تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
در جلسه عصر امروز هیئت دولت مطرح شد

پزشکیان: خللی در مسیر مقاومت ایجاد نمی‌شود

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری در جلسه عصر امروز هیئت دولت گفت: فقدان شهید نصرالله گر چه فاجعه بسیار بزرگی است، اما خللی در مسیر مقاومت ایجاد نخواهد کرد.

کد خبر: ۱۸۰۷۲۶
۱۹:۴۱ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۳

پزشکیان: خللی در مسیر مقاومت ایجاد نمی‌شود

دیدارنیوز: رئیس جمهور گفت: یقینا تا ظلم و تجاوزگری و زورگویی هست، بزرگ مردانی همچون شهید نصرالله خواهند بود که در مقابل آن ایستادگی کنند و اجازه نخواهند داد اهداف شوم زیاده‌خواهان و ستمگران تحقق یابد.

مسعود پزشکیان در جلسه عصر امروز یکشنبه هیئت دولت، ضمن گرامیداشت یاد مجاهد بزرگ جبهه مقاومت، شهید سید حسن نصرالله و دیگر مبارزین فداکاری که در برهه اخیر توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند، گفت‌: فقدان شهید نصرالله گر چه فاجعه بسیار بزرگی است، اما خللی در مسیر مقاومت ایجاد نخواهد کرد و اینکه تصور کردند با شهادت این مجاهد بزرگ کار مقاومت یکسره خواهد شد، خیال خامی بیش نیست؛ حزب‌الله همچنان زنده است و قوی‌تر و مستحکم‌تر این مسیر پرافتخار را ادامه خواهد داد.

مطلب مرتبط:

آقای پزشکیان! به داد بیت‌المال برسید

رئیس جمهور همچنین تصریح کرد: یقینا تا ظلم و تجاوزگری و زورگویی هست، بزرگ مردانی همچون شهید نصرالله خواهند بود که در مقابل آن ایستادگی کنند و اجازه نخواهند داد اهداف شوم زیاده‌خواهان و ستمگران تحقق یابد.

در جلسه امروز هیئت دولت با حضور پزشکیان، آیین‌نامه اجرایی بند «پ» ماده ۳۹ قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت درباره «حمایت از سرمایه‌گذاری در طرح‌های شبکه‌های آبیاری و زهکشی اصلی و فرعی» به تصویب رسید.

همچنین آیین‌نامه اجرایی جزء ۲ بند «ه» ماده ۵۷ قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت درباره حمایت از تولید و واردات کشنده‌های ریلی و آیین‌نامه اجرایی جزء ۳ بند «ه» ماده ۵۷ قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت درباره برنامه مسیر قطار باری با رأی اکثریت کابینه تصویب شد.

در جلسه امروز وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز گزارش‌هایی تفصیلی از عملکرد شش ماهه و برنامه‌های آتی مجموعه تحت مدیریت خود ارائه کردند.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر