تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
العربیه خبر داد

کاهش تحریم‌ها علیه سوریه در دستورکار اروپایی‌ها

تلویزیون العربیه گزارش داد که ۶ کشور اروپایی شامل آلمان، فرانسه، هلند، اسپانیا، فنلاند و دانمارک خواستار کاهش تحریم‌های اعمال‌شده علیه سوریه شده‌اند.

کد خبر: ۱۷۸۶۳۳
۱۷:۴۹ - ۲۴ دی ۱۴۰۳

کاهش تحریم‌ها علیه سوریه در دستورکار اروپایی‌ها

دیدارنیوز: تلویزیون العربیه امروز دوشنبه به نقل از منابع آگاه در بروکسل گزارش داد که ۶ کشور اروپایی شامل آلمان، فرانسه، هلند، اسپانیا، فنلاند و دانمارک خواستار کاهش تحریم‌های اعمال‌شده علیه سوریه شده‌اند.

العربیه افزود که صحبت درباره کاهش تحریم‌ها در جریان نشست وزرای خارجه کشور‌های اتحادیه اروپا مطرح شد، و این کاهش شامل بخش‌های حمل و نقل، نفت، گاز و برخی فعالیت‌های بانکی خواهد بود. این تصمیم مشروط به اجرای تدابیر احترام به حقوق اقلیت‌ها و زنان شده است.

انتظار می‌رود که اعلام کاهش تحریم‌ها در نشست وزرای خارجه کشور‌های اتحادیه اروپا در روز دوشنبه ۲۷ ژانویه ۲۰۲۵ صورت گیرد.

خبرنگار العربیه گفت که دیپلمات‌های اروپایی تأکید کرده‌اند که تصمیم به کاهش تحریم‌های اروپایی به زودی بر اساس نتایج نشست ریاض و مذاکرات با دمشق اتخاذ خواهد شد. آن‌ها همچنین تأکید کردند که اتحادیه اروپا مسئله تحریم‌ها را به‌طور معلق نگه خواهد داشت تا اصلاحات در سوریه انجام بگیرد.

این موضوع پس از آن مطرح شد که کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، روز یکشنبه حاشیه کنفرانس ریاض درباره سوریه در دیدار خود با اسعد الشیبانی، وزیر خارجه سوریه به شرایط مورد نیاز برای پیشبرد روند کاهش تحریم‌های اعمال‌شده علیه کشور در سال‌های حکمرانی بشار اسد رئیس‌جمهور مخلوع سوریه اشاره کرد.

کالاس در بیانیه‌ای کوتاه که در حساب خود در شبکه ایکس منتشر کرد، گفت: «اکنون بر عهده دولت جدید سوریه است که فرآیند انتقالی صلح‌آمیز و جامع که از تمامی اقلیت‌ها محافظت نماید، آغاز کند».

سپس افزود: «پس از آن وزرای خارجه اتحادیه اروپا درباره چگونگی کاهش تحریم‌ها بحث خواهند کرد»؛ بنابراین روشن است که اتحادیه اروپا از دولت جدید سوریه انتظار دارد که یک انتقال مسالمت‌‎‌آمیز قدرت و تشکیل دولتی فراگیر که شامل تمامی گروه‌ها و حافظ حقوق همه اقلیت‌ها و طوایف تشکیل‌دهنده بافت اجتماعی سوریه است را انجام دهد.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۷ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۴
0
0
دردوبلات بخورتو مغزسریه عده توفهمیدی چجوری باید زندگی کرد
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر