تیتر امروز

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
امروز ۲۵ بهمن ماه سالگرد آغاز حصر میرحسین موسوی، زهرا رهنورد و مهدی کروبی است

بیانیه حزب مجمع ایثارگران در اعتراض به بازداشت ایثارگران/ مگر تجمع حق قانونی مردم نیست؟

حزب مجمع ایثارگران نسبت به موج تازه بازداشت ایثارگران و معترضان به حصر غیرقانونی، بیانیه‌ای اعتراض‌آمیز نوشت و اعلام کرد: آنچه نگرانی ما را تشدید کرده است دستگیری تعدادی از نیرو‌های معترض و منتقد و ایثارگری است که به روند ظالمانه حصر معترضند و از مدتی قبل برای برگزاری یک تجمع اعتراضی خبررسانی کرده­‌اند. اینان به چه جرمی بازداشت شده­‌اند؟ مگر برگزاری تجمع و گردهمایی حق قانونی مردم و نیرو‌های سیاسی نیست؟

کد خبر: ۱۸۰۲۲۶
۱۴:۰۸ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۳

بیانیه حزب مجمع ایثارگران در اعتراض به بازداشت ایثارگران/ مگر تجمع حق قانونی مردم نیست؟

دیدارنیوز: حزب مجمع ایثارگران نسبت به موج تازه بازداشت ایثارگران و معترضان به حصر غیرقانونی، بیانیه‌ای اعتراض‌آمیز نوشت.

به گزارش دیدارنیوز، در بیانیه حزب مجمع ایثارگران آمده است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

امروز ۲۵ بهمن ماه سالگرد آغاز حصر غیرقانونی جناب مهندس میرحسین موسوی و همسر اندیشمندش سرکار خانم دکتر زهرا رهنورد و نیز حجت­ الاسلام و المسلمین حاج شیخ مهدی کروبی است. از شروع این حصر ظالمانه، بیش از ۱۴ سال گذشته است در حالی که هیچ مجوز قانونی برای این اقدام وجود ندارد و هیچ محکمه و دادگاهی برای این عزیزان، چنین مجازاتی را تعیین نکرده است. انتظار داشتیم با گذشت این همه زمان و با هدف جلوگیری از ظلم آشکاری که به این چهره­‌های باسابقه انقلاب و کشور می­‌شود، امسال کاری بایسته صورت بگیرد و در دولتی که شعارش را ایجاد وفاق ملی انتخاب کرده است، از این عزیزان رفع حصر صورت بگیرد و به این اقدام غیرقانونی پایان داده شود. متاسفانه این اتفاق نیفتاد و در عمل شاهدیم که تصمیم­ گیرندگان از موضع لجبازی خود عدول نکرده و همچنان به مطالبه وسیع اقشاری از مردم و نیرو‌های سیاسی دلسوز کشور بی­ اعتنایی می­ کنند.

مطلب مرتبط:

واکنش جبهه اصلاحات به تبعیض در برگزاری تجمعات

آنچه نگرانی ما را تشدید کرده است دستگیری تعدادی از نیرو‌های معترض و منتقد و ایثارگری است که به روند ظالمانه حصر معترضند و از مدتی قبل برای برگزاری یک تجمع اعتراضی خبررسانی کرده­ اند. دستگیری عزیزانی مانند آزاده سرافراز دکتر رحیم قمیشی، ایثارگر فداکار ناصر دانشفر، رزمنده اندیشمند اکبر دانش سرارودی در شرایطی صورت گرفت که آنان تنها از جمعی محدود، دعوت به یک تجمع اعتراضی سکوت در مقابل دانشگاه تهران کرده بودند و قصد داشتند بدون سردادن شعار و بدون انجام سخنرانی و تهییج دیگران، صدای اعتراض جمعی از ایثارگران و رزمندگان و السابقون انقلاب را نسبت به ادامه حصر بلند کنند تا شاید گوشی این فریاد را بشنود و کاری برای رفع این ظلم درازدامن انجام دهد.

