تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
آن کشور خاص هیچ دردی را برای کشور دوا نکرده و نمی‌کند

رئیس دفتر رئیسی: این وضعیت اقتصادی به ناامیدی مردم دامن می‌زند/ چاره کار روابط با مستکبران نیست!

غلامحسین اسماعیلی، رئیس دفتر رئیس‌جمهور در دولت سیزدهم گفته این وضعیت اقتصادی به ناامیدی مردم دامن می‌زند اما چاره کار روابط با مستکبران نیست. او چند تا کشور هم مثال زده که با وجود رابطه با آن کشور خاص، وضعیت خوبی ندارند .. اما کشورهای دیگری که وضعیت خوبی دارند و با آن کشور خاص رابطه دارند را مثال نزده است.

کد خبر: ۱۸۰۱۰۲
۱۰:۲۲ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۳

رئیس دفتر رئیسی: این وضعیت اقتصادی به ناامیدی مردم دامن می‌زند/ چاره کار روابط با مستکبران نیست!

دیدارنیوز: رئیس دفتر رئیس‌جمهور در دولت سیزدهم گفت: برای این وضعیت اقتصادی که به ناامیدی مردم دامن می‌زند، باید چاره کرد، اما چاره آن روابط با مستکبران نیست.

غلامحسین اسماعیلی، رئیس دفتر رئیس‌جمهور در دولت سیزدهم با حضور در راهپیمایی ٢٢ بهمن با بیان اینکه از دولت چهاردهم تقاضای ادامه راه دولت شهید رئیسی را داریم، اظهار داشت: امروز خواست اول دلسوزان نظام و انقلاب امام و رهبری امیدآفرینی است. امروز اگر خدایی نکرده متولیان امر در حوزه‌های مختلف به نحوه‌ای رفتار کنند که موجب ناامیدی مردم شود، این چالش نظام خواهد بود.

وی ادامه داد: برای این وضعیت اقتصادی که به ناامیدی مردم دامن می‌زند، باید چاره کرد، اما چاره آن روابط با مستکبران نیست.

رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور در دولت سیزدهم تاکید کرد: در سه سال دولت شهید رییسی روابط بین‌الملل را با اولویت همسایگان برقرار کردیم و توسعه روابط بین‌الملل به معنای ارتباط با یک کشور خاص نیست. آن کشور خاص هیچ دردی را برای کشور دوا نکرده و نمی‌کند.

اسماعیلی افزود: سرنوشت لیبی، عراق، افغانستان و مصر را ببینید؛ مصر کشوری است که همواره با این کشور خاص ارتباط داشته آیا امروز وضعیت خوبی دارد؟ عایدی عراق و افغانستان در ارتباط با این کشور خاص چه بود؟ مشخص است که آن‌ها فقط منافع خود را می‌خواهند و به هیچ منعفتی برای کشور‌های مسلمان راضی نیستند و باید مراقب روابط بین‌الملل خود باشیم و می‌توانیم با توسعه روابط با کشور‌های همسایه بهترین وضعیت را برای مردم رقم بزنیم.

وی همچنین در پاسخ به این که آیا ابهاماتی درباره چگونگی شهادت رییسی وجود دارد، گفت: متولی این موضوع ستاد کل نیرو‌های مسلح است و آنچه که در این ستاد به نتیجه برسد، مورد تایید ما است.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر