تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رضا حاجی‌پور، نماینده مجلس مطرح کرد

در شرایط بد اقتصادی قرار داریم/ سرمایه اجتماعی حفظ نشود، با نارضایتی روبه‌رو می‌شویم

رضا حاجی‌پور، نماینده آمل در مجلس می‌گوید که در شرایط بد اقتصادی قرار داریم و ابر بحران اقتصادی قرن را پشت سر می‌گذاریم. او گفته روسای قوا و همه مسئولین بدانند در شرایط فعلی سرمایه اجتماعی کشور باید حفظ شود در غیر اینصورت با نارضایتی روبه‌رو می‌شویم.

کد خبر: ۱۷۸۰۴۱
۱۱:۳۶ - ۱۳ دی ۱۴۰۳

در شرایط بد اقتصادی قرار داریم/ سرمایه اجتماعی حفظ نشود، با نارضایتی روبه‌رو می‌شویم

دیدارنیوز: یک نماینده مجلس با بیان اینکه در شرایط ابر بحران اقتصادی هستیم، تاکید کرد که باید به دنبال بهبود معیشت و حفظ سرمایه‌های اجتماعی باشیم.

به نقل از اقتصاد ۱۰۰، رضا حاجی پور نماینده آمل با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب مبنی بر توجه به سفره ومعیشت مردم گفت: در شرایط بد اقتصادی قرار داریم و ابر بحران اقتصادی قرن را پشت سر می‌گذاریم و در این شرایط توجه جدی به مدیریت بودجه کشور لازم است، پروژ‌ه‌های نیمه تمامی وجود دارد که تکمیل آن‌ها زمان بر و تورم زا است لذا به سمتی نرویم که کاسه دولت خالی شود و به چه چه کنم بیافتیم.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی افزود: سرمایه گذاری در بخش دانش بنیان‌ها، توجه به تولید، صنعت، کشارزی، حقوق کارکنان و جلب رضایتمندی توده مردم اولویت مهم کشور است لذا قدم برداشتن در مسیری دیگر، چیزی جز نارضایتی مردم به دنبال ندارد.

نماینده مجلس دوازدهم با بیان اینکه انباشتی از مشکلات گذشته باقی مانده و امروز خود را نشان می‌دهد، خاطر نشان کرد: با مدیریت و حکمرانی صحیح این انباشت‌ها از بین می‌رود، با چه زبانی باید فریاد زد که تا مردم هستند کشور، پست و مقام، راهپیمایی ۲۲ بهمن، روز قدس و امنیت وجود دارد.

حاجی پورتصریح کرد: روسای قوا و همه مسئولین بدانند در شرایط فعلی کشور سرمایه اجتماعی کشور باید حفظ شود در غیر اینصورت با نارضایتی روبه رو می‌شویم، امروز کشور در حوزه بازدارندگی در جایگاهی قرار دارد که دنیا جرات نگاه کردن به ایران را ندارد، اما باید به فکر رضایتمندی مردم نیز باشیم.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها