تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در جلسه عصر امروز هیئت دولت مطرح شد

پزشکیان: خللی در مسیر مقاومت ایجاد نمی‌شود

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری در جلسه عصر امروز هیئت دولت گفت: فقدان شهید نصرالله گر چه فاجعه بسیار بزرگی است، اما خللی در مسیر مقاومت ایجاد نخواهد کرد.

کد خبر: ۱۸۰۷۲۶
۱۹:۴۱ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۳

پزشکیان: خللی در مسیر مقاومت ایجاد نمی‌شود

دیدارنیوز: رئیس جمهور گفت: یقینا تا ظلم و تجاوزگری و زورگویی هست، بزرگ مردانی همچون شهید نصرالله خواهند بود که در مقابل آن ایستادگی کنند و اجازه نخواهند داد اهداف شوم زیاده‌خواهان و ستمگران تحقق یابد.

مسعود پزشکیان در جلسه عصر امروز یکشنبه هیئت دولت، ضمن گرامیداشت یاد مجاهد بزرگ جبهه مقاومت، شهید سید حسن نصرالله و دیگر مبارزین فداکاری که در برهه اخیر توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند، گفت‌: فقدان شهید نصرالله گر چه فاجعه بسیار بزرگی است، اما خللی در مسیر مقاومت ایجاد نخواهد کرد و اینکه تصور کردند با شهادت این مجاهد بزرگ کار مقاومت یکسره خواهد شد، خیال خامی بیش نیست؛ حزب‌الله همچنان زنده است و قوی‌تر و مستحکم‌تر این مسیر پرافتخار را ادامه خواهد داد.

مطلب مرتبط:

آقای پزشکیان! به داد بیت‌المال برسید

رئیس جمهور همچنین تصریح کرد: یقینا تا ظلم و تجاوزگری و زورگویی هست، بزرگ مردانی همچون شهید نصرالله خواهند بود که در مقابل آن ایستادگی کنند و اجازه نخواهند داد اهداف شوم زیاده‌خواهان و ستمگران تحقق یابد.

در جلسه امروز هیئت دولت با حضور پزشکیان، آیین‌نامه اجرایی بند «پ» ماده ۳۹ قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت درباره «حمایت از سرمایه‌گذاری در طرح‌های شبکه‌های آبیاری و زهکشی اصلی و فرعی» به تصویب رسید.

همچنین آیین‌نامه اجرایی جزء ۲ بند «ه» ماده ۵۷ قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت درباره حمایت از تولید و واردات کشنده‌های ریلی و آیین‌نامه اجرایی جزء ۳ بند «ه» ماده ۵۷ قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت درباره برنامه مسیر قطار باری با رأی اکثریت کابینه تصویب شد.

در جلسه امروز وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز گزارش‌هایی تفصیلی از عملکرد شش ماهه و برنامه‌های آتی مجموعه تحت مدیریت خود ارائه کردند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی