تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

قالیباف: باید حکمرانی شایسته نسل جدید را مطابق نیازهایشان پیاده سازی کنیم

قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بسیج الگوی امروز جوانان در فلسطین و لبنان است، گفت: باید زمینه‌های گسترده مشارکت نوجوانان در محیط‌های گوناگون را فراهم کرده و متناسب با نیاز‌های امروز آن‌ها سیاست گذاری کرد؛ این مطالبه‌گری و این قدرت تحلیل، برآمده از فرصتی است که انقلاب اسلامی فراهم کرده و ما نیز باید در همه ابعاد این فرصت را به فال نیک بگیریم و حکمرانی شایسته نسل جدید را مطابق نیازهایشان پیاده سازی کنیم.

کد خبر: ۱۷۴۶۶۷
۰۹:۰۶ - ۰۸ آبان ۱۴۰۳

قالیباف

دیدارنیوز: رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بسیج نوآوری عظیم و دوران ساز امام راحل بود، گفت: بسیج به تعبیر رهبر معظم انقلاب مردمی‌ترین نیروی مقاومت تاریخ جهان و الگوی امروز جوانان در فلسطین و لبنان است.

محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس در نطق پیش از دستور خود گفت: سالروز شهادت شهید محمد حسین فهمیده نوجوان شجاع و فداکار بسیجی و همچنین روز نوجوان و بسیج دانش آموزی را گرامی می‌داریم.

وی افزود: بسیج نوآوری عظیم و دوران‌ساز امام (ره) بود که در حساس‌ترین مراحل انقلاب اسلامی به پشتوانه رشادت مردم منجی اسلام و انقلاب اسلامی شد. بسیج به تعبیر رهبر معظم انقلاب مردمی‌ترین نیروی مقاومت تاریخ جهان و الگوی امروز جوانان در فلسطین و لبنان است.

رئیس مجلس با اشاره به روز نوجوان گفت: نوجوان امروز به مراتب خردمندتر، آگاه‌تر و مشارکت‌جوتر از نسل‌های قبل از خود هستند لذا وظیفه ما مسئولان این است که با نوجوانان اهل تحلیل و متفکر امروز صادقانه گفتگو کنیم.

باید زمینه‌های گسترده مشارکت نوجوانان در محیط‌های گوناگون فراهم شود

وی افزود: باید زمینه‌های گسترده مشارکت نوجوانان در محیط‌های گوناگون را فراهم کرده و متناسب با نیاز‌های امروز آن‌ها سیاست گذاری کرد؛ این مطالبه‌گری و این قدرت تحلیل، برآمده از فرصتی است که انقلاب اسلامی فراهم کرده و ما نیز باید در همه ابعاد این فرصت را به فال نیک بگیریم و حکمرانی شایسته نسل جدید را مطابق نیازهایشان پیاده سازی کنیم.

رییس مجلس با تبریک فرا رسیدن روز پدافند غیرعامل و خداقوت به تمامی مجاهدین این عرصه گفت: امیدواریم با هوشیاری این عزیزان و با استفاده از ظرفیت فکر و ابتکار جوانان کشور بتوانیم بر تمام ابعاد شیوه‌های جدید نفوذ و تهاجم دشمنان غلبه کنیم و زمینه‌های پاسخ متقابل با آنان را فراهم سازیم.

قالیباف همچنین به رئیس جمهور که جهت دفاع از کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۴ به مجلس آمده بود، خیرمقدم گفت.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۸
0
0
نسل جدید فقط از شما می خواهد قوانین پوسیده و قرون وسطایی تصویب نکنید و بروید کنار بگذارید تا آزادانه زندگیش را بکند.
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان