تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
گرانی شدید دلار در ایران

قالیباف درباره وضعیت ارز چه گفت؟

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی درباره وضعیت بازار ارز در کشور که این روزها با گرانی شدید مواجه شده، گفت: دولت و مجلس مصمم هستند در حوزه ثبات نسبی بازار ارز بر اساس همان چیزی که در قانون پیش بینی شده گام بردارند.

کد خبر: ۱۷۷۵۷۵
۱۱:۵۴ - ۰۴ دی ۱۴۰۳

قالیباف درباره وضعیت ارز چه گفت؟

دیدارنیوز: رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در نشست غیرعلنی امروز مباحث بسیار دقیق، خوب و کارشناسی مطرح شد و حتما دولت و مجلس مصمم هستند در حوزه ثبات نسبی بازار ارز بر اساس همان چیزی که در قانون پیش بینی شده گام بردارند.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در آغاز صحن علنی امروز (سه شنبه، ۴ دی ماه) در توضیح نشست غیرعلنی امروز گفت: این نشست با حضور وزیر اقتصاد و روسای بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه راس ساعت ۸ برگزار شد و موضوع بحث ما در نشست نظارتی امروز، موضوع ارز، تبادلات ارزی و تراز ارزی در کشور بود.

وی افزود: در نشست غیرعلنی امروز مباحث بسیار دقیق، خوب و کارشناسی مطرح شد و حتما دولت و مجلس مصمم هستند در حوزه ثبات نسبی بازار ارز بر اساس همان چیزی که در قانون پیش بینی شده گام بردارند و ان شاء الله بتوانیم نیاز حوزه ارزی در بعد کاربردی، تجاری و صنعتی و ثبات بازار ارز و بازار تبادل ارزی چه برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان و همچنین بخشی که بحث واردات را انجام می‌دهند را تأمین کنیم. بر این اساس گزارشات لازم را روسای کمیسیون‌ها و وزیر اقتصاد به طور کامل اطلاع رسانی خواهند کرد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها