تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
قالیباف، رئیس مجلس مطرح کرد

شهید سنوار امروز در بهشت برین است

محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم یادبود شهید سنوار که در دفتر حماس در تهران برگزار شد، گفت: شهید سنوار امروز در بهشت برین است. امروز دشمنان ما خود می‌دانند که هرگز با ترور مردم و با ترور رهبران انقلابی هیچ گونه پیروزی نظامی و راهبردی برای آن‌ها به دست نمی‌آید.

کد خبر: ۱۷۴۳۸۱
۱۲:۲۴ - ۰۲ آبان ۱۴۰۳

شهید سنوار امروز در بهشت برین است

دیدارنیوز: رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: شهادت شهید سنوار برای همه ما برای همه امت اسلامی برای همه آزادی‌خواهان ثلمه بزرگی است، ولی هرگز باعث توقف پیروزی‌ها و توقف این مسیر و صراط مستقیم نخواهد شد.

محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی ظهر امروز چهارشنبه دوم آبان در مراسم یادبود شهید سنوار که در دفتر حماس در تهران برگزار شد عنوان داشت: شهید سنوار امروز در بهشت برین است و تا وقتی هم در قید حیات بود چه زمانی که در زندان‌های رژیم بود و چه بعد از آن که در مجاهدت‌ها و چه روزی هم که پرچم را از شهید هنیه به دست گرفت و در میدان ایستاد نشان داد که شامل «و اخری تحبونهم و نصر من الله و فتح قریب و بشر المومنین» است.

وی گفت: امروز دشمنان ما خود می‌دانند که هرگز با ترور مردم و با ترور رهبران انقلابی هیچ گونه پیروزی نظامی و راهبردی برای آن‌ها به دست نمی‌آید. رژیمی که جعلی است و اصالت و ماهیت ندارد بیش از هفتاد سال است که دم از امنیت پایدار می‌زند، اما امروز نا امن‌ترین رژیم دنیاست.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این نتیجه خون این شهدا و پیروزی آنهاست. البته حتما شهادت شهید سنوار برای همه ما برای همه امت اسلامی برای همه آزادی‌خواهان ثلمه بزرگی است، ولی هرگز باعث توقف پیروزی‌ها و توقف این مسیر و صراط مستقیم نخواهد شد

قالیباف اظهار داشت: امیدواریم و این‌گونه هم خواهد بود که انشاالله روز به روز این مسیر محکم‌تر و مستدام‌تر به پیش رود و خواهد رفت.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر