تیتر امروز

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس:

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد

احمد بخارایی، استاد دانشگاه و جامعه شناس در گفت و گوی با دیدار تاکید می‌کند که مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری پیام خود را ارسال کرده بودند.
غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!
در گفت‌وگوی دیدار با معاون وزیر علوم در دولت اصلاحات مطرح شد

غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!

یک فعال سیاسی و استاد باسابقه دانشگاه در گفت‌وگویی با دیدار، معتقد است که اعتراضات دی‌ماه قابل پیش‌بینی بوده و نباید ریشه آن را صرفا اقتصادی قلمداد کرد. وی همچنین به تاکید بر این باور است که...
حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست
در گفت‌وگوی دیدار با یک اقتصاددان بررسی شد

حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست

استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا در گفت‌و‌گو با دیدار به تبیین و تحلیل وضعیت کنونی اقتصاد ایران و تبعات قطع اینترنت در کوتاه‌مدت و ‌میان‌مدت پرداخته است.

جلیلی: دشمن باید تو دهنی بخورد

سعید جلیلی، مشاور رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی گفت: نمی‌شود اجازه دهیم دشمن هر غلطی که دلش خواست بکند؛ بلکه باید تودهنی بخورد تا به سبب خطای محاسباتی‌اش، نسبت به ما جرات پیدا نکند.

کد خبر: ۱۷۴۷۶۵
۱۳:۴۶ - ۰۹ آبان ۱۴۰۳

جلیلی: دشمن باید تو دهنی بخورد

دیدارنیوز: مشاور رهبری در شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد که نمی‌شود اجازه دهیم دشمن هر غلطی که دلش خواست بکند؛ بلکه باید تودهنی بخورد.

سعید جلیلی در هفتاد و چهارمین جلسه‌ی حکمت سیاسی اسلام در قرآن با موضوع «دانش‌آموزان؛ پیشگام در راه انقلاب» گفت: توصیفات قرآن کریم، محاسبات انسان را دقیق می‌کند. قرآن کریم در توصیف دشمن می‌فرماید «تَحْسَبُهُمْ جَمِیعًا وَقُلُوبُهُمْ شَتَّیٰ»؛ در ظاهر اتحاد دارند، امّا از درون، از هم پاشیده‌اند.

وی اضافه کرد: نکته‌ای که مقام معظم رهبری اخیرا به آن اشاره کردند، ناظر به همین تمایز چهارچوب محاسباتی ما با مستکبرین است. همه‌ی دعوای امروز بر سر همین مسئله است که تفکر انقلاب اسلامی، چهارچوب محاسباتی دشمن را به‌هم ریخته است. یکی از بحث‌های بسیار اساسی که تمایز و امتیاز مکتب انقلاب اسلامی است، نظام محاسباتی مبتنی بر مسائل الهی و دینی است.

جلیلی در ادامه خاطرنشان کرد: در ۱۳ آبان ۱۳۴۲ حضرت امام (ره) به علت اعتراضشان به مناسبات استکباری آن دوران که در قالب کاپیتولاسیون و اشغالگری رژیم صهیونیستی بروز داشت، از کشور تبعید شدند؛ اما با کمال تاسف و پس از موفقیت‌های جبهه‌ی مقاومت و کشور عزیزمان در حملاتی که به رژیم صهیونیستی انجام دادند، امروز عده‌ای در داخل ایران اسلامی، حرف از به رسمیت شناختن رژیم جنایتکار و اشغالگر صهیونیستی می‌زنند. این همان محاسبات اشتباه است. قرآن کریم در پاسخ به چنین افرادی می‌فرماید: «وَلَا یَحْسَبَنَّ الَّذِینَ کَفَرُوا سَبَقُوا ۚ إِنَّهُمْ لَا یُعْجِزُونَ»

مشاور رهبری در شورای عالی امنیت ملی همچنین تاکید کرد: امروز دشمن باید چنان ضربه‌ای بخورد که بفهمد با یک حرکت جدی مواجه است، نه آن که با سخنان ناصحیح و یا رفتار‌های غلط، گمان کند می‌تواند به ما صدمه بزند. این خطای محاسباتی دشمن باید از بین برود. در چنین عرصه‌ای، یک حرکت اشتباه می‌تواند بدترین تبعات را داشته باشد و دشمن را نسبت به ما دچار طمع کند.

وی ادامه داد: به قول شهید سلیمانی عزیز، امروز جمهوری اسلامی حرم است. نمی‌شود اجازه دهیم دشمن هر غلطی که دلش خواست بکند؛ بلکه باید تودهنی بخورد تا به سبب خطای محاسباتی‌اش، نسبت به ما جرات پیدا نکند.

وی با اشاره به اینکه این روزها، در ایّام سالگرد شهید فهمیده، شهید آرمان علی‌وردی و شهید روح الله عجمیان قرار گرفته‌ایم، گفت: این شهدای عزیز، مبانی انقلاب اسلامی را از کتاب و مطالعه، به مناسبات زندگی خود و اجتماع وارد کردند.

وی تصریح کرد: امروز مشاهده می‌کنیم که معرفت دینی در فطرت انسان‌ها، فارغ از سنشان، تبلور پیدا کرده و همین امر سبب رقم زدن چه حماسه‌هایی شده است.

جلیلی با بیان اینکه یکی از جفا‌هایی که امروز می‌شود، دورکردن جوانان و نوجوانان از عرصه اجتماع و سیاست است، گفت: یکی از افتخارات انقلاب اسلامی همین بود که جوانان و نوجوانان ما را نسبت به مسائل پیرامون خود، دغدغه‌مند کرد. تجسم نقش پرشکوه هر ایرانی، می‌شود همین مصاحبه‌ی آزاده و رزمنده‌ی عزیز، آقای طحانیان که در ۱۳ سالگی و در دوران اسارت در چنگال رژیم بعثی است.

وی با یادآوری اینکه نظام فکری غربی، از پیروزی انقلاب اسلامی تا دفاع مقدس و حتی وقایع اخیر، با مناسباتی مبتنی بر نظام فکری الهی به هم ریخته است، افزود: یکی از حکام مقبور عرب ادعا می‌کرد که در دوران جنگ تحمیلی ۳۰ میلیارد دلار به صدام کمک مالی کرده است. این فارغ از آن کمک‌های تسلیحاتی، اطلاعاتی و فناورانه بود. در چنین شرایطی است که خداوند می‌فرماید: «یَحْسَبُ أَنَّ مَالَهُ أَخْلَدَهُ»؛ ما امروز شاهد هستیم که در همان عراق، خیابانی به نام امام خمینی (ره) وجود دارد و صدام جنایتکار به دار آویخته شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۹
0
1
از دور که نمیشه . تو که میگی اگه مردی مثل سید حسن نصرالله برو ضاحیه بیروت، نزدیک هم هست، از همونجا سیلیتو یزن. بیرون گود که نمیشه بگی لنگش کن. یا مردم رو بفرستی خودت اینجا به الاف علوفت برسی بعدش هم بگی من آنم که رستم بود پهلوان...
پربازدیدها
پربحث ترین ها
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
پرطرفدارترین ها