفرینی.»

‌انتشار مطالبی طی روز‌های اخیر در روزنامه «کیهان» درباره «ترور ترامپ» با واکنش هیئت نظارت بر مطبوعات مواجه و به ارسال تذکر کتبی به این روزنامه برای اقدام خلاف مصالح ملی منجر شده است.

در اطلاعیه هیئت نظارت بر مطبوعات آمده است: «موضع اصولی نظام جمهوری اسلامی ایران در قبال ترور ناجوانمردانه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، محاکمه عاملان این جنایت به‌ویژه رئیس‌جمهور وقت ایالات متحده در دادگاه صالحه و بین‌المللی است.»

مطلب مرتبط:

«تشکیل پرونده» لازم نیست؟

منبع: اطلاعات
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی