تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پورمحمدی مطرح کرد

هنوز برای قضاوت دولت زود است/ دولت پزشکیان شلوغ نمی‌کند و شعار نمی‌دهد

مصطفی پورمحمدی، دبیرکل جامعه روحانیت مبارز و یکی از نامزدهای ریاست جمهوری با بیان اینکه هنوز برای قضاوت دولت چهاردهم زود است، گفت: دولت هیجان‌زده عمل نکرد. دولت خیلی شلوغ نمی‌کند، شعار نمی‌دهد، وعده نمی‌دهد و صادقانه با مردم حرف می‌زند.

کد خبر: ۱۷۴۲۸۸
۰۸:۵۶ - ۰۱ آبان ۱۴۰۳

هنوز برای قضاوت دولت زود است/ دولت پزشکیان شلوغ نمی‌کند و شعار نمی‌دهد

دیدارنیوز: دبیرکل جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه آغاز خوبی از دولت در روابط خارجی و بین‌المللی و در تدابیر داخلی شاهدیم، اظهار کرد: دولت هیجان‌زده عمل نکرده است، شعار و وعده نمی‌دهد، صادقانه با مردم حرف می‌زند و تلاش می‌کند نگاه کارشناسی را تا آنجا که بتواند حاکم سازد.

حجت‌الاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی در گفتگو با ایسنا، در پاسخ به پرسشی درباره ارزیابی خود از اقدامات دولت چهاردهم در سه‌ماهه نخست فعالیتش، اظهار کرد: اولاً باید تاکید کرد که نباید دولت را زود قضاوت کنیم؛ به‌هرحال شروع دولت با سختگی‌ها، مشکلات و بروز اتفاقات بسیار بسیار سهمگینِ یکی، دوماه گذشته همراه شده است که هر دولت حتی مستقری را هم با مشکلات زیادی روبه‌رو می‌کرد، چه برسد به یک دولت نوپا.

دبیرکل جامعه روحانیت مبارز تصریح کرد: من در مجموع آغاز خوبی از دولت می‌بینم، هم در روابط خارجی و بین‌المللی، سفرها، ملاقات، مذاکره‌ها، گفتگو‌های تلفنی و هم در تدابیر داخلی. دولت هیجان‌زده عمل نکرد. دولت خیلی شلوغ نمی‌کند، شعار نمی‌دهد، وعده نمی‌دهد، صادقانه با مردم حرف می‌زند و سعی می‌کند نگاه کارشناسی را تا آنجا که بتواند حاکم کند.

وی ادامه داد: تاکید می‌کنم که هنوز برای قضاوت زود است، اما فکر می‌کنم آغاز دولت، آغاز خوبی است و دعا می‌کنیم و کمک خواهیم کرد و هر پیشنهادی به ذهن‌مان برسد به دولت اعلام می‌کنیم.

پورمحمدی یادآور شد: امید در جامعه ایجاد شده و فکر می‌کنم این امید بزرگترین سرمایه امروز دولت است و دولتمردان باید تلاش با حفظ این امید به دنبال تقویت آن باشند.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۶ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۱
0
0
دولت بی دولت! قضاوت نمی خواهد! دولت پزشکیان همان نقش «پادشاهی عمان» را دارد! بی خاصیت و میانه گیر!
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين