تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
مدیرکل بحران استان می‌گوید از امروز هوای شمال طوفانی است

سفر به مازندران ممنوع!

حسینعلی محمدی، مدیرکل بحران مازندران گفت: رانش، لغزندگی جاده، ریزش سنگ و اختلال تردد در جاده‌ها و در محور‌های کوهستانی خواهیم داشت.

کد خبر: ۱۷۴۵۴۰
۰۸:۴۲ - ۰۶ آبان ۱۴۰۳

سفر به مازندران ممنوع!

دیدارنیوز: مدیرکل مدیریت بحران مازندران از صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای استان خبر داد و گفت: طبق این هشدار از امروز هوای استان طوفانی پیش‌بینی شده است.

حسینعلی محمدی، مدیرکل بحران مازندران با اشاره به احتمال جاری شدن سیلاب و سیل و طوفان اظهار داشت: روز‌های اخیر بارش باران و برف در ارتفاعات استان سبب مسدود شدن راه‌ها شد و همه نیرو‌های امدادی در آماده باش قرار دارند.

وی با تاکید بر اینکه بارش‌های پاییز در ارتفاعات دودانگه ساری، بندپی بابل، چهاردانگه ساری و در سوادکوه، میاندورود و بلده سبب شد تا مشکلاتی در منطقه ایجاد شود خاطرنشان کرد: در جناسم میاندورود رانش موجب انسداد راه ۶ روستایی شد.

مدیرکل مدیریت بحران مازندران خاطرنشان کرد: با هشدار سطح نارنجی هواشناسی کلیه فعالیت‌های دریایی برای امروز ممنوع است.

محمدی تصریح کرد: سامانه بارشی از ۵ آبان ماه در کل استان بویژه مناطق ساحلی تا مناطق میان بند فعال است. بارش باران و رگبار و وزش باد شدید در کنار کاهش دما، در برخی مناطق وقوع تگرگ در مناطق کوهستانی با بارش برف مخاطراتی است که باید به آن توجه شود.

وی از آبگرفتگی معابر و افزایش حجم رودخانه‌ها خبر داد و یادآور شد: رانش، لغزندگی جاده، ریزش سنگ و اختلال تردد در جاده‌ها و در محور‌های کوهستانی خواهیم داشت.

مدیرکل مدیریت بحران مازندران به گلخانه‌داران توصیه کرد: نسبت به خسارت سازه‌های کم مقاوم و سست بنیان اقدام کنند. عدم اسکان در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، خودداری از چرای دام در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع و پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی دیگر توصیه مدیرکل بحران مازندران است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر