تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

واکنش سخنگوی دولت به تجمعات اخیر؛ برخورد می‌شود؟

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در واکنش به برگزاری برخی تجمعات غیرقانونی در روز‌های گذشته گفت: درباره عملکرد وزارت کشور درخصوص برخی تجمعات سوالاتی مطرح بود که وزارت کشور در این خصوص اطلاعیه‌ای منتشر و اعلام کرد با شناسایی بانیان، با تجمعاتی که نظم و آرامش جامعه را برهم می‌زند، برخورد خواهد شد.

کد خبر: ۱۸۱۵۴۳
۱۱:۱۹ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۳

واکنش سخنگوی دولت به تجمعات اخیر؛ برخورد می‌شود؟

دیدارنیوز: سخنگوی دولت اعلام کرد که با شناسایی بانیان، با تجمعاتی که نظم و آرامش جامعه را برهم می‌زند، برخورد خواهد شد.

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: در جلسه امروز هیئت وزیران گزارش همکاری معاونت علمی با وزارت ورزش در راه‌اندازی مرکز هوش مصنوعی در صنعت ورزش ارائه شد.

وی تاکید کرد: هم‌چنین گزارش وزارت کشور در مدیریت انرژی در زمستان بیان شد؛ در زمستان در شرایط سختی داشتیم و حدود ۷ روز در برخی استان‌ها تعطیلی داشتیم.

سخنگوی دولت در واکنش به برگزاری برخی تجمعات در روز‌های گذشته نیز گفت: درباره عملکرد وزارت کشور درخصوص برخی تجمعات سوالاتی مطرح بود که وزارت کشور در این خصوص اطلاعیه‌ای منتشر و اعلام کرد با شناسایی بانیان، با تجمعاتی که نظم و آرامش جامعه را برهم می‌زند، برخورد خواهد شد.

مهاجرانی هم‌چنین اعلام کرد که آخرین جلسه سخنگویی خود با خبرنگاران در روز دوشنبه ۲۷ اسفندماه برگزار خواهد شد.

مهاجرانی با اشاره به مصوبات جلسه امروز هیئت دولت، گفت: در جلسه امروز آیین‌نامه اجرایی برنامه هفتم در مورد موضوع تعیین ارزش اقتصادی آب و الزام صنایع آب‌بر به استفاده از آب‌های نامتعارف به تصویب رسید.

وی تاکید کرد: موضوع دیگر در راستای آیین‌نامه اجرایی برنامه هفتم، موضوع شاخص‌ها و معیار‌های اضافه‌برداشت آب و نصب شمارشگر یا همان کنتور و زمان و روش قطع موقتی سهمیه آب بود. یکی از مصارف بزرگ آب در حوزه آب کشاورزی است و طبیعتاً این موضوع باید مدیریت شود که با نصب این کنتور‌ها این اتفاق خواهد افتاد.

سخنگوی دولت بیان کرد: موضوع دیگری که در جلسه امروز مطرح شد و به تصویب رسید، درباره اختصاص اعتبار و تسهیلات بانکی برای جبران خسارات ناشی از وقوع سیل خرداد و تیرماه ۱۴۰۳ در استان مازندران بود که یکشنبه به تصویب رسید.

مهاجرانی افزود: اصلاح بند ۹ الحاقی به ماده ۳ ضوابط اجرای قانون بودجه وزارت کشور روز یکشنبه مورد اصلاح قرار گرفت. همچنین آیین‌نامه اجرایی قانون ساماندهی مد و لباس نیز که توسط وزارت ارشاد مطرح شده بود هم به تصویب رسید.

وی گفت: وزارت جهاد کشاورزی در راستای برنامه هفتم و ایجاد نظام رهگیری و ردیابی، بسته‌بندی و شناسه‌دار کردن محصولات خام کشاورزی، دامی و طیور، آبزی و ارزیابی باقیمانده‌ها موضوعاتی را مطرح کرده بود که روز یکشنبه به تصویب رسید.

سخنگوی دولت اظهار کرد: موضوع بعدی اصلاح حق‌بیمه سهم کارفرمایی بیمه کارگران ساختمان بود که بیمه تامین اجتماعی باید این کار را انجام می‌داد و توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح شده بود.

مهاجرانی با بیان اینکه مرکز دوم نوآوری در فدراسیون کشتی در حال راه‌اندازی است و تا ابتدای خرداد ۱۴۰۴ راه‌اندازی خواهد شد، گفت: کمک می‌کند که بتوانیم ورزشکاران خوبمان را که ظرفیت‌های بسیاری خوبی دارند حرفه‌ای‌تر کنیم که در میدان بین‌المللی بتوانند افتخارآفرینی بهتری داشته باشند.

مهاجرانی در پاسخ به سوالی درباره انتخاب وزیر اقتصاد، گفت: در مورد وزیر اقتصاد هنوز به جمع‌بندی نرسیده‌ایم.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر