تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در مراسم تجلیل از فعالان طرح جهش تولید مطرح شد

تقدیر رئیس دفتر رهبر انقلاب از پزشکیان؛ «حضرت آقا از شما راضی هستند»

محمدی گلپایگانی، رئیس دفتر رهبر انقلاب با تاکید بر تولید ۱۴ میلیون تن گندم توسط کشاورزان، گفت: رهبر انقلاب از شما راضی هستند، از این رو از رئیس‌جمهور برای حمایت‌های خود از طرح جهش تولید در دیم‌زار‌ها تشکر می‌کنم.

کد خبر: ۱۷۵۰۰۳
۱۲:۵۸ - ۱۴ آبان ۱۴۰۳

تقدیر رئیس دفتر رهبر انقلاب از پزشکیان؛ «حضرت آقا از شما راضی هستند»

دیدارنیوز: رئیس دفتر رهبر انقلاب با تاکید بر تولید ۱۴ میلیون تن گندم توسط کشاورزان، گفت: رهبر انقلاب از شما راضی هستند، از این رو از رئیس‌جمهور عزیز برای حمایت‌های خود از طرح جهش تولید در دیم‌زار‌ها تشکر می‌کنم.

حجت الاسلام و المسلمین محمدی گلپایگانی امروز دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ در آیین «تجلیل از فعالان طرح جهش تولید در دیم‌زارها» که با حضور «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور در محل وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، تصریح کرد: حضرت آقا از من خواستند که سلام گرم ایشان را به شما ابلاغ کنم، اگر شما هم به بنده وکالت می‌دهید متقابلاً سلام شما را به رهبر انقلاب خواهم رساند.

وی با اشاره به آیه ۳۵ سوره ابراهیم که می‌فرماید «وَإِذْ قَالَ إِبْرَاهِیمُ رَبِّ اجْعَلْ هَٰذَا الْبَلَدَ آمِنًا وَاجْنُبْنِی وَبَنِیَّ أَنْ نَعْبُدَ الْأَصْنَامَ» گفت: حضرت ابراهیم امتحانات سختی را پشت سر گذاشت و، اما در تمامی امتحانات الهی پیروز بود، در میان همه بندگان خداوند ابراهیم را به عنوان دوست خود برگزید و، اما ایشان می‌فرمایند که خدایا من ذریه خود را در نزد تو و در کنار خانه تو (کعبه) اسکان دادم، اما از تو دو خواهش دارم، یکی اینکه دل‌های مردم را متوجه این سرزمین کنید و دیگری اینکه این زمین را از ثمرات خود برخوردار گردانید.

رئیس دفتر رهبر انقلاب افزود: خداوند در جای دیگر می‌فرماید که «الذی اطعمهم من جوع و آمنهم من خوف» یعنی همان کس که آن‌ها را از گرسنگی نجات داد و از ترس و ناامنی ایمن ساخت. این آیات نشان‌دهنده اهمیت مساله ارزاق و امنیت برای مردم است.

محمدی گلپایگانی اضافه کرد: همه نعمت‌ها از آن خداوند هست و البته شما نمی‌توانید آمار نعمت‌های خداوند بر خود را بشمارید همانطور که سعدی علیه الرحمه می‌گوید هر نفسی که فرو می‌رود مُمِدّ حیات است و، چون بر می‌آید مُفَرّح ذات. پس در هر نفسی دو نعمت موجود است و بر هر نعمتی شکری واجب.

وی تاکید کرد: خداوند عهده داره ارزاق مردم است و روزه ده هر بنده و جنبنده‌ای در زمین و آسمان خداوند است، از همین جاست که اهمیت کشاورزی نمایان می‌شود، چرا که کشاورزان عهده‌دار رساندن ارزاق خداوند به مردم هستند. البته که کشاورزان واسط هستند و اصل کار با خداست، اما این موضوع از اهمیت بالایی برخوردار است.

رئیس دفتر رهبر انقلاب با اشاره به اینکه امسال به کوشش کشاورزان و حمایت‌های وزارت جهاد کشاورزی و ستاد اجرایی فرمان امام بیش از ۱۴ میلیون تن گندم از زمین‌های زراعی کشور برداشت شده است، گفت: خوشبختانه ۱۲ میلیون تن آن خریداری شده است. انشاءالله که این آمار افزایش خواهد یافت، حضرت آقا از شما راضی هستند و اظهار رضایت کردند و تاکید کردند که به این روند را ادامه دهید.

محمدی گلپایگانی تصریح کرد: از پزشکیان رئیس جمهور عزیز و محبوب برای حمایت از این طرح تشکر می‌کنم، همینطور از نوری وزیر جهاد کشاورزی که با پیگیری‌های خود تمام مطالبات گندم‌کاران را پرداخت کردند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی