تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان خراسان رضوی

قالیباف: مردم از نوع مدیریت ما گله‌مند هستند

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه انتقادهای خود از وضع موجود در کشور و نارضایتی مردم گفت: امروز مردم از نوع مدیریت ما در زندگی خودشان گله‌مند هستند.

کد خبر: ۱۷۸۰۵۵
۱۷:۲۲ - ۱۳ دی ۱۴۰۳

قالیباف: مردم از نوع مدیریت ما گله‌مند هستند

دیدارنیوز: محمد باقر قالیباف گفت: بپذیریم که امروز مردم از نوع مدیریت ما در زندگی خودشان گله‌مند هستند.

محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی عصر امروز پنجشنبه در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان خراسان رضوی گفت: وقتی که رئیس جمهور درخواست کرد دو درجه دمای محیط را کاهش دهیم مردم صرفه‌جویی کردند و ما قریب به ۴۵ میلیون متر مکعب در روز صرفه‌جویی گاز داشتیم.

وی افزود: تقریباً بیش از دو نیم برابر استاندارد جهان انرژی مصرف می‌کنیم و برای تولید هر متر مکعب گاز باید ۸ دلار سرمایه گذاری کنیم.

رئیس مجلس با تاکید بر این که «بپذیریم که امروز مردم از نوع مدیریت ما در زندگی خودشان گله‌مند هستند» افزود: پس باید بدانیم که ما آن گونه که باید کار را انجام می‌دادیم، انجام نداده‌ایم. ما در کشوری زندگی می‌کنیم که رتبه اول نفت و گاز دنیا را داریم، اما در تابستان برق نداریم و زمستان گاز نداریم. ما باید این‌ها را از یک جایی حل و فصل کنیم.

قالیباف با بیان اینکه «کشور ما بسیار در تصمیم گیری تمرکزگرای بی حد و اندازه است» افزود: دولت‌های قبلی هم این تصمیم را گفته و شعار آن را داده‌اند.

وی در بخش دیگری از اظهاراتش با بیان اینکه دستگاه دولتی باید به جای تولید خدمات خرید خدمات انجام دهد افزود: ما در برنامه هفتم هر گونه تولید خدمات را در دستگاه‌ها دولتی ممنوع کردیم. این کار خلاف قانون است.

رئیس مجلس با بیان اینکه «هر متر مکعب گاز را صنایع ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان می‌خرند، ولی زمان تحویل که می‌شود تحویلشان نمی‌دهیم افزود:، ولی آمدیم در بخش‌های دیگر صنعت گاز را ۵۰۰۰ تومان و در کشاورزی ۵۰۰ تومان می‌دهیم. اینجا همان جایی است که باید تصمیم بگیریم.

قالیباف با تاکید بر اینکه «ما به راحتی در حوزه مولدسازی می‌توانیم درآمد داشته باشیم» افزود: این کار به استان‌ها واگذار شده و باید به شهرستان‌ها واگذار شود. مولدسازی دو سال است که ابلاغ شده و آنگونه که باید از آن استفاده نشده است.

رئیس مجلس با بیان اینکه «بدون تولید ثروت اگر روی گنج قارون هم بنشینیم، نمی‌توانیم مدیریت کنیم» افزود: ما در جلسه سران قوا امنیت سرمایه‌گذاری سرمایه‌گذاران را تنظیم کردیم. ما اگر تولید ثروت نکنیم و تمرکز زدایی نکنیم و از مولدسازی استفاده نکنیم، نمی‌توانیم مدیریت کنیم.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
پرطرفدارترین ها