تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
آمریکایی‌ها همچنان در حال تهدید جمهوری اسلامی هستند

ادعای کاخ سفید؛ ایران باید ترامپ را جدی بگیرد

«کارولین لیویت» سخنگوی کاخ سفید با اشاره به اظهارات تهدیدآمیز اخیر ترامپ، گفت: رئیس‌جمهور به روشنی مشخص کرد که حماس، حزب‌الله، حوثی‌ها (انصارالله) و ایران با عواقب تهدید امنیت اسرائیل و ایالات متحده مواجه خواهند شد. همه آن‌ها باید ترامپ را جدی بگیرند.

کد خبر: ۱۸۱۸۴۳
۱۱:۵۵ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۳

ادعای کاخ سفید؛ ایران باید ترامپ را جدی بگیرد

دیدارنیوز: سخنگوی کاخ سفید تایید کرد که اسرائیل پیش از دور جدید حملات خود به غزه با دولت آمریکا مشورت کرده است.

همزمان با از سرگیری حملات مرگبار اسرائیل علیه نوار غزه، «کارولین لیویت» سخنگوی کاخ سفید در گفتگو با شبکه فاکس نیوز تائید کرد اسرائیل پیش از حملات شب گذشته خود به غزه با دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا مشورت کرد.

او در ادامه به اظهارات تهدیدآمیز اخیر ترامپ اشاره کرد و گفت: رئیس‌جمهور به روشنی مشخص کرد که حماس، حزب‌الله، حوثی‌ها (انصارالله) و ایران با عواقب تهدید امنیت اسرائیل و ایالات متحده مواجه خواهند شد. همه آن‌ها باید ترامپ را جدی بگیرند.

لویت بر حمایت تزلزل ناپذیر رئیس‌جمهور ایالات متحده از رژیم صهیونیستی تاکید کرد و گفت: او متعهد شده است که در کنار مردم قانونمند خود بایستد و از دوست ایالات متحده، یعنی اسرائیل و اتحاد میان ما حمایت کند.

سخنگوی کاخ سفید حمله هوایی اخیر آمریکا به یمن به بهانه مقابله با انصارالله را که به‌ویژه غیرنظامیان را هدف قرار داد، موفقیت‌آمیز توصیف کرد و افزود: رئیس‌جمهور ترامپ گفته است که اگر حملات حوثی‌ها علیه کشتیرانی در دریای سرخ ادامه داشته باشد، باز هم حمله خواهد کرد. به دلیل کوتاهی جو بایدن (رئیس جمهور پیشین آمریکا) است در رسیدگی به تهدید حوثی‌هاست که ما اکنون در این وضعیت آشفته در خاورمیانه قرار داریم.

او همچنین با بیان اینکه سیاست‌های ترامپ تغییر فاحشی با دولت بایدن داشته است، مدعی شد که دولت قبلی آمریکا تحریم‌های موثر ترامپ (در دور اول ریاست جمهوری) علیه ایران را برداشته بود و به همین دلیل ایرانی‌ها ثروتمند و قوی شدند و در نتیجه نیرو‌های مورد حمایتشان در منطقه نیز تقویت شدند.

لیویت تاکید کرد که کانون ترامپ پای خود را روی گردن ایران گذاشته است.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا که در طول کارزار انتخاباتی‌اش، هدف خود را «ایجاد صلح» معرفی کرده بود، اخیرا حملاتی را علیه یمن انجام داد که باعث خشم جامعه آمریکایی و هراس آن‌ها از کشانده‌شدن پای واشنگتن به جنگی دیگر در غرب آسیا شده است.

او دوشنبه شب با انتشار یک بیانیه در اظهاراتی تهدیدآمیز ادعا کرد: از این لحظه به بعد، هر تیری از سوی یمن به‌عنوان تیری شلیک شده از سوی ایران برداشت خواهد شد. ایران با عواقب جدی این اقدامات روبرو خواهد شد.

ترامپ مدعی شد: هیچ‌کس فریب نخورد! صد‌ها حمله توسط حوثی‌ها (انصارالله) که مورد نفرت مردم یمن هستند، انجام می‌شود. همه از ایران سرچشمه می‌گیرند و توسط ایران ایجاد می‌شوند.

ادعای عدم اقبال مردم یمن به انصارالله در حالی است که آن‌ها روز دوشنبه در تجمعی میلیونی از سیاست‌های ضد آمریکایی-صهیونیستی صنعاء حمایت کردند.

رئیس‌جمهور آمریکا که به‌نظر می‌رسد از رسیدن به اهداف خود در حمله به یمن ناکام مانده در بیانیه خود مدعی شد: هرگونه حمله یا تلافی بیشتر از سوی حوثی‌ها با قدرت زیادی پاسخ داده خواهد شد و هیچ تضمینی وجود ندارد که این پاسخ در آنجا متوقف شود.

این ادعا و تهدیدات علیه ملت ایران درحالی است که «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در نشست خبری روز دوشنبه خود تصریح کرد: ما به هرگونه تعرضی علیه تمامیت سرزمینی و علیه امنیت و منافع ملی ایران با قاطعیت پاسخ می‌دهیم و تردیدی در این زمینه وجود ندارد. مردم و دولت یمن خودشان به صورت مستقل در مورد اقداماتی که لازم می‌دانند در مورد فلسطین و حمایت از مقاومت مشروع مردم فلسطین انجام دهند، تصمیم می‌گیرند.

جمهوری اسلامی ایران همواره اتهامات حمایت نظامی از یمن را رد کرده است، اما مقامات ایران تأکید کرده‌اند که هرگونه اقدام علیه تمامیت ارضی و ملت این کشور با پاسخ قاطعانه روبرو خواهد شد.

انصارالله یک نهاد سیاسی و نظامی مستقل است که بر اساس اهداف ایدئولوژیک و استراتژیک خود عمل می‌کنند. برخلاف ادعای کشور‌های غربی و شخص ترامپ، ایران گروهی نیابتی در منطقه ندارد و یمنی‌ها از دستورات ایران پیروی نمی‌کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات