تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
مالکی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس مطرح کرد

نه کارت روسیه می‌شویم، نه ترامپ!

فداحسین مالکی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: سیاست جمهوری اسلامی ایران این است که با طناب هیچ‌کس بازی نکند، نه ما کارت روسیه خواهیم شد نه ترامپ، ما کارت‌مان بر اساس منافع ملی است.

کد خبر: ۱۸۱۴۴۹
۱۰:۵۷ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۳

نه کارت روسیه می‌شویم، نه ترامپ!

دیدارنیوز: یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: سیاست جمهوری اسلامی ایران این است که با طناب هیچ‌کس بازی نکند، نه ما کارت روسیه خواهیم شد نه ترامپ، ما کارت‌مان بر اساس منافع ملی است.

فداحسین مالکی در گفتگو با ایلنا، درباره ارسال نامه از سوی رئیس‌جمهور ایالات متحده برای مذاکره با ایران گفت: نامه‌ای وجود ندارد؛ یعنی تائید نشده است که نامه فرستاده شده است یا خیر. فرق ترامپ اول با ترامپ دوم این است که ایشان در همه موضوعات چه داخل آمریکا و چه موضوعات بین‌المللی فرار رو به جلو دارد.

وی یادآور شد: آمریکا یک حرکتی در مورد اوکراین انجام می‌دهد، یک چالشی بین اوکراین و روسیه به وجود می‌آورد تا آنجا منافعی مانند معادن به دست بیاورد در مورد موضوعات غزه و مکزیک هم همین‌طور است.

این نماینده مجلس با اشاره به سیاست ترامپ در قبال ایران گفت: از رئیس‌جمهور آمریکا در مورد ایران ۲ بحث دیده‌ایم یکی این‌که از ملت ایران به عنوان ملت باهوش و دارای تمدن تعریف می‌کند که تاریخ این گواه را در مورد ملت فهیم ایران دارد، اما از طرف در همان چند روز اول فرمان فشار حداکثری به ملت ایران که خودش از آن تعریف کرد را صادر می‌کند.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری در دیدار رمضانی خود با کارگزاران نظام فرمودند ما چرا این سیاست یک بام و دو هوای آقای ترامپ را قبول کنیم؟ یقین داشته باشید این سیاست راه به جای نمی‌برد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: سیاست جمهوری اسلامی ایران این است که با طناب هیچ‌کس بازی نکند، نه ما کارت روسیه خواهیم شد نه ترامپ، ما کارت‌مان بر اساس منافع ملی است.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين