تیتر امروز

پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ به فلسفه سیاسی مدرن نزدیک‌تر است/ چیزی به‌نام تفکیک قوا نداریم/ تن‌ها یک قوه داریم!
در سی‌ودومین برنامه دیدار اندیشه با علی اکبر گرجی مطرح شد:

پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ به فلسفه سیاسی مدرن نزدیک‌تر است/ چیزی به‌نام تفکیک قوا نداریم/ تن‌ها یک قوه داریم!

در سی‌و‌دومین برنامه دیدار اندیشه، ادامه گفتگو با دکتر علی اکبر گرجی، استاد دانشگاه و رئیس انجمن علمی حقوق اساسی ایران با موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت"...
مهاجرانی، سخنگوی دولت اعلام کرد

دولت در مورد قانون حجاب ملاحظاتی دارد/ نگرانی وزیر از افت گردشگران خارجی به دلیل قانون حجاب

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت با بیان اینکه دولت در مورد قانون حجاب ملاحظاتی دارد، گفت: نکته دیگری که در هیئت دولت امروز مطرح شد اعلام نگرانی و چالشی بود که وزیر میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری در مورد افت گردشگران خارجی داشت با توجه به قانون عفاف و حجاب اظهار نگرانی ایشان در جلسه امروز را داشتیم.

کد خبر: ۱۷۶۵۹۰
۱۲:۲۸ - ۱۴ آذر ۱۴۰۳

کار معرفی استانداران به اتمام رسید/ نگرانی وزیر از افت گردشگران خارجی به دلیل قانون حجاب

دیدارنیوز: سخنگوی دولت گفت: یک نکته‌ای که در هیئت دولت امروز مطرح شد اعلام نگرانی و چالشی بود که وزیر میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری در مورد افت گردشگران خارجی داشتند با توجه به قانون عفاف و حجاب اظهار نگرانی ایشان در جلسه امروز را داشتیم.

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت پس از جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران گفت: در جلسه امروز رضا رحمانی به عنوان استاندار آذربایجان غربی انتخاب شد با معرفی ایشان عملا کار معرفی استانداران به اتمام رسید و استاندار البرز هم ابقا خواهد شد.

وی افزود: به رحمانی در مورد دریاچه ارومیه و در مورد تنوع اقوامی که در استان آذربایجان غربی هست تذکراتی داده شد دریاچه ارومیه تا به حال بالغ بر ۱۴ هزار میلیارد تومان برایش در طول این سال‌ها هزینه شده امیدوار هستیم که شاهد وضعیت بهتر این میراث طبیعی باشیم که در منطقه آذربایجان اعم از آذربایجان شرقی، غربی و کردستان به عنوان استان‌هایی که درگیر موضوع واقع شده است. همینطور در مورد مفهوم وفاق به جهت تنوعی از اقوام و ادیان که ما در آذربایجان غربی داریم به نوعی استان آذربایجان غربی رنگین‌کمانی از ادیان هست

سخنگوی دولت یادآور شد: نکته دیگری که در هیئت دولت امروز مطرح شد اعلام نگرانی و چالشی بود که وزیر میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری در مورد افت گردشگران خارجی داشت با توجه به قانون عفاف و حجاب اظهار نگرانی ایشان در جلسه امروز را داشتیم.

مهاجرانی درباره قانون عفاف و حجاب گفت: دولت در مورد این قانون ملاحظاتی دارد و تلاش بر این است که با مذاکره و گفتگو بتواند موضوع را به سمتی هدایت کند که ما کمترین آسیب را در جامعه داشته باشیم، چون طبیعتاً همه می‌دانند که از ایجاد آسیب برای جامعه یقیناً کسی منتفع نخواهد شد و لذا دولت ملاحظاتی در همین زمینه دارد.

وی درباره ناترازی‌ها گفت: معمولا در چند ماه اول که هر وزیری وزارتخانه یا دستگاه اجرایی را تحویل می‌گیرد قاعدتاً باید یک گزارشی را از وضع موجود تهیه کند. موضوع ناترازی‌ها موضوعی است که به شدت خودش را هم نشان داده و هموطنان هم شاهد این موضوع هستند. در قانون بودجه هم موضوعات دیده شده مضافاً اینکه طرح حمایت از ۳۰ هزار مگاوات انرژی خورشیدی و انرژی پاک هم همین اخیراً به تصویب رسیده و در حال امور اجرایی است.

سخنگوی دولت درباره برنامه هایش در روز دانشجو گفت: در روز دانشجو در دانشگاه علامه، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دانشگاه ملی مهارت ان‌شاالله خدمت دوستان خواهم بود. دانشگاه ملی مهارت حدود ۱۸۰ آموزشکده و دانشکده دارد و فکر می‌کنم در دانشگاه دخترانه دکتر شریعتی هم خدمت دوستان هستم.

وی درباره حضور وزرا در روز دانشجو در دانشگاه‌ها گفت: به هر حال دانشجو به عنوان موتور محرکه جامعه هم در روشن‌گری و هم در ایجاد فضای امید و پرسش‌گری و روشنگری و امیدآفرینی نقش موثر دارد و به بهانه روز دانشجو خدمت عزیزان دانشجو هستیم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
یا منجی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۴
0
0
میتوانید
با راه اندازی کاباره و جذب توریستهای جنسی درامد خوب و سرشاری کسب کنید در بین اعراب ... ایرانی مشتریهای خوبی داردتکلیف خودتان را مشخص کنید یا در دنیا ادغام شوید یا دنبال تمدن سازی واحیای امپراطوری شیعی باشید
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی