تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روزهای ریزشی در بازار سرمایه

چرا بورس «منفی» شد؟

بورس تهران در حالی بعد از دو روز منفی معاملات، سومین روز هفته را می‌کند که همچنان تحت تاثیر عوامل منفی مانند پیش‌فروش سکه و خودرو، عرضه اوراق دولتی و ابهامات نرخ دلار قرار دارد.

کد خبر: ۱۸۰۳۹۶
۱۰:۴۳ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۳

چرا بورس «منفی» شد؟

دیدارنیوز: بورس تهران در حالی بعد از دو روز منفی معاملات سومین روز هفته را از ساعتی دیگر آغاز می‌کند که همچنان تحت تأثیر عوامل منفی مانند پیش‌فروش سکه و خودرو، عرضه اوراق دولتی و ابهامات نرخ دلار قرار دارد.

با این حال، تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند که با پایان پیش‌فروش‌ها و بازگشت ثبات نسبی، بازار ممکن است از فشار فروش کاسته شده و به تثبیت برسد. افزایش نرخ دلار توافقی و بهبود گزارش‌های ماهانه شرکت‌ها نیز می‌توانند به عنوان عوامل مثبت در روز‌های آینده عمل کنند.

بازار سرمایه در روز‌های اخیر تحت تأثیر عوامل مختلفی مانند پیش‌فروش سکه و خودرو، عرضه اوراق دولتی، و سیاست‌های پولی بانک مرکزی با روند نزولی مواجه شده است. این عوامل باعث خروج نقدینگی از بازار شده‌اند.

تحلیلگران معتقدند که بازار در حال گذر از یک دوره اصلاحی است و با پایان پیش‌فروش‌ها و بازگشت ثبات اقتصادی، احتمالاً روند صعودی بازار از سر گرفته خواهد شد.

علل منفی شدن بورس

پیش‌فروش سکه تا ۳۰ بهمن ادامه دارد و پیش‌بینی می‌شود حدود ۳.۷ تن طلا معادل یک میلیون سکه به فروش برسد. این پیش‌فروش‌ها بخشی از نقدینگی را از بورس خارج کرده‌اند.

دولت در روز‌های اخیر اقدام به عرضه اوراق کرده است که بخشی از نقدینگی بازار را جذب کرده است. انتظار می‌رود با پایان این عرضه‌ها، نقدینگی به بازار سرمایه بازگردد.

اختلاف بین نرخ دلار آزاد و توافقی و ابهامات مربوط به سیاست‌های انرژی و قیمت‌گذاری دستوری نیز بر بازار تأثیر منفی گذاشته‌اند.

برخی تحلیلگران معتقدند که بازار پس از یک رشد ۵۰ درصدی نیاز به اصلاح داشته است و این اصلاح طبیعی است. با این حال، نارضایتی سهامداران از عملکرد ضعیف بورس در مقایسه با رشد بازار‌های موازی مانند دلار و طلا باعث تشدید جو منفی شده است.

افزایش نرخ دلار توافقی (نیما) و بهبود گزارش‌های ماهانه شرکت‌ها می‌تواند به عنوان عوامل مثبت در آینده نزدیک عمل کند. اگر نرخ دلار توافقی افزایش یابد، این می‌تواند به بهبود سودآوری شرکت‌ها و جذابیت بازار کمک کند.

ادامه خروج پول و درجا زدن بورس

انتظار می‌رود معاملات روز دوشنبه همچنان تحت تأثیر جو منفی حاکم بر بازار باشد. با این حال، با نزدیک شدن به پایان پیش‌فروش‌ها و عرضه اوراق، ممکن است شاهد کاهش فشار فروش و تثبیت نسبی بازار باشیم.

شاخص کل ممکن است در محدوده ۲.۶ تا ۲.۷ میلیون واحدی نوسان کند. اگر اخبار مثبتی در مورد افزایش نرخ دلار توافقی یا بهبود گزارش‌های ماهانه شرکت‌ها منتشر شود، ممکن است شاهد بازگشت نسبی روند صعودی باشیم.

احتمالاً خروج نقدینگی از بازار ادامه خواهد داشت، اما با کاهش فشار فروش، حجم خروج نقدینگی ممکن است کاهش یابد.

بازار سرمایه در روز دوشنبه ۲۹ بهمن احتمالاً با تداوم روند نزولی مواجه خواهد بود، اما با نزدیک شدن به پایان پیش‌فروش‌ها و عرضه اوراق، ممکن است شاهد کاهش فشار فروش و تثبیت نسبی بازار باشیم. افزایش نرخ دلار توافقی و بهبود گزارش‌های ماهانه شرکت‌ها می‌تواند به عنوان عوامل مثبت در آینده نزدیک عمل کند. سرمایه‌گذاران باید صبور باشند و از تصمیم‌های هیجانی اجتناب کنند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی