تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
بخشایش اردستانی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد

حمله اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای ایران بعید است

احمد بخشایش اردستانی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس می‌گوید: بعید است که اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند و اگر چنین کاری انجام دهد، یک اشتباه محض است، زیرا عملا مجوزی به ایران می‌دهد که بمب اتم تولید کند.

کد خبر: ۱۷۷۸۴۶
۱۹:۰۳ - ۰۹ دی ۱۴۰۳

حمله اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای ایران بعید است

دیدارنیوز: احمد بخشایش اردستانی، نماینده مجلس دوازدهم حمله اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای ایران را بعید می‌داند.

عضو کمیسیون امنیت ملی می‌گوید در صورتی که اسرائیل دست به این اقدام بزند، عملا مجوزی به ایران می‌دهد که بمب اتم تولید کند.

بخشایش اردستانی با دیده‌بان ایران گفتگو کرده که در ادامه بخشی از آن را می‌خوانید.

احمد بخشایش اردستانی در واکنش به تهدیدات اخیر سران اسرائیل از جمله رئیس موساد مبنی بر احتمال حمله این رژیم به تاسیسات هسته‌ای ایران، گفت: انجام عملیات وعده صادق ۳ طلب ایران براساس حق دفاع مشروع از خود بعد از تعرض اخیر اسرائیل به سرزمین ما است؛ بنابراین هر لحظه این امکان مشروع برای جمهوری اسلامی وجود دارد که از این حق مشروع خود استفاده کند. ولی اگر اسرائیل علیه تاسیسات هسته‌ای ایران اقدام نظامی انجام دهد، عملا این مجوز را به ما می‌دهد که به سمت ساخت سلاح هسته‌ای حرکت کنیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تاکید کرد: بعید است که اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند و اگر چنین کاری انجام دهد، یک اشتباه محض است، زیرا عملا مجوزی به ایران می‌دهد که بمب اتم تولید کند. در واقع، اگر تاسیسات هسته‌ای ما مورد حمله قرار بگیرد، ساخت بمب اتم توسط ایران، از آن به بعد به عنوان یک اقدام مشروع برای ایجاد بازدارندگی محسوب خواهد شد؛ بنابراین احتمال خیلی پایینی وجود دارد که رژیم صهیونیستی چنین حمله‌ای انجام دهد.

بخشایش اردستانی در ادامه گفت: اسرائیل همین حالا هم با وضعیت دشواری مواجه است،‌ ولی نتانیاهو تلاش می‌کند تا قبل از این که ترامپ قدرت را در دست بگیرد، بیشترین ضربه ممکن را به محور مقاومت بزند تا به زعم خود، بیش از پیش دست‌های ایران را در منطقه قطع کند. البته از نظر جمهوری اسلامی، محور مقاومت یک جبهه فکری و نرم‌افزاری است و خود یمنی‌ها، لبنانی‌ها و عراقی‌ها و انشاءالله در آینده خود جوانان سوری برای دفاع از آرمان‌های خودشان اسلحه به دست گرفته‌اند؛ اگرچه ایران قبول دارد که از این گروه‌ها حمایت می‌کند، همان‌طور که آمریکا هم از اسرائیل حمایت می‌کند.

وی با تاکید بر این که اولویت کنونی جمهوری اسلامی باید رسیدگی به وضعیت معیشتی مردم ایران باشد، اظهار داشت: اگرچه هیچ‌گاه روند حمایت ایران از جبهه مقاومت قطع نخواهد شد، ولی ما اکنون نیاز داریم که بیشتر به فضای اقتصادی داخل کشورمان بپردازیم و ضمن این که برای بهبود اوضاع معیشتی مردم تلاش کنیم، جلوی اختلاس‌ها و دزدی‌ها را بگیریم تا هم اوضاع اقتصادی مردم و هم اوضاع اقتصادی دولت بهبود پیدا کند.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
مرتضی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۱ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
0
0
قربون آدم چیز فهم. آفرین
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر