تیتر امروز

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
کتک زدن و تنبیه بدنی دانش آموزان در این کشور تمام شدنی نیست!

تشکیل پرونده برای ناظمی که یک دانش‌آموز را تنبیه کرد

محمد سلیمی، مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش گفت: برای ناظمی که در آذربایجان شرقی یک دانش‌آموز را تنبیه کرده بود، پرونده تشکیل و براساس تخلف صورت گرفته برای او رای صادر می‌شود.

کد خبر: ۱۸۱۵۳۴
۰۹:۳۲ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۳

تشکیل پرونده برای ناظمی که یک دانش‌آموز را تنبیه کرد

دیدارنیوز: مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه تاخیر، غیبت، کم کاری و تنبیه بدنی دانش‌آموزان جزو موضوعاتی است که در خصوص آن‌ها بیشترین پرونده‌ها در این اداره تشکیل می‌شود گفت: برای ناظمی که در آذربایجان شرقی یک دانش‌آموز را تنبیه کرده بود، پرونده تشکیل و براساس تخلف صورت گرفته برای او رای صادر می‌شود.

محمد سلیمی در گفتگو با ایسنا، در تشریح نحوه گزینش افراد، با بیان اینکه در مرحله اول گزینش، اطلاعات فرد بر اساس تحقیقات محلی و دعوت به مصاحبه و ... انجام می‌شود گفت: اگر فرد اعتراض داشته باشد، به اعتراض او در هسته گزینش استان رسیدگی می‌شود؛ اگر در هسته گزینش استان تایید نشود، یک بار دیگر امکان اعتراض وجود دارد تا در سطح وزارتخانه بررسی شود.

وی با بیان اینکه در این گزینش یک نفر از هیئت عالی، یک مدیر کل و یک نماینده ریاست جمهوری بررسی‌ها را انجام می‌دهند افزود: خارج از این در هیئت عالی گزینش و دیوان عدالت پیگیری اعتراض‌ها صورت می‌گیرد، بنابراین امکان ورود ما به موضوع وجود ندارد.

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش به موضوعات پرونده‌های شکایتی نیز اشاره کرد و ادامه داد: ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات، طبق قانون به مسائل گزینشی و مسائل مربوط به هیئت تخلفات نمی‌تواند ورود کند و بیشتر موضوعات عملکردی، مرتبط با ما است.

سلیمی با بیان اینکه موضوعات عملکردی شامل تاخیر، غیبت، کم کاری، تنبیه بدنی و ... است، به موضوع تنبیه بدنی دانش‌آموزان در یکی از مدارس آذربایجان شرقی اشاره و عنوان کرد: به موضوع ورود کرده‌ایم، پرونده ناظم متخلف به هیئت تخلفات اداری معرفی شده است. این هیئت با توجه به مستندات، طرف را احضار و توضیحات را بررسی می‌کند و بر اساس مشکل پیش آمده و میزان تخلف صورت گرفته، رای صادر می‌کند.

وی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۴ نظارت مستمر و بازرسی‌های میدانی و موردی و تاکید بر سیستم‌های نظارتی جزو برنامه‌های مهم در سال ۱۴۰۴ است.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۵ فروردين
امروز دوشنبه ۲۵ فروردين
امروز دوشنبه ۲۵ فروردين
امروز دوشنبه ۲۵ فروردين
پرطرفدارترین ها