تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش اعلام کرد

هشدار به معلمان و مدیران؛ «تنبیه‌بدنی» نکنید

موسی‌الرضا کفاش، معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: هیچ فردی از عوامل آموزشی و تربیتی در مدرسه از معلم تا مدیر و معاون حق تنبیه‌بدنی دانش آموز را ندارند و در صورت انجام این کار با وی برخورد می‌شود.

کد خبر: ۱۷۳۵۳۱
۱۲:۴۲ - ۱۷ مهر ۱۴۰۳

هشدار به معلمان؛ «تنبیه‌بدنی» نکنید

دیدارنیوز: معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه در آیین‌نامه اجرایی مدارس «تنبیه» به معنای آگاهی‌بخشی مطرح شده است گفت: هیچ فردی از عوامل آموزشی و تربیتی در مدرسه از معلم تا مدیر و معاون حق تنبیه‌بدنی دانش آموز را ندارند و در صورت انجام این کار با وی برخورد می‌شود.

موسی‌الرضا کفاش در گفتگو با ایسنا، با بیان اینکه در ماده ۸۱ آیین‌نامه اجرایی مدارس تنبیه‌بدنی دانش‌آموز و سوءرفتار با وی به هر دلیل و تحت هر شرایطی ممنوع است و با متخلفان برابر قوانین و مقررات رفتار می‌شود گفت: مدیر مدرسه باید همکاران خود را نسبت به امور انضباطی، ممنوعیت تنبیه‌بدنی و سوءرفتار با دانش‌آموز آگاه کند.

وی با بیان اینکه در قوانین بالادستی از جمله قانون مصوب ۲۳ اردیبهشت ۹۹ مجلس شورای اسلامی مصادیق سوء رفتار نیز گفته شده است افزود: هرگونه فعل یا ترک فعل عمدی که سلامت جسمی، روانی، اخلاقی یا اجتماعی طفل و نوجوان را در معرض خطر و آسیب قرار دهد از قبیل ضرب و جرح، محبوس‌کردن، سوءاستفاده جنسی، توهین یا تهدید نسبت به طفل یا نوجوان، یا قرار دادن او در شرایط سخت و غیر متعارف و یا خودداری از کمک به وی، به نوعی مصادیق سوءرفتارند که در قانون حمایت از اطفال و نوجوانان است.

معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه هیچ فردی از عوامل آموزشی و تربیتی در مدرسه از معلم تا مدیر و معاون حق تنبیه‌بدنی دانش‌آموز را ندارند ادامه داد: اگر چنین اتفاقی بیفتد علاوه بر اینکه در هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری با آن‌ها برخورد خواهد شد، به دلیل جنبه مجرمانه آن، در صورت شکایت اولیاء از طریق مراجع قضایی قابل پیگیری است.

کفاش با بیان اینکه توهین لفظی نیز مصداق سوء‌رفتار است گفت: آنچه در آیین‌نامه اجرایی در باب تنبیه مطرح شده، تنبیه به معنای آگاهی بخشی است نه تنبیه‌بدنی، گفته شده عوامل مدرسه موظف هستند دانش‌آموزان را نسبت به خطا‌هایی که می‌کنند آگاه و توجیه کنند نه اینکه با تنبیه‌بدنی جلوی رفتارهایشان گرفته شود.

وی با بیان اینکه با کسانی که این کار را انجام دهند برابر مقررات رفتار می‌شود افزود: والدین در ابتدا می‌توانند با مراجعه به مدیر مدرسه موضوع را مطرح کنند، در صورت عدم نتیجه به ادارات آموزش و پرورش و واحد‌های ارزیابی و عملکرد و شکایات، استان و یا وزارتخانه موضوع را پیگیری کنند و هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری هم موظف به رسیدگی هستند و با فرد برخورد قانونی کنند.

معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه هیئت‌های رسیدگی با فرد بر اساس قانون برخورد می‌کنند اظهار کرد: از تذکر، اخطار و درج در پرونده تا اخراج و انفصال از خدمت و خیلی موارد دیگر برای معلمان و عوامل خاطی لحاظ می‌شود؛ حال تخلفاتی که جنبه مجرمانه داشته باشند و مشکل جسمی برای دانش آموز ایجاد کند هیئت‌های رسیدگی فرد را به مراجع قضایی معرفی می‌کنند تا برخورد لازم با آن‌ها انجام شود.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر