تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
خبر تلخ در ایران

کیانوش سنجری، روزنامه‌نگار به زندگی‌اش پایان داد

کیانوش سنجری، روزنامه‌نگار که مدتی هم مجری شبکه صدای آمریکا بود شب گذشته (چهارشنبه) در تهران به دلیل «آزاد نشدن چند زندانی» به زندگی خود پایان داد.

کد خبر: ۱۷۵۴۸۵
۰۸:۵۰ - ۲۴ آبان ۱۴۰۳

کیانوش سنجری، روزنامه‌نگار به زندگی‌اش پایان داد

دیدارنیوز: کیانوش سنجری، روزنامه نگار که سابقه چندین بار بازداشت در ایران را داشت، شب گذشته در تهران خودکشی کرد.

رکنا در این باره نوشت: «درپی خودکشی فردی به نام کیانوش سنجری در ساختمان چارسو خیابان حافظ، پیگیری‌ها از روان‌درمانگر وی نشان می‌دهد که او از مدتی قبل تصمیم به خودکشی داشته است. سنجری سرانجام روز گذشته در‌صفحه شخصی خود اعلام می‌کند به دلیل آزاد نشدن چند زندانی تصمیمش را عملی خواهد کرد.

عصر چهارشنبه این فرد همراه با روان درمانگر خود با ساختمان چارسو می‌رود و آخرین جلسه روان‌درمانی را در این ساختمان برگزار می‌کند. در‌انت‌های جلسه این فرد به روان درمانگر خود اعلام می‌کند از تصمیم خودکشی منصرف شده است و قول می‌دهد که ادامه روند جلسات را انجام خواهد داد.

دقایقی بعد از خداحافظی، خانم روان درمانگر برای اطمینان از حال کیانوش سنجری با وی تماس می‌گیرد، اما پاسخی دریافت نمی‌کند، بر همین اساس وی بلافاصله با بازگشت به ساختمان چارسو به حراست خبر می‌دهد که فردی قصد خودکشی از تراس یا پشت بام این مجموعه را دارد. در همین حین این فرد خود را از بالای ساختمان به پایین پرتاب کرده و در دم جان می‌دهد.»

خبرنگار رکنا در ادامه با دختری که خانواده سنجری تایید کردند دوست خانوادگی شان است در محل خودکشی گفتگو کرد: این دختر روایت کرد کیانوش تحت درمان بوده و مدتی است قرص‌های درمانی اش را قطع کرده است وی جهت درمان در بیمارستان روانپزشکی امین اباد هم بستری بوده است.

به گزارش دیدارنیوز، کیانوش سنجری، در آخرین پیام خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشته بود که اگر فاطمه سپهری، نسرین شاکرمی، توماج صالحی و آرشام رضایی از زندان آزاد نشوند و خبر آزادی‌شان در سایت خبری قوه قضائیه منتشر نشود، به زندگی‌اش پایان خواهد داد. او در پایان این پیام نوشته بود «پاینده ایران».

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۴
1
0
کسی که بخواهد قوه محترم قضائیه رو که قوه ای مستقل هست رو به سخره بگیرد مبنی بر اینکه اگر فلان آقا یا قلان خانم رو آزاد نکنی خودم رو میکشم این حکایت از بی در و پیکری قانون دارد که خوشبختانه در کشور ما چنین چیزی مرسوم نبوده و لازم به ذکر است که اینجا قانون جنگل که نیست مملکت قانون دارد و همه چیز طبق قانون است .
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر