تیتر امروز

حمله اسرائیل به نزدیکی بیمارستان فارابی کرمانشاه/ تمدید لغو پرواز‌ها تا ۲۷ خرداد/ نگرانی اتحادیه اروپا از سرایت خشونت به سراسر خاورمیانه
روز چهارم جنگ ایران و اسرائیل (بروزرسانی می‌شود)

حمله اسرائیل به نزدیکی بیمارستان فارابی کرمانشاه/ تمدید لغو پرواز‌ها تا ۲۷ خرداد/ نگرانی اتحادیه اروپا از سرایت خشونت به سراسر خاورمیانه

درگیری نظامی و جنگ ایران و اسرائیل به روز چهارم رسید. پس از تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران در بامداد جمعه، حملات و درگیری‌های خونین همچنان ادامه دارد.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
به امید آزادی زندانیان سیاسی در ایران ..

واکنش زیدآبادی به رفع حصر کروبی

احمد زیدآبادی، فعال سیاسی و روزنامه‌نگار در واکنش به رفع حصر مهدی کروبی، از رهبران جنبش سبز نوشت: در میان اوضاع آشفته منطقه و تنگی بی‌سابقه وضعیت معیشت مردم، خبر رفع حصر شیخ مهدی کروبی، اتفاق مبارک و خوشایندی است که امید است با رفع حصر از میرحسین و خانم رهنورد و آزادی یکایک زندانیان سیاسی و عقیدتی، دایره رهایی کشورمان از پدیده شوم حصر و زندانِ سیاسی تکمیل و راه تازه‌ای پیش روی ایران گشوده شود.

کد خبر: ۱۸۱۷۹۳
۱۳:۰۳ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۳

واکنش زیدآبادی به رفع حصر کروبی

دیدارنیوز: یک فعال سیاسی به خبر رفع حصر مهدی کروبی واکنش نشان داد.

به گزارش دیدارنیوز، حسین کروبی، فرزند مهدی کروبی دقایقی پیش خبر داد که پدرش پس از پانزده سال رفع حصر شده است.

احمد زیدآبادی، فعال سیاسی در این باره نوشت: «در میان اوضاع آشفته منطقه و تنگی بی‌سابقه وضعیت معیشت مردم، خبر رفع حصر شیخ مهدی کروبی، اتفاق مبارک و خوشایندی است که امید است با رفع حصر از میرحسین و خانم رهنورد و آزادی یکایک زندانیان سیاسی و عقیدتی، دایرهٔ رهایی کشورمان از پدیده شوم حصر و زندانِ سیاسی تکمیل و راه تازه‌ای پیش روی ایران گشوده شود.»

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
پرطرفدارترین ها