اینان به چه جرمی بازداشت شده­ اند؟ مگر برگزاری تجمع و گردهمایی حق قانونی مردم و نیرو‌های سیاسی نیست؟ مگر برای برگزاری این تجمع، به نهاد‌های قانونی کشور اعلام رسمی نکردند؟ مگر تجمعی خلاف شئونات اسلام انجام گرفت که با عاملان آن برخورد شود؟ حرف این افراد مطالبه اکثریت مردم در اجرای قانون است و چرا باید درخواست اجرای قانون اساسی و تامین حقوق مردم و جلوگیری از ظلم به چند چهره شاخص سیاسی جرم تلقی شود؟ در شرایطی که برخی افراد تندرو افراطی جنگ ­طلب ضد وفاق در طی چند هفته گذشته بار‌ها و بار‌ها بدون اخذ مجوز و حتی بدون اطلاع دادن به مقامات رسمی، تجمع خیابانی برگزار کرده و به افراد شاخص خدوم و دلسوز کشور حملات ناجوانمردانه انجام می­‌دهند و تخم نفاق می­ پاشند و حتی بعد از آن هم هیچگونه برخوردی با آنان صورت نمی‌گیرد، چرا باید اعلام کنندگان یک تجمع سکوت اعتراضی، پیشاپیش دستگیر شوند و نه تنها حق برپایی تجمعات قانونی از آنان سلب شود بلکه خودشان هم به دیگر زندانیان سیاسی محبوس و محصور بپیوندند؟

«حزب مجمع ایثارگران» به عنوان نماینده و سخنگوی بخشی از خانواده بزرگ شهدا و رزمندگان و جانبازان و ایثارگران کشور و به عنوان یک حزب سیاسی اصلاح­ طلب اعلام می­ کند:

اول- به قانون برگردید و به ظلم طولانی­ مدت حصر غیرقانونی آقایان میرحسین موسوی و مهدی کروبی و سرکار خانم رهنورد پایان دهید.

دوم- به قانون برگردید و از محاکمه متهمان سیاسی در دادگاه‌­های انقلاب به عنوان متهمان امنیتی دست بکشید و قانون جرم سیاسی را به درستی تدوین و اجرا کنید.

سوم- به قانون برگردید و زندانیان سیاسی و عقیدتی و صنفی را که سال‌های زیادی از عمر خود را بدون برخورداری از محاکمات قانونی در زندان به سر کرده­ اند، آزاد کنید.

چهارم- به قانون برگردید و ایثارگران سرفراز و شجاع و دلسوز آقایان رحیم قمیشی، ناصر دانشور و اکبر دانش سرارودی را در اسرع وقت آزاد کنید.

امیدواریم مسئولان کشور به عقلانیت و اعتدال و انصاف روی آورند و بیش از این بر رنج مردم و دلسوزان جامعه و خیرخواهان کشور نیفزایند.

حزب مجمع ایثارگران

۲۵ بهمن ۱۴۰۳»

مطلب مرتبط:

تابلوی «ظریف گورت را گم کن» در راهپیمایی ۲۲ بهمن!

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۵
0
0
تشکر
مظهر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۵
0
0
صرف اطلاع دادن کافی نیست بلکه باید مجوز تجمع هم گرفته شود و گرنه هر ننه قمری پا میشه و تجمع می کنه و کشور رو به هم میریزه
بمانند که این محصورین خائنین به کشور و قانون بودند که به قانون پایبند نشدند و اعدام حقشان بود که رافت اسلامی جلوی ان را گرفت
این اقدامات شرورانه در شرایطی است که دشمن به شدت در تلاش است تا برای فشار بر کشور، اوضاع داخلی را بحرانی ساخته و از طریق آشوب های هدفمند، ج.ا. را وادار به تسلیم نماید.

امیدوارم آقایان در سیستم قضایی کشور از همین ابتدا محکم به این جریانات برخورد نمایند وگرنه باید شاهد آشوبگری جریانات مشابه در کشور در یک بازه زمانی طولانی باشیم که قطعا با شرایط موجود منطقه ای و جهانی موجود، خسارات سنگینی به کشور و ملت وارد خواهد شد..
رسول
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۵
0
0
تمامی این افراد و رهبران جنایتکار این مجمع رو به زودی به سزای اعمالشون میرسونیم تا دیگه .... بخورن توی این همه دسیسه دشمنان تجمع برگزار کنن قسم میخوریم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۵
0
0
همه آزاد شدند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۵
0
0
لعنت به شما
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۶
0
0
همان که رهبر انقلاب فرمودن: اگر دادگاه عادلانه ای ورود می‌کرد تا موسوی و کروبی رو محاکمه کند. قطعا عادلانه ترین حکم برای سران فتنه"اعدام" است"اعدام"
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۲
0
0
اعتراض و تجمع فقط حق جلیلیون و پایداری چی ها و ...... نامشروعشونه نه مردم عادی
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
پرطرفدارترین ها