تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پزشکیان در جلسه کیفیت‌بخشی و ایجاد عدالت آموزشی مطرح کرد

می‌خواهیم تبعیض در آموزش را از بین ببریم

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری گفت: ما می‌خواهیم تبعیض در آموزش را از بین ببریم و این هدف را نیز محقق خواهیم کرد.

کد خبر: ۱۷۹۶۳۳
۱۷:۲۰ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۳

می‌خواهیم تبعیض در آموزش را از بین ببریم

دیدارنیوز: رئیس جمهور گفت: مهمترین مسئله برای ما در کیفیت‌بخشی به آموزش، ارائه خدمات آموزشی خوب و مطلوب به دانش‌آموزانی است که تا کنون از چنین خدماتی محروم بوده‌اند یا به آن‌ها کم‌توجهی شده است؛ ما می‌خواهیم تبعیض در آموزش را از بین ببریم و این هدف را نیز محقق خواهیم کرد.

مسعود پزشکیان در جلسه کیفیت‌بخشی و ایجاد عدالت آموزشی که شامگاه شنبه برگزار شد، یکی از مهمترین مولفه‌های ارتقای کیفیت آموزشی در مدارس را آموزش درست به معلمان مبتنی بر الگو‌های رفتاری عنوان کرد و گفت: اگر معلمان ما درست آموزش ببینند و بتوانند با رفتار و عمل خود و نه صرفا تدریس کتب درسی، صداقت، مسئولیت‌پذیری، کار تیمی، نقاد بودن و انتقاد پذیرفتن را به دانش‌آموزان یاد بدهند، گامی مهم در تحقق این هدف برداشته خواهد شد.

رئیس جمهور با تبریک اعیاد شعبانیه و فرارسیدن ایام پیروزی انقلاب اسلامی، به نگاه خاص و ویژه امام خمینی (ره) به نهاد مدرسه اشاره کرد و افزود: امام (ره) در وصیت‌نامه خود نسبت به طمع دشمنان به مدارس و دانش‌آموزان صریحا هشدار داده‌اند و اگر ما در طول این سال‌ها به وصیت ایشان عمل می‌کردیم و نظام تعلیم و تربیت در کشور را جدی گرفته بودیم، جوانان و نوجوانان ما به جای پروراندن سودای مهاجرت در فکر و ذهن خود، ایفای نقش برای حل مشکلات کشورشان را به عنوان یک هدف دنبال می‌کردند؛ لذا گام مهم دیگر در ارتقای کیفیت آموزش تعریف فعالیت‌های اجتماعی برای دانش‌آموزان و دغدغه‌مندی آن‌ها برای حل مشکلات مردم و کشور است.

می‌خواهیم تبعیض در آموزش را از بین ببریم

پزشکیان در ادامه تحول در نظام مدیریت آموزش به عنوان یکی دیگر از ارکان مهم کیفیت‌بخشی آموزشی را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: در این راستا باید ساختار و برنامه‌ای برای تحول در نگرش و بینش مدیران مدارس در همه استان‌ها و شهرستان‌ها ایجاد و تدوین شود و در این برنامه نیز حتما از طرح و ایده مدیران و معلمان به عنوان صاحبان و مجریان فرآیند تحول استفاده شود. این ساختار و برنامه پس از ایجاد و تدوین، در ایام ماه مبارک رمضان که ماه تحول و خودسازی است و تحول در محیط کار نیز یکی از جلوه‌های آن است، به اجرا در خواهد آمد.

رئیس جمهور همچنین بررسی چگونگی استفاده از ظرفیت انجمن‌های اولیا و مربیان مدارس در کیفیت‌بخشی آموزش را خواستار شد و اظهار داشت: مهمترین مسئله برای ما در کیفیت‌بخشی به آموزش، ارائه خدمات آموزشی خوب و مطلوب به دانش‌آموزانی است که تا کنون از چنین خدماتی محروم بوده‌اند یا به آن‌ها کم‌توجهی شده است؛ ما می‌خواهیم تبعیض در آموزش را از بین ببریم و این هدف را نیز محقق خواهیم کرد.

در ابتدای این جلسه گزارشی از اقدامات انجام شده در زمینه ارتقای کیفیت آموزشی از جمله در زمینه تحول در کلاس درس با آموزش معلم، تحول در روش‌های تدریس و چیدمان کلاس، ارتقای کیفیت مدیریت مدرسه و استفاده از نرم‌افزار‌ها و فناوری‌های نوین در آموزش ارائه شد.

همچنین آخرین اقدامات انجام شده در شهرستان قدس به عنوان پایلوت توسعه فضا‌های آموزشی و کیفیت‌بخشی آموزش کشور مورد بررسی قرار گرفت.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